Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Re: Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"

Мнениеот dimachko » 07 сеп 2009 18:37

:o боже опази ни !!! вие хора не сте с всичкия си... Мьри няма нито една загуба начело на националния отбор а вие направо го изядохте не си представям ако изгуби мача с Италия в който ние сме фаворити и всичко освен с 4-5 гола разлика за нас е провал :lol: да не дава господ представям си как ще го смачкате при загуба! не знам какво ви става обаче в момента се радваме само на победи на национално ниво този месец вьв всички спортове...предстоя още много мачове на националите по футбол баскетбол и волейбол...Левски и Цска са в групите на ЛЕ и ще играят срещу много добри отбори и кефа ще е голям...НО ПАКК НЕДОВЛНИ !!!

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 07 сеп 2009 18:40

dimachko написа::o боже опази ни !!! вие хора не сте с всичкия си... Мьри няма нито една загуба начело на националния отбор а вие направо го изядохте не си представям ако изгуби мача с Италия в който ние сме фаворити и всичко освен с 4-5 гола разлика за нас е провал :lol: да не дава господ представям си как ще го смачкате при загуба! не знам какво ви става обаче в момента се радваме само на победи на национално ниво този месец вьв всички спортове...предстоя още много мачове на националите по футбол баскетбол и волейбол...Левски и Цска са в групите на ЛЕ и ще играят срещу много добри отбори и кефа ще е голям...НО ПАКК НЕДОВЛНИ !!!

Е ПА ТО И ПЛАМЕН МАРКОВ ГО ИЗГОНИХА СЛЕД ЧЕТИРИ РАВНИ БЕЗ ЗАГУБА

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 07 сеп 2009 18:43

dimachko написа::o боже опази ни !!! вие хора не сте с всичкия си... Мьри няма нито една загуба начело на националния отбор а вие направо го изядохте не си представям ако изгуби мача с Италия в който ние сме фаворити и всичко освен с 4-5 гола разлика за нас е провал :lol: да не дава господ представям си как ще го смачкате при загуба! не знам какво ви става обаче в момента се радваме само на победи на национално ниво този месец вьв всички спортове...предстоя още много мачове на националите по футбол баскетбол и волейбол...Левски и Цска са в групите на ЛЕ и ще играят срещу много добри отбори и кефа ще е голям...НО ПАКК НЕДОВЛНИ !!!

;) Браво,ама за съжаление не го осъзнават!нац.ни отбор не е Левски или Цска,а е на България!и вместо да го подкрепяме,търсим под вола теле...кой не извикал,кой извикал,кой бил виновен за гола,кой трябвало да пази този или онзи...тва е след победа 4:1 :o

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 07 сеп 2009 18:46

но срещу какви сьперници и реално тези равни ни извадиха от сметките! 2-ро при Марков постоянно се трьбеше за проблеми вьтре и тои не ги отричаше и не ги потвьрждаваше.Преди пак да ме нападнеш да ти кажа че симпатизирам на Марков,но мое лично мнение е че някой от вьттре го провали! Стоилов е най-добрия вариант в момента(пак мое лично мнение)

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 07 сеп 2009 18:48

toni petrovv написа:

Ебахти аз ли нещо не съм наред или 6:1 е загуба?

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 07 сеп 2009 18:51

mtaraduda написа:
toni petrovv написа:

Ебахти аз ли нещо не съм наред или 6:1 е загуба?

Тя е в контрола,не се брои сигурно :)

Потребителски аватар
romario1979
Контакти:

Мнениеот romario1979 » 07 сеп 2009 18:52

Не съм слушал интервюто на Мъри но си спомням друго за друг футболист на ЦСКА ,(Данчо Тодоров),беше изпратил повиквателните и след това се игра мача Литекс-ЦСКА!"Като гледал как бил играл срещу Литекс едва ли щял да свърши работа".И как да не вярвам че не го прави с умисал!Мача не се е играл а той вече нарежда!Защо го вика Котев,какво видя в него,нали го пусна и срещу Латвия.Значи за втори път той ПУБЛИЧНО критикува играч който той е извикал("по еднаслучайност все от ЦСКА") е кой е виновен бе хора?

Потребителски аватар
romario1979
Контакти:

Мнениеот romario1979 » 07 сеп 2009 18:55

dimachko написа:но срещу какви сьперници и реално тези равни ни извадиха от сметките! 2-ро при Марков постоянно се трьбеше за проблеми вьтре и тои не ги отричаше и не ги потвьрждаваше.Преди пак да ме нападнеш да ти кажа че симпатизирам на Марков,но мое лично мнение е че някой от вьттре го провали! Стоилов е най-добрия вариант в момента(пак мое лично мнение)

Равните срещу ирландия ни провалиха,при друг треньор!

Потребителски аватар
heavymetal
Контакти:

Мнениеот heavymetal » 07 сеп 2009 18:56

Ей смешницииииииииииии :)
Жалки злобни червени смешници... с червени очилца... късогледи...
Няма да падам до вашето ниво... само ще кажа че Националния отбор
не е само треньор... и като не е 4ервен треньора и не вика по 10 4ервени подлоги
се разревахте дори след 4:1.... невероятни смешници... не мога да повярвам просто!!!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 сеп 2009 18:58

За мен обаче е пълна мистерия защо извика Живко.....Контузен, но и наказан за първия мач....сега се оказва че още е контузен и няма да играе и втория мач.....че то даже скаути не могат да го гледат....а и д аможеше да играе на кой на мястото щеше да го пусне? А за извиканите 3-ма вратари не ми се гвори....но той си решава, Ще видим срещу Италия какво ще стане....но дори д аизмъкнем нещо, не вярвам да е заради невероятните треньорски умения на Мъри
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Национален отбор”