Евала на Звездите на Ман.Ю и ПСВ.В събота е мача за тях!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fena_1912
Контакти:

Re: Евала на Звездите на Ман.Ю и ПСВ.В събота е мача за тях!

Мнениеот fena_1912 » 10 сеп 2009 01:41

Европейското през 2016 ни е сигурно тъй като тогава ще се класират 24 отбора.

Потребителски аватар
blue_boy95
Контакти:

Мнениеот blue_boy95 » 10 сеп 2009 01:48

RED_FEN написа:Вън говедата от национала,най слабите бяха Сърмов,Стоянов,Ангелов,Манолев.Вън говедата Стоилов-Сираков.Махайте се долни *******и!!!!!!! :evil: :evil:

Махай се ти,долна мършо! :twisted:

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 10 сеп 2009 01:49

forzajuve написа:Без да се лъжем това бяха най големите издънки на мача.За Манолев и двата гола бяха негови.И стига със това,че неса подпомагани от халфовете.В тоя мач Манолев изглеждаше като звезда от Реал.Всичко напред,а отзад каквото стане.С бързак като Гросо това се равнява на чисто ритуално убийство.За Берба може да се каже,че изигра очаквано мача на живота си т.е успя да запази сили за мача на Ман.Ю през почивните дни.И пак ще слушам,че няма с кой да играе.Пак изпусна най чистите полужения и се влачеше като костенурка.Най-показно е когато беше изведен и не вкара,той така реагира,че все едно не му пука.Всички видяхте какво е нападател със злоба.Якинта при всеки пропуск,така му личеше злобата,като чели ако не вкара ще го гръмнат след мача,а при гола щеше да глътне камерата от радост,че е спасил живота си.И Берба както винаги казва:Не сме играли правилно!Всеки да си прави изводите.За мен играча като цяло беше Стилян.Като цяло на него се дължеше добрата ни игра 2рото полувреме.Той успяваше да разбие играта в средата и подаваше почти без грешка,но нямаше кой да покаже сърце на терена и да направи само едно т.е да вкара гол.За мен Стилян трябва да е капитан на отбора и нашия водач.То си личи и в клубния отбор на какво ниво е.Неслучайно е капитан,докато супер Берба е резерва.Единстената Грешка на Мъри е,че закъсня със смените.Видя се,че със влизането на Божинов вече имахме желания таран отпред.Според мен беше грешка и ваденето на Мартин.Той и Божинов можеха да обърнат мача.За мен сменен трябваше да е капитана и водач на българската делегация по лека атлетика.

Говеддооооооооооооооооооооооо майкати в Г...Ъ......З......А
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 10 сеп 2009 01:50

blue_boy95 написа:
RED_FEN написа:Вън говедата от национала,най слабите бяха Сърмов,Стоянов,Ангелов,Манолев.Вън говедата Стоилов-Сираков.Махайте се долни *******и!!!!!!! :evil: :evil:

Яжми К>>>>>>ура говедар мазен *******
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 10 сеп 2009 01:51

Манолев не е левскар, сладур :o

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 10 сеп 2009 01:52

RED_FEN написа:
blue_boy95 написа:

Яжми К>>>>>>ура говедар мазен *******

Ееее, прост си като тоя на снимката(надявам се да имаш поне 1/10000000000 от футболното умение, което при него балансираше).

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 10 сеп 2009 01:53

Аз предлагам да вземе да се направи един нац. отбор само от играчи на Левски и Цска....ще се натурализират бразилците и Бардон,парагвайците и Руи Мигел и тва е!щото във дните когато играе нац.отбор това пусто сравнение кой да извика и кой не,не престана!НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е Левски и Цска,а на България!има треньор на този отбор и той решава-това е положението!не защитавам Мъри,щото и аз не съм съгласен с някои неща,но в момента той треньор и в краткото време в което начело отбора,нещата не са толкова зле,колкото си мислят някои или им се иска да бъдат!били сме и по зле....ДА СЕ НАУЧИМ ДА СИ ПОКРЕПЯМЕ НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НЕЗАВИСИМО КОИ СА 11 НА ТЕРЕНА-ТЕ ИГРАЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 10 сеп 2009 01:55

pajin_84 написа:Аз предлагам да вземе да се направи един нац. отбор само от играчи на Левски и Цска....ще се натурализират бразилците и Бардон,парагвайците и Руи Мигел и тва е!щото във дните когато играе нац.отбор това пусто сравнение кой да извика и кой не,не престана!НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е Левски и Цска,а на България!има треньор на този отбор и той решава-това е положението!не защитавам Мъри,щото и аз не съм съгласен с някои неща,но в момента той треньор и в краткото време в което начело отбора,нещата не са толкова зле,колкото си мислят някои или им се иска да бъдат!били сме и по зле....ДА СЕ НАУЧИМ ДА СИ ПОКРЕПЯМЕ НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НЕЗАВИСИМО КОИ СА 11 НА ТЕРЕНА-ТЕ ИГРАЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

+1.

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 10 сеп 2009 01:57

PFC Litex написа:Когато няма халфова линия нападателите са ялови, а защитниците ги правят смешни.
Само със Ст. Петров в центъра не става, той не е робот.
Относно Манолев и Бербатов вероятно тези от МЮ и ПСВ неразбират от футбол и са имали излишни пари за харчене.

Никои не оспорва, че те не са футболисти. Само че
Бербатов няма футболно сърце и веотдайност, а
Манолев за много кратко време придоби излишно
самочуствие и стана хазартен.
Евала на Стилиян. Това момче е истинския капитан.
Преди минути разгледах пълната статистика от
мача на Италианската футболна федерация.
Стилиян е с най-добри показатели от всички на
терена, а Сърмов е с 2 оценка за българите и 6
от всички играещи полеви играчи

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 10 сеп 2009 01:59

Италия се разхождаше по терена 1 час,защото преди това си свърши работата в мача.
A и тези от Ман.Ютд и ПСВ са глупаци,най-тъпите в света!Как може да купят Бербатов и Манолев?!Те не заслужават да играят в нац.отбор,те са аматьори. :shock:

Върни се в “Национален отбор”