Кога БФС ще премести контролите на националите извън София?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
beroestz
Контакти:

Кога БФС ще премести контролите на националите извън София?

Мнениеот beroestz » 15 ное 2012 10:40

Всички видяха как Националният стадион остана празен за вчерашната контрола с Украйна в София. Някой ще каже: "Това е контрола какво толкова?" От такива мачове зависи позицията ни в международната ранглиста, А ОТ ТАМ ЗАВИСИ В КОЯ УРНА ЩЕ ПОПАДНЕ БЪЛГАРИЯ ПРИ ВСЕКИ ЕДИН ЖРЕБИЙ ЗА КВАЛИФИКАЦИИ! Така, че господа управляващи футболния съюз, господа журналисти. Умолявам Ви да се вразумите и да изнесете контролите на Нациналния отбор извън София. Стара Загора и Пловдив са иделните места за тези мероприятия. Едва ли пред минимум 15 000 наши фенове, които ще дойдат отбора ще се представи толкова зле, колкото снощи в София. Мислете преди да вземате решения. Как се отразяват тези празни трибуни на отбора? Дори треньора на Украйна каза, че е ужасно да се играе пред толкова малко публика. Ще дам един пример. Годината е 1999-та. България посреща Словакия в Стара Загора. Пред 35 000 верни фенове Националният отбор взима красива победа с 2-0.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Кога БФС ще премести контролите на националите извън София?

Мнениеот Nikona » 15 ное 2012 10:52

beroestz написа:.......Мислете преди да вземате решения. ..

Да ще мислят ако има с какво ...тия отпадъци в БФС мислят само как да откраднат нещо и как да се напият на някой банкет....работа там не се върши.
Изображение

martkiril22
Контакти:

Мнениеот martkiril22 » 15 ное 2012 10:53

Напълно съм съгласен с мнението ти-трябва всички да виждат нац.отбор....стига да има стадиони с повече от една трибуна :) Шегувам се, познавам стадиона под Аязмото и ми е много, ама много интересно как ще събере 35000 "верни" ,то има ли неверни, фена на националния отбор?! Преди играеха в Бургас, не си спомням Лазур да е преливал, а ти?!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 15 ное 2012 10:55

По-въпрос за стадионите ''Лазур'' е най-качественият от всички ;)

martkiril22
Контакти:

Мнениеот martkiril22 » 15 ное 2012 11:00

Ivo-Chernomoretz написа:По-въпрос за стадионите ''Лазур'' е най-качественият от всички ;)

Напълно съм съгласен, тук става въпрос за пълен и празен- ние просто не ходим на мачове без интрига- справка: онзи приятелски мач с Германия- 2-2, когато Бербатов вкара 2 гола- пак нямаше повече от 30 000, справка- Лукойл Академик води Барселона- полупразна зала, справка...справка...Абе, наша си, българска ни работа

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 ное 2012 11:00

Не е лошо поне контролите да бъдат редувани в различни градове. Дали ще се напълнят стадионите? Може би не, но определено ще е по-добре, от колкото положението снощи.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 15 ное 2012 11:04

И аз съм съгласен. Нека повече хора да могат да гледат националите, посещаемоста ще е по-висока. Има летища и в Пловдив, Варна и Бургас за удобство на гостите. И в Букурещ ако решат в Русе да играят примерно.

Освен това ми направили мача от 18:00. Кой в София свършва работа и да може да отиде до стадиона по това време? Писаха, че затварят Орлов мост и кръстовището пред стадиона - не знам дали са го направили, просто не рискувах и обикалях.

За тези от вас, които не знаят какво означава това - буквално парализа на движението в центъра на града в работен ден...

Обаче, не знам дали освен в Бургас, Ловеч и Разград има лицензирани стадиони за мач на национален отбор. Или като е контрола не е важно?

martkiril22
Контакти:

Мнениеот martkiril22 » 15 ное 2012 11:10

RIR написа:И аз съм съгласен. Нека повече хора да могат да гледат националите, посещаемоста ще е по-висока. Има летища и в Пловдив, Варна и Бургас за удобство на гостите. И в Букурещ ако решат в Русе да играят примерно.

Освен това ми направили мача от 18:00. Кой в София свършва работа и да може да отиде до стадиона по това време? Писаха, че затварят Орлов мост и кръстовището пред стадиона - не знам дали са го направили, просто не рискувах и обикалях.

За тези от вас, които не знаят какво означава това - буквално парализа на движението в центъра на града в работен ден...

Обаче, не знам дали освен в Бургас, Ловеч и Разград има лицензирани стадиони за мач на национален отбор. Или като е контрола не е важно?

Приятелю, та те са играли и на Герена, и на Армията, в Сливен, Ст.Загора и на още куп места..Не вярвам да е чак толкова важно дали е лицензиран и от коя категория е, нима В.Левски не е морално и физически остарял стадион?! А за безумния час- абсолютно вярно, не знам дали въобще някоя тиква мисли за това

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 ное 2012 11:13

Bourgas написа:Не е лошо поне контролите да бъдат редувани в различни градове. Дали ще се напълнят стадионите? Може би не, но определено ще е по-добре, от колкото положението снощи.

+1 :) Напълно съм съгласен.
[offtopic]"Лукойл-Академик" е изкуствено създаден фирмен отбор с фенове измежду близките и роднините на баскетболистите. Той няма нищо общо със славния отбор на "Академик" от миналото и играе вътрешните си домакински мачове в Правец... :o[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Национален отбор”