Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"

Мнениеот vladitol » 07 сеп 2009 19:13

AceVentura написа:
vladitol написа:
cska_90 написа:Напълно съм съгласен!!
Наглостта и безочието му нямат край!
След днешното му изказване-аз на мач на национала докато той е тренъор няма да ида!!

какво печелиш като не отидеш ?? То софия е виновна за всичко :evil: :evil: волейбола като е във варна залата винаги е пълна,като беше у София не я пълните. А вии смешковци зала за 15000 ще ми правите :lol: :lol: зала универсиада е 2400 места и СВОБОДЕН ход и неможете да я напълните :oops: ако всичко е у Варна ще е пълно !! :evil:

Защото в мачовете с Япония, залата беше пълна нали? Волейболистите са играли в София една квалификация с Литва и някакви такива отбори и залата беше пълна! На Атаро Клима турнира също се пълни, така че не говори глупости. А се видя Мъди колко публика събра в мача с Черна Гора.
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 07 сеп 2009 19:13

vladitol написа:
fr3ak_boy написа:Време е Боби да развърже кесията и да вземе класен селекционер мисля, че в момента свободни са Масимо Морати, Луиз Арагонез, Лучано Спалети и Луиш Фелипе Сколари са свободни. Компромисен вариант може да е Люпко Петрович. Всеки един от тях би бил по-добър избор от всеки български треньор.

Аврам Грант не е ли свободен :shock:

чака левски да влезе в шл и да дойде, ама ще остарее, докато дочака
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
heavymetal
Контакти:

Мнениеот heavymetal » 07 сеп 2009 19:14

fr3ak_boy написа:Време е Боби да развърже кесията и да вземе класен селекционер мисля, че в момента свободни са Масимо Морати, Луиз Арагонез, Лучано Спалети и Луиш Фелипе Сколари са свободни. Компромисен вариант може да е Люпко Петрович. Всеки един от тях би бил по-добър избор от всеки български треньор.

Масимо Морати?!?!?!
Това не е ли ПРЕЗИДЕНТА на Интер?!?!
Ти си срам за феновете на Юнайтед... аз като такъв се срамувам от тебе...
Да не говорим за безумната ти теза като цяло... чакайте поне да загубим дори в
контролна срешща... дори с 0:1... не с 1:6 като мишока Пламен Марков :twisted:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 сеп 2009 19:15

Станимир Стоилов: - "По принцип стилът на нашия отбор е по-висок. Най-важните играчи са централните защитници. Те трябва да имат бърза мисъл. Не трябва да хвърляме вината за вчерашното слабо първо полувреме върху Кирил Котев, но се видя, че той все още не е готов. Същото се отнася за Вальо Илиев и Иван Иванов. Те са свикнали в техните клубове да играят по-близо до останалите футболисти", допълни бившият наставник на Левски и Литекс."

След като не е готов, защо го вика? Това не е ли лично обвинение? Като неговия отбор е с по-висок стил, защо го пуска? И не разбрах, защо Вальо Илиев и Иван Иванов не ги вика? Защото нямат бърза мисъл или не са готови за "правилната игра".

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 07 сеп 2009 19:15

Съгласен съм, че когато има мач на националите по волейбол варненските зали винаги се пълни - така е защото има много туристи във Варна и когато има мач, защо да не се отиде
ЦСКА Шампион

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 сеп 2009 19:16

Смешници, немало да ходят- в последните два мача отбора събра толкова хора, колкото не е събирал за последните няколко квалификации при великоармейците общо. Ае у лево, десно, явно разочарованите са само няколко лапета, които дращят из форумите, а стадиона се пълни - факт.

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Мнениеот Helguera » 07 сеп 2009 19:18

Егати дървените философи хахахаха Масимо Морати знаеш ли кой е ???? Успокойте се малко , Стоилов ще е следващите квалификации. Незнам какво плюете след 4-1 ...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 сеп 2009 19:18

heavymetal написа:

Масимо Морати?!?!?!
Това не е ли ПРЕЗИДЕНТА на Интер?!?!
Ти си срам за феновете на Юнайтед... аз като такъв се срамувам от тебе...
Да не говорим за безумната ти теза като цяло... чакайте поне да загубим дори в
контролна срешща... дори с 0:1... не с 1:6 като мишока Пламен Марков :twisted:

Нищо бе може да е изкарал лиценз ПРО :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 07 сеп 2009 19:19

Въобще Не прочетох и един коментар по темата, защото тя е напълно излишна и целяща провокация. Само едно ще кажа: Това, че на някои хора не им се харесва кой играе, не означава, че трябва да плюете...поне не националния!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
romario1979
Контакти:

Мнениеот romario1979 » 07 сеп 2009 19:23

acmilan написа:
romario1979 написа:
dimachko написа:но срещу какви сьперници и реално тези равни ни извадиха от сметките! 2-ро при Марков постоянно се трьбеше за проблеми вьтре и тои не ги отричаше и не ги потвьрждаваше.Преди пак да ме нападнеш да ти кажа че симпатизирам на Марков,но мое лично мнение е че някой от вьттре го провали! Стоилов е най-добрия вариант в момента(пак мое лично мнение)

Равните срещу ирландия ни провалиха,при друг треньор!

Ти луд ли си е,човек :shock: Как ще е провал да направиш два хикса с прекия си конкурент на фона на двата хикса с аутсайдерите в групата при предишния треньор :o Да не говорим,че за мача в Ейре липсваха Бербатов,Мартин и Божинов.

Как ще ги изпреварим с два хикса ли?А че хикса с Грузия е грешка не вярвам някои да го оспори нали заради него и загубата в бенефиса на Саво Милошевич махнаха Марков!

Върни се в “Национален отбор”