Състав за следващия мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Състав за следващия мач

Мнениеот Пирин Благоевград » 10 сеп 2009 01:16

Първо: нека залупените да си пишат у темите, които вече са осрали и да не си изливат бълвочите тука.

Безпристрастни и обективни мнения относно отбора и бъдещето му, моля ;)

Значи, за мен най-радикални промени требва да има в защита - Тунчев е твърд титуляр, защото е най-добрия ни централен защитник, но тука проблема е кой да му партнира?
Немам никаква представа как се представя Вальо Илиев във Русия, но предния мач със Италия беше доста стабилен и ми хареса. Ако е във форма за мен това е двойката централни защитници, които требва да играят със Миланов от лево и Манолев у десно.
Просто това е най-доброто, което имаме.
Кишишев беше на много добро ниво от както го викна Стоилов, но е време да се изгражда отбор за бъдещето, а на Тинката не му остава още много във футбола. Требва ни млад и енергичен футболист, който да тича по фланга, а Миланов ги има тея качества и на мен лично ми харесва, защото колкото и ограничен да е, като футболист, винаги ще си остави краката на игрището.

Полузащитата - ако махнем Стилиян сме на нивото на Сан Марино. На това момче Сърмов спирането му е автопас във дълбочина. Изобщо не знам защо го викна Стоилов, просто той не става, а и формата му е ужасна. Янков е другия куц кон, който не заслужава да играе за националния, но тука въпроса е пак - КОЙ :mrgreen: стигнахме дъното - немаме нито един млад и обещаващ халф, просто целия ни футбол е пълен ташак. Гаджев почна да прави силни мачове, но се контузи, поне дано от него стане нещо, защото за сега е единствения, който се отличава от масовката полуаматьори във А група.

Нападанието ни е перфектно, но Митьо Дъбравския днеска пак се беше намръщил и му беше, като че ли през оная работа какво става на терена. Май ше се окаже Марков прав, че на който не му се играе да си казва и да хваща гората, но на некои вече им стана навик да я карат как им изнася и требва да се предприемат мерки. Аз лично не бих го повикал за оставащите мачове. Нищо лично против Митя, но да не се раздаваш за националния при положение, че Дъбравци сме дали едни от най-лютите комити у Пиринско е позорно.

Общо взето тва е. Кофти е че имаме двама играчи, а още по-лошото е че школите не произвеждат нищо и младите ни играчи са пренебрегвани от разни псевдо треньорчета и президентчета, които внасят всекакви маймуни на килограм.

Подкрепа към отбора и малко оптимизъм па току виж сме се класирали на световното. :geek:
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Състав за следващия мач

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 сеп 2009 01:24

Нищо лично против Митя, но да не се раздаваш за националния при положение, че Дъбравци сме дали едни от най-лютите комити у Пиринско е позорно.
Ето това ми е любимо! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 10 сеп 2009 01:26

Трябва Иван Стоянов ,Спас Делев , Николай Димитров , Гаджев , Иван Иванов и Сърмов в националния ... :roll:
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2009 01:29

Cherven_poboinik написа:Трябва Иван Стоянов ,Спас Делев , Николай Димитров , Гаджев , Иван Иванов и Сърмов в националния ... :roll:

Лека-полека ще дойде и техният ред

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 10 сеп 2009 01:36

Cherven_poboinik написа:Трябва Иван Стоянов ,Спас Делев , Николай Димитров , Гаджев , Иван Иванов и Сърмов в националния ... :roll:

Така за Делев рано му е ! За младежите игра един мач пренавит и искара червен картон , а отнсно Сърмов, Хичо и Иван Стоянов нямат класата. А Иван Иванов няма никво място в който и да е национален след отказа от повиквателната за младежите!!! Но мисля ,че от изборените само Спас Делев и Гаджев имат бъдеще в национала , жалко ,че единия се контузи,а другия е прекалено млад все още...

П.С. Младите футболист (от младежкия национален) не играят в клубните си отбори за какво подмладяване говориме...
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 10 сеп 2009 01:40

Вратар сигурно малката перука, така че там няма какво да говорим.
Десен бек - Манолев
Централна двойка - Тунчев/Валентин Илиев
Ляв бек - има доста - Миланов...
Десен халф - Благой
Център - Стилян/Ангелов
Ляв халф - Марто
Нападатели - Бербатов/Божинов

Резерви:
Минев/Минев/Николов/Иван Иванов/Котев/Виданов
Велизар/Телкйски/Гаджев/Коста Янев/Иван Стоянов
Рангелов/Домовчийски

Потребителски аватар
blue_boy95
Контакти:

Мнениеот blue_boy95 » 10 сеп 2009 01:43

Определено Тунчев трябва да се извика.За Валъо Илиев не съм съгласен,много е бавен,а и го видяхме на мача със Сърбия,може би Асен Караславов не трябва да се забравя,все пак момчето играе,където играят и Пелето и Чавката и то в не по-слаб отбор от на тези двамата,а не му обръщат внимание.За последно игра срещу Северна Ирландия и се представи на ниво.Виктор Генев,Йордан Милиев и Иван Иванов също трябва да бъдат постепенно налагани в националния.От дясно си имаме и Манолев и Миланов,че и Минев от ЦСКА.Там сме що-годе добре.От ляво ни е проблема,Веско Минев е много паниран и прави глупави грешка,този вариянт отпада.Орлин Старокин от Черноморец е добър вариянт,но той тепърва трябва да навлиза в националния,ако въобще го викнат,защото за мене е много добър ляв бранител.В средата на полузащитата имаме няколко добри вариянта,Влади Гаджев е безпорния нов опорен халф в националния,но още има и Коста Янев от ЦСКА ми прави много добро впечатление,играе малко в стила на Пелето и в случай че Станислав се откаже,все пак е на 32 години,той е достоен заместник,но трябва да работи още много.Тук имаме и Лъчо Балтанов,но той първо трябва да започне да играе за Левски.Останалите се знаят,Стилиян и Чавката.Като ляво крило имаме май само Николай Димитров като алтернатива на Мартин,но Хичо е в много слаба форма и изявите му са епизодични.Трябва още много да работи,ако иска да си намери място в тима.Мартин според мен ще играе макс 3 години,но се вижда,че още от сега започва да издъхва.В дясно също имаме проблем,там играят засега Благо и Мечо,но Мечо има още най-много 1 година да играе и няма смисъл да се залага на него.Благо пък е универсален играч и може да играе и от ляво и от дясно.Вариянт е Спас Делев,но и той все още не е готов за националния,а и е неопитен на тази позиция,тъй като играе като втори нападател.Момчето от Литекс Георги Миланов ми направи страхотно впечатление,мисля,че е 17 годишен,но той трябва тепърва да се налага при младежите.В нападение сме добре.Имаме трима невероятни млади нападатели с огромен потенциал,които ако го развият,могът да станат по-големи и от Бербатов.Вижда се,че в Попов,Божинов и Домо има талант и ако първия го продадът в чужбина на класен отбор и на другите двама им се даде шанс,мисля,че това ще са следващите основни нападатели в националния отбор.Определено имаме таланти,но доколко те ще се развият и ще станат от таланти-футболисти,бъдещето ще покаже. ;)

dgolemanski
Контакти:

Мнениеот dgolemanski » 10 сеп 2009 01:47

Сърмов така и неразбрах защо беше на терена ... незнам сигурно му готвят трансфер на зима в някои Европейски колос, от втора дивизия на Турция !!! Аз смятам, че той има качества, но е във супер слаба форма (което си личи от мачовете му в Левски в Европа) и няма място ИЗОБЩО в момента в националния отбор!!!

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 10 сеп 2009 01:48

blue_boy95 написа:Определено Тунчев трябва да се извика.За Валъо Илиев не съм съгласен,много е бавен,а и го видяхме на мача със Сърбия,може би Асен Караславов не трябва да се забравя,все пак момчето играе,където играят и Пелето и Чавката и то в не по-слаб отбор от на тези двамата,а не му обръщат внимание.За последно игра срещу Северна Ирландия и се представи на ниво.Виктор Генев,Йордан Милиев и Иван Иванов също трябва да бъдат постепенно налагани в националния.От дясно си имаме и Манолев и Миланов,че и Минев от ЦСКА.Там сме що-годе добре.От ляво ни е проблема,Веско Минев е много паниран и прави глупави грешка,този вариянт отпада.Орлин Старокин от Черноморец е добър вариянт,но той тепърва трябва да навлиза в националния,ако въобще го викнат,защото за мене е много добър ляв бранител.В средата на полузащитата имаме няколко добри вариянта,Влади Гаджев е безпорния нов опорен халф в националния,но още има и Коста Янев от ЦСКА ми прави много добро впечатление,играе малко в стила на Пелето и в случай че Станислав се откаже,все пак е на 32 години,той е достоен заместник,но трябва да работи още много.Тук имаме и Лъчо Балтанов,но той първо трябва да започне да играе за Левски.Останалите се знаят,Стилиян и Чавката.Като ляво крило имаме май само Николай Димитров като алтернатива на Мартин,но Хичо е в много слаба форма и изявите му са епизодични.Трябва още много да работи,ако иска да си намери място в тима.Мартин според мен ще играе макс 3 години,но се вижда,че още от сега започва да издъхва.В дясно също имаме проблем,там играят засега Благо и Мечо,но Мечо има още най-много 1 година да играе и няма смисъл да се залага на него.Благо пък е универсален играч и може да играе и от ляво и от дясно.Вариянт е Спас Делев,но и той все още не е готов за националния,а и е неопитен на тази позиция,тъй като играе като втори нападател.Момчето от Литекс Георги Миланов ми направи страхотно впечатление,мисля,че е 17 годишен,но той трябва тепърва да се налага при младежите.В нападение сме добре.Имаме трима невероятни млади нападатели с огромен потенциал,които ако го развият,могът да станат по-големи и от Бербатов.Вижда се,че в Попов,Божинов и Домо има талант и ако първия го продадът в чужбина на класен отбор и на другите двама им се даде шанс,мисля,че това ще са следващите основни нападатели в националния отбор.Определено имаме таланти,но доколко те ще се развият и ще станат от таланти-футболисти,бъдещето ще покаже. ;)

От ляво играят Иван Стоянов и Тимонов от ЦСКА. Като положителни качества на двамата може да се изтъкнат, че са пердета, а Тимонов му трябват още поне две три години да се развива в положителна посока да стигне националния :) Като при футболистите в момента, Иван Стоянов може да играе дори и титуляр за националите. спрямо формата на Мартин и липсата на алтернатива.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 10 сеп 2009 01:48

dgolemanski написа:Сърмов така и неразбрах защо беше на терена ... незнам сигурно му готвят трансфер на зима в някои Европейски колос, от втора дивизия на Турция !!! Аз смятам, че той има качества, но е във супер слаба форма (което си личи от мачовете му в Левски в Европа) и няма място ИЗОБЩО в момента в националния отбор!!!

Ако му готвят трансфер, не трябваще въобще да почва. Сигурно агентите са се отказали, надали им трябва футболния Каспър.

Върни се в “Национален отбор”