Коментарът на Митко Лишев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Re: Коментарът на Митко Лишев

Мнениеот Carpy » 07 сеп 2009 19:02

W84me написа:Какво,ако не провал е почти да загубиш спечелен мач срещу Черна Гора ? Да изравниш с гол в 90мин за 2:2,аз лично на тоя гол ги напсувах,не се зарадвах!Не е ли провал Грузия да те мачка 90 мин? Това ли са ти отличните изходни резултати? Като се има предвид,че конкурентите ни бият в тия мачове???

Един слаб мач играхме срещу Грузия. Срещу Черна Гора не е виновен Марков, че нападателите изтърваха още първото полувреме да направят 3-4:0 и да свърши мача. Пак да питам - защо големия треньор не би Ейре поне веднъж?

mitropolis
Контакти:

Мнениеот mitropolis » 07 сеп 2009 19:12

Ми да го закрием да пренасочат парите към други спортове ,клубния футбол в България само смуче кинти от бюджета на министерството
ефекта 0

Кви пари, кво министерство бе, клубния футбол в България не получава и една стотинка от държавата, също и националния отбор.

да бе собствениците им ги издържат после гният по затворите с милиарди дългове ,за тва се ревете че няма селекция

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2009 19:13

Големият треньор няма загуба с националния отбор! Много сте му насъбрали на Мъри май,какво ви е виновен човека? Не може само цесекари да водят национала,да се провалят и пак те да са най-добрите!Знам,че заради това не искате да е треньор на националния отбор!В Ейре не играха ключови за нас футболисти и по твоята логика,какво е виновен Мъри,че и в двата мача нападателите не вкараха?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 08 сеп 2009 01:18

Световно без световните звезди
Аржентина, Португалия и Франция може да останат без билети за ЮАР

http://7sport.net/7sport/fw_1footw/d5505_11.htm

Върни се в “Национален отбор”