Кога БФС ще премести контролите на националите извън София?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Кога БФС ще премести контролите на националите извън София?
Всички видяха как Националният стадион остана празен за вчерашната контрола с Украйна в София. Някой ще каже: "Това е контрола какво толкова?" От такива мачове зависи позицията ни в международната ранглиста, А ОТ ТАМ ЗАВИСИ В КОЯ УРНА ЩЕ ПОПАДНЕ БЪЛГАРИЯ ПРИ ВСЕКИ ЕДИН ЖРЕБИЙ ЗА КВАЛИФИКАЦИИ! Така, че господа управляващи футболния съюз, господа журналисти. Умолявам Ви да се вразумите и да изнесете контролите на Нациналния отбор извън София. Стара Загора и Пловдив са иделните места за тези мероприятия. Едва ли пред минимум 15 000 наши фенове, които ще дойдат отбора ще се представи толкова зле, колкото снощи в София. Мислете преди да вземате решения. Как се отразяват тези празни трибуни на отбора? Дори треньора на Украйна каза, че е ужасно да се играе пред толкова малко публика. Ще дам един пример. Годината е 1999-та. България посреща Словакия в Стара Загора. Пред 35 000 верни фенове Националният отбор взима красива победа с 2-0.
-
- Контакти:
Re: Кога БФС ще премести контролите на националите извън София?
Ами интересен въпрос наистина .... 

beroestz написа:.......Мислете преди да вземате решения. ..
Да ще мислят ако има с какво ...тия отпадъци в БФС мислят само как да откраднат нещо и как да се напият на някой банкет....работа там не се върши.

-
- Контакти:
Напълно съм съгласен с мнението ти-трябва всички да виждат нац.отбор....стига да има стадиони с повече от една трибуна
Шегувам се, познавам стадиона под Аязмото и ми е много, ама много интересно как ще събере 35000 "верни" ,то има ли неверни, фена на националния отбор?! Преди играеха в Бургас, не си спомням Лазур да е преливал, а ти?!

-
- Контакти:
По-въпрос за стадионите ''Лазур'' е най-качественият от всички 

-
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:По-въпрос за стадионите ''Лазур'' е най-качественият от всички
Напълно съм съгласен, тук става въпрос за пълен и празен- ние просто не ходим на мачове без интрига- справка: онзи приятелски мач с Германия- 2-2, когато Бербатов вкара 2 гола- пак нямаше повече от 30 000, справка- Лукойл Академик води Барселона- полупразна зала, справка...справка...Абе, наша си, българска ни работа
Не е лошо поне контролите да бъдат редувани в различни градове. Дали ще се напълнят стадионите? Може би не, но определено ще е по-добре, от колкото положението снощи.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

И аз съм съгласен. Нека повече хора да могат да гледат националите, посещаемоста ще е по-висока. Има летища и в Пловдив, Варна и Бургас за удобство на гостите. И в Букурещ ако решат в Русе да играят примерно.
Освен това ми направили мача от 18:00. Кой в София свършва работа и да може да отиде до стадиона по това време? Писаха, че затварят Орлов мост и кръстовището пред стадиона - не знам дали са го направили, просто не рискувах и обикалях.
За тези от вас, които не знаят какво означава това - буквално парализа на движението в центъра на града в работен ден...
Обаче, не знам дали освен в Бургас, Ловеч и Разград има лицензирани стадиони за мач на национален отбор. Или като е контрола не е важно?
Освен това ми направили мача от 18:00. Кой в София свършва работа и да може да отиде до стадиона по това време? Писаха, че затварят Орлов мост и кръстовището пред стадиона - не знам дали са го направили, просто не рискувах и обикалях.
За тези от вас, които не знаят какво означава това - буквално парализа на движението в центъра на града в работен ден...
Обаче, не знам дали освен в Бургас, Ловеч и Разград има лицензирани стадиони за мач на национален отбор. Или като е контрола не е важно?
-
- Контакти:
RIR написа:И аз съм съгласен. Нека повече хора да могат да гледат националите, посещаемоста ще е по-висока. Има летища и в Пловдив, Варна и Бургас за удобство на гостите. И в Букурещ ако решат в Русе да играят примерно.
Приятелю, та те са играли и на Герена, и на Армията, в Сливен, Ст.Загора и на още куп места..Не вярвам да е чак толкова важно дали е лицензиран и от коя категория е, нима В.Левски не е морално и физически остарял стадион?! А за безумния час- абсолютно вярно, не знам дали въобще някоя тиква мисли за това
- Captain Stottlemeyer
Bourgas написа:Не е лошо поне контролите да бъдат редувани в различни градове. Дали ще се напълнят стадионите? Може би не, но определено ще е по-добре, от колкото положението снощи.
+1

[offtopic]"Лукойл-Академик" е изкуствено създаден фирмен отбор с фенове измежду близките и роднините на баскетболистите. Той няма нищо общо със славния отбор на "Академик" от миналото и играе вътрешните си домакински мачове в Правец...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ