acmilan написа:mitko007 написа:POPCORN написа:Брато знаеш колко ми пука какво мислят за Котев ?В ЦСКА играе и един то най-добрите защитницит в България.Аз си го харесвам, а Мъри да се оправдава само с играчи на ЦСКА не иде!Така, че ако ще го направят най-големият некадърник, за нас феновете на ЦСКА си е уникален!
И мен не ми пука какво мисли Кауна за Котев. Котев играе страшно в ЦСКА и е един от най-добрите български защинци в момента. Коловати, Томашич, Топчо, Мечо и Клечо ги знаеме какви играчи са....пълен ташак. Извиниявам се предварително но трябва да кажа че Мъри е страшен нещастник, да скочи по този начин срещу Котев и да каже че играчите на ЦСКА не стават.....Честно казано пред варианта да го гледам Кауна още години напред...предпочитен Италия да ни убие в Торино и да се махат заедно с Сираков !!!
Пълен ташак ли са Томашич и Мечо,че с пас на единия и гол на другия отървахме загубата от Ейре,или че Мечо пак вкара и в събота,че видимо раздвижи играта,даде перфектен пас на Берба за гола,който беше несправедливо отменен.Ебати ташака си ти,защото гледаш през очила,независимо какъв цвят са.
абе Миланее.....спомни си при гола на Ейре Томашич каква позиция беше заел...или пък играта на Стоянов в Дъблин.....или пък играта на Топчо срещу Дербрецен (минаваха като спрял)...звездните защинтници на Левски в последните 3-4 години са отнесли на 30 гола в Европа... братле ако продължа лошо ще ти стане...дай да гледаме по обективно...не става въпрос за ЦСКА, Левски и т.н. Трябва да играят най-добрите или поне най-переспективните...Стоянов, Топчо, Томашич нито са добри нито са переспективни....да не говориме че е меко казано смешно треньор който преди седмица е отнесъл 4 гола на собствен терен да говори за правилен футбол, схема и т.н. Колкото и да не ви изнася Кауна е адски слаб треньор...провали Литекс, сега ще стори същото и с националите....