Състав за следващия мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dgolemanski
Контакти:

Re: Състав за следващия мач

Мнениеот dgolemanski » 10 сеп 2009 02:01

AceVentura написа:
dgolemanski написа:Сърмов така и неразбрах защо беше на терена ... незнам сигурно му готвят трансфер на зима в някои Европейски колос, от втора дивизия на Турция !!! Аз смятам, че той има качества, но е във супер слаба форма (което си личи от мачовете му в Левски в Европа) и няма място ИЗОБЩО в момента в националния отбор!!!

Ако му готвят трансфер, не трябваще въобще да почва. Сигурно агентите са се отказали, надали им трябва футболния Каспър.

... и все пак мисля, че нито моментната му форма, нито показаното беше като за национал-титуляр-играещ цял мач. Доста по-добре щеше да стои отбора с Чавдар Янков на негово място, а Благой Георгиев или Божинов по-дясното крило.

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 10 сеп 2009 02:28

GK: Ники Михайлов/Божо Митрев
RB: Манолев
LB: Живко Миланов
DC: Иван Иванов
DC: Виктор Генев
DMC: Влади Гаджев
DMC: Георги Сърмов
MC: Коста Янев
AMR: Иван Стоянов
AML: Ники Димитров
FC: Валери Домовчийски/Ивелин Попов
Coach: Станимир Стойлов!!!!
Ето ви го националния отбор след 4 години. Като тука имаме и вариант Наско Курдов и Александров май беше халфчето на ЦСКА, дето отиде в Борусия преди година.

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Мнениеот petarivanov1985 » 10 сеп 2009 07:11

Момчета защо забравихте Митко Рангелов.Това момче има място в националния.Като го гледам как се раздава на терена,с какъв хъс играе.Вярно изтърва едно положение снощи,но то всеки изтърва.Аз искам да гледам такива футболисти като него,които да умират на терена,а не примадони,които само се разхождат и не им пука за отбора.
Такива като Рангелов,Гаджев,Миланов(колкото и дане го харесвам) са бъдещето,защото те са готови да умрат на терена само за да спечели отбора.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 10 сеп 2009 07:34

Какво значи този или онзи били млади. Трябва ни по смел треньор. Сега е момента в оставащите три мача да залага на млади футболисти. Старокин от Черноморец(Бургас), Спас Делев, Иван Иванов, братя Миневи. Лошото, е че нямаме алтернативи в халфовата линия. Ако Стилян го няма другите както беше споменато по горе са на ниво Сан Марино. Жалко, че Владимир Гаджев е контузен. Трябва от БФС да променят нещо, за да може повече да се рзчита на собствени футболисти от школите отколкото на тези маймуни. Или поне като се викат чужденци да бъдат с по голяма класа от нашите за да ги научат на нещо. Лъчезар Балтанов защо не играе в Левски. И защо като не разчитата на него не го дадат под наем в друг отбор от А група. За младите футболисти на ЦСКА сега ще им дойде времето в лига Европа.
ВДинев

Потребителски аватар
TaseFski
Контакти:

Мнениеот TaseFski » 10 сеп 2009 07:42

моето мнение, че определено този състав се изчерпа и трябват сериозни промени. За мен първите хора, които сами дори трябва да помислят дали заслужават място са Чавдар Янков, Митко Рангелов и колкото и да не ми се иска Марто, който напоследък просто не става. А и относно това, че тука в БГ футболист на 19-20 се счита за много млад и едва ли не трябва да го чакаме да стане на 26-27 , за да кажем че е играч. ХОрата в Европа на тия години вече са завършени футболисти НИки Димитров е колкото Лео Меси.. Извинявам се за сравнението, но то е само по години. Както и да е .. ето и един мой вариант за националния:

Вратар: Марио Кирев
RB: Живко Миланов / Манолев
LB: Йордан Минев
CB: Тунчев
CB: Котев
AMR: Иван Стоянов
AML: Николай Димитров
MC: Владимир Гаджев
MC: Лъчезар Балтанов
AMC: Ивелин Попов
FC: Валери Божинов / Домовчийски

Резерви: Михайлов/ Караджов , Генев, Минев, Данчо Тодоров, Сърмов, Коста Янев, Делев, Георги Христов, Тимонов.

ЕМи това е мойто мнение.. Нощо лично. Признавам си левскар съм, но както виждате съм се стремял да бъда обективен, може би имам леки пристрастия, но е нормално. За ИВан Иванов мисля, че трябва да се покаже на такива "измислени Звезди", че в националния има ред. Примера с Тео Уолкот, ако трябва да си го препише 100 пъти в някоя тетрадка и да запомни, че той не е нищо повече от другите.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 10 сеп 2009 08:02

Точно, точно - без Бербатов ще е най-добре. Интересно, защо никой не дава реална алтернатива обаче.

Върни се в “Национален отбор”