Безпристрастни и обективни мнения относно отбора и бъдещето му, моля

Значи, за мен най-радикални промени требва да има в защита - Тунчев е твърд титуляр, защото е най-добрия ни централен защитник, но тука проблема е кой да му партнира?
Немам никаква представа как се представя Вальо Илиев във Русия, но предния мач със Италия беше доста стабилен и ми хареса. Ако е във форма за мен това е двойката централни защитници, които требва да играят със Миланов от лево и Манолев у десно.
Просто това е най-доброто, което имаме.
Кишишев беше на много добро ниво от както го викна Стоилов, но е време да се изгражда отбор за бъдещето, а на Тинката не му остава още много във футбола. Требва ни млад и енергичен футболист, който да тича по фланга, а Миланов ги има тея качества и на мен лично ми харесва, защото колкото и ограничен да е, като футболист, винаги ще си остави краката на игрището.
Полузащитата - ако махнем Стилиян сме на нивото на Сан Марино. На това момче Сърмов спирането му е автопас във дълбочина. Изобщо не знам защо го викна Стоилов, просто той не става, а и формата му е ужасна. Янков е другия куц кон, който не заслужава да играе за националния, но тука въпроса е пак - КОЙ

Нападанието ни е перфектно, но Митьо Дъбравския днеска пак се беше намръщил и му беше, като че ли през оная работа какво става на терена. Май ше се окаже Марков прав, че на който не му се играе да си казва и да хваща гората, но на некои вече им стана навик да я карат как им изнася и требва да се предприемат мерки. Аз лично не бих го повикал за оставащите мачове. Нищо лично против Митя, но да не се раздаваш за националния при положение, че Дъбравци сме дали едни от най-лютите комити у Пиринско е позорно.
Общо взето тва е. Кофти е че имаме двама играчи, а още по-лошото е че школите не произвеждат нищо и младите ни играчи са пренебрегвани от разни псевдо треньорчета и президентчета, които внасят всекакви маймуни на килограм.
Подкрепа към отбора и малко оптимизъм па току виж сме се класирали на световното.