Аз вече съм сигурен, че много голяма част от червените фенове са ГОЛЕМИ КЮРДИ!!! Такава помия изсипаха по Мъри, че чак националният взе да страда. ЕЙ червени подлизурковци 4:1 победихме, но не спирате да леете свинското по Мъри... Даже чета мнения, че искат Италия да ни разгроми, че да го уволнят. Тези мърши май забравиха какви шансове се даваха на Стоичков, Марков, Тройчо и тн... и до какви резили се стигна... Това е първият треньор левскар от 20 години и веднага започна бълването на помия без дори да има загубен мач... До сега не ви харесвах, но вече откровенно ви мразя мръсни мишкувашки твари... Мрете в лайна и освободете България от турските си мозъци... Малко крайно мнение, но вече не мога да ви понасям кюрдските георгиатанасовски мозъци... България победила въпреки Мъри. А защи не би въпреки Пламен Марков или Стоичков или Тройчо??? Защото досега имахме мишки за треньори. Най накрая дойде треньор, който не го е страх да се надиграва със всеки отбор! ДА АЗ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ТАКЪВ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР! Набийте си го в гладките мозъци, че Станимир Стоилов е най-успелият български треньор за 21 век. И нито про-турските статии на ГА, нито помията която сипете по него ще променят ситуацията! Добре, че Боби ще го остави да си изпълни договора.
Сигурно ще кажете чужд специалист искаме. А защо не го искахте през тези 20 години? Защо започнахте да го искате когато Мъри пое отбора? Защото сте ЧОРБАРИ!!! Единствената причина! Омразата ви към Левски и всичко свързано с Левски поставя България на заден план...
За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!
Я да взема аз да и ковна пирона на тая тема. Вярно, че Мъри отдавна говори за качеството на терените и че единствения действително добър терен е на Герена, а и го построиха с парите, които той (с Наско) донесоха от ШЛ, така че май не съм прав да се базикам, че и аз съм могъл да гледам работниците. Между другото, аз не се сещам някъде в отборите в които Мъри е играл, да са били недоволни от него. Той не беше от най-техничните или най-умните на терена, но никога не си позволяваше да се разхожда и да гледа мача. Докато играеше в ЦСКА нито веднъж не ми е идвало да му се ядосам за нещо, за разлика от Искренов и Банков, които дойдоха с него през 93-та и които често ми изглеждаха наистина като говеда с червена фланелка. И като треньор е същият - работи много, понякога прекалено, до степен играта на отборите му да става лесно предсказуема, ама това е слабост и на Венгер, и на ван Гаал, да речеме - няма идеални; общо взето не се отличава с особена интелигентност, но успява да се ориентира достатъчно добре. И изобщо е един от най-добрите български треньори в момента. На времето, като направиха европробива, се радвах повече за Наско, че успя да се докаже, защото той като човек хем прост, хем приказлив, не го обичаха и не го признаваха даже на Герена. Ама напоследък също толкова несправедливо всички скачат на Мъри.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.