Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dimachko написа::o боже опази ни !!! вие хора не сте с всичкия си... Мьри няма нито една загуба начело на националния отбор а вие направо го изядохте не си представям ако изгуби мача с Италия в който ние сме фаворити и всичко освен с 4-5 гола разлика за нас е провалда не дава господ представям си как ще го смачкате при загуба! не знам какво ви става обаче в момента се радваме само на победи на национално ниво този месец вьв всички спортове...предстоя още много мачове на националите по футбол баскетбол и волейбол...Левски и Цска са в групите на ЛЕ и ще играят срещу много добри отбори и кефа ще е голям...НО ПАКК НЕДОВЛНИ !!!
dimachko написа::o боже опази ни !!! вие хора не сте с всичкия си... Мьри няма нито една загуба начело на националния отбор а вие направо го изядохте не си представям ако изгуби мача с Италия в който ние сме фаворити и всичко освен с 4-5 гола разлика за нас е провалда не дава господ представям си как ще го смачкате при загуба! не знам какво ви става обаче в момента се радваме само на победи на национално ниво този месец вьв всички спортове...предстоя още много мачове на националите по футбол баскетбол и волейбол...Левски и Цска са в групите на ЛЕ и ще играят срещу много добри отбори и кефа ще е голям...НО ПАКК НЕДОВЛНИ !!!
toni petrovv написа:dimachko написа::o боже опази ни !!! вие хора не сте с всичкия си... Мьри няма нито една загуба начело на националния отбор а вие направо го изядохте не си представям ако изгуби мача с Италия в който ние сме фаворити и всичко освен с 4-5 гола разлика за нас е провалда не дава господ представям си как ще го смачкате при загуба! не знам какво ви става обаче в момента се радваме само на победи на национално ниво този месец вьв всички спортове...предстоя още много мачове на националите по футбол баскетбол и волейбол...Левски и Цска са в групите на ЛЕ и ще играят срещу много добри отбори и кефа ще е голям...НО ПАКК НЕДОВЛНИ !!!
Е ПА ТО И ПЛАМЕН МАРКОВ ГО ИЗГОНИХА СЛЕД ЧЕТИРИ РАВНИ БЕЗ ЗАГУБА
mtaraduda написа:toni petrovv написа:dimachko написа::o боже опази ни !!! вие хора не сте с всичкия си... Мьри няма нито една загуба начело на националния отбор а вие направо го изядохте не си представям ако изгуби мача с Италия в който ние сме фаворити и всичко освен с 4-5 гола разлика за нас е провалда не дава господ представям си как ще го смачкате при загуба! не знам какво ви става обаче в момента се радваме само на победи на национално ниво този месец вьв всички спортове...предстоя още много мачове на националите по футбол баскетбол и волейбол...Левски и Цска са в групите на ЛЕ и ще играят срещу много добри отбори и кефа ще е голям...НО ПАКК НЕДОВЛНИ !!!
Е ПА ТО И ПЛАМЕН МАРКОВ ГО ИЗГОНИХА СЛЕД ЧЕТИРИ РАВНИ БЕЗ ЗАГУБА
Ебахти аз ли нещо не съм наред или 6:1 е загуба?
dimachko написа:но срещу какви сьперници и реално тези равни ни извадиха от сметките! 2-ро при Марков постоянно се трьбеше за проблеми вьтре и тои не ги отричаше и не ги потвьрждаваше.Преди пак да ме нападнеш да ти кажа че симпатизирам на Марков,но мое лично мнение е че някой от вьттре го провали! Стоилов е най-добрия вариант в момента(пак мое лично мнение)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта