АКО БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ................

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
red1man2utd
Контакти:

Re: АКО БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ................

Мнениеот red1man2utd » 07 сеп 2009 20:07

mile_bg7 написа: Всяка жаба да си знае гьола!

И мястото в него :lol: Успех на нашите,но когато трябваше да бият,те не успяха(с Ейре в София)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 сеп 2009 20:08

Основна вина за това имат журналистите.
Изображение

Потребителски аватар
fenkata__
Контакти:

Мнениеот fenkata__ » 07 сеп 2009 20:16

Да и не само в София трябваше и там да ги бием което можехми да постигнем с малко повечко късмет... трябваше да бием и Черга Гора там... Грузия също... но нещата за жалост не станаха така,но ще чаками Еврото за там дано имаме повече късмет и покажем хубава игра и победи още от началото

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 сеп 2009 20:18

Всеки тук знае че ти си болен левскар прочети си злобните коментари по адрес на всичко свързано с ЦСКА е след като ти обиждаш любимия ми отбор а по този начин и мен лично и издигаш хора в култ не защото са в националния отбор и това е в интерес на България а защото са левскари ето заради такива като теб със сините очила има хора който искат националите да се провалят защото после няма да се изтъква България а видиш ли *******ко и мъдо като левскари ............

пп.почвам подред 1.да аз съм голям левскар.2намери ми един коментар,,злобен,,спрямо твоя отбор без да съм бил провокиран и съм готов лично да ти се извиня.3В момента отбора е с тези футболисти-кого издигнох в култ телкийски ли,иванков ли или домо.А това за изтъкването да България бие с гол на Бербо и тоггавакъв е твоя коментар ДА АМА АКО ГО НЯМА БЕРБО ГОЛА ВОДА СМЕ.ТОВА Е МОЯ КОМЕНТАР,СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ТВОЯ.чакам между другото злобата за цска където съм изливал.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 07 сеп 2009 20:18

Абе не мога да ви разбера - статистиката говори достатъчно, Стоилов загуба с националния НЯМА. От кой отбор е, няма значение. В събота колко от тези, които наричате говеда, не играха добре като цяло? Илиан Стоянов - тва е. На фона на Котев беше като Малдини.

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 07 сеп 2009 20:26

Всички се нахвърлят като хиени на Мъри, а забравят кой провали квалификациите - Пламен Марков. В Подгорица, въпреки че поведохме, замалко не изтървахме и точката. Чист късмет, че не паднахме тогава. После мачът с Италия - приличен, с добра игра, но и италианците играха кофти, така че не беше изненада равенството. Точката в Тбилиси пък си беше невероятен късмет, аз по-слаб мач на националите не съм гледал. А да коментирам срама срещу Сърбия е излишно. Трябваше да вземем 7 точки от първите три мача и да сме спокойни поне за баража. Очертава се да се провалим и тези квалификации само заради издънки срещу аутсайдери (справка - мачовете с Албания, Черна гора и Грузия), което е наистина жалко.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 07 сеп 2009 20:30

Ето, пак ще задам въпроса си на защитаващите Мъри, Боби и Атанас... Боби Михайлов е шеф във БФС вече 8 / :!: / години. Без никаква фенщина питам, като българин. Какво позитивно направи този човек за българския футбол, който ръководи толкова време вече, освен че употребява властта си, за да вкара в националния отбор сина си и зет си ? Корупцията в съдийството ли изчезна, уговорени мачове ли вече няма, класата на първенството ни ли се повиши, базите на отборите ли бяха върнати, какво направи, какво ?
Нещо видимо, за да се изправи и да каже "Направих това и това, затова заслужавам да управлявам българския футбол". Атанас и Мъри са просто негови производни, викат сина му в отбора щото бил бъдещето на отбора, да но дори и Бербатов,и М.Петров, и Ст.Петров никога не са били бъдещето на сегашния отбор. Те винаги са били там, защото са го заслужили на терена, а с какво ни убеди на терена Н.Михайлов. Гледах мачовете на Твенте със Спортинг... Много просто, освен че спаси една дузпа, друго нищо не направи. Просто Спортинг нямаха удари към вратата му. А дузпи спасяват много български вратари, но никога не стават национални. Така, че редовен конгрес на БФС през октомври, когато трябва да се проведе и по устав, и Боби, Мъри и Наско хванати за ръчичка да освободят българския футбол от присъствието си, за да тръгне най - обичания спорт от българина да се развива в положителна посока. 20 години разруха ни стигат, стига толкова безхаберие и аванти за героите от 1994 г. Платихме скъпо и прескъпо онези дузпи срещу Мексико. Още малко и вече понятието "български футбол" ще остане в историята. 8-)

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 сеп 2009 21:02

Corwin написа:Абе не мога да ви разбера - статистиката говори достатъчно, Стоилов загуба с националния НЯМА. От кой отбор е, няма значение. В събота колко от тези, които наричате говеда, не играха добре като цяло? Илиан Стоянов - тва е. На фона на Котев беше като Малдини.

На фона на Котев и аз щях да блесна :lol: Това че Мъри няма загуба с националния е факт. Дано така и да продължава - само мога да се радвам за нашите тогава. Но мислиш ли, че да упрекваш свои колеги, коита са се класирали с ПОБЕДА за ЛЕ, а ти си си подал оставката след 0:4, е сериозно или, най-малкото, професионално?

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 сеп 2009 21:12

Нов състав на БФС:
Президент - АЗ
Шефове на комиси и подкомисии - ВСЕКИ, КОЙТО Е СЪГЛАСЕН С МЕН
Треньор на нац.отбор - БАЩА МИ (`щото ще викне сина ми)
Директор - БИВШ КОЛЕГА (`щото поне разбира, а не като баща ми)
Пресаташе - хич не ми и трябва...
Публика - тия па к`во искат?

Това естествено е майтап, но като всеки майтап на гол г*з - неприятно е... А г*зът в случая сме всички, които ни боли (не отзад :lol: ) за родничкия ни футбол...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 сеп 2009 22:44

Ако България победи..........нацията ще продължи да мечтае.Това е

Върни се в “Национален отбор”