В защита на Кирил Котев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BGarmy
Контакти:

Re: В защита на Кирил Котев

Мнениеот BGarmy » 07 сеп 2009 12:59

Яя сакам. ;)
Беше най-слабия,за мен и го казах в др.теми.
Но не може сам човек да играе десен бек и централен защитник 45мин.как човек може да се организира, къде да бъде първо?
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 07 сеп 2009 13:02

bLn написа:Не вярвам подбора и повиквателните да се дават на това на кой клубен отбор си футоблист.
В това отношение феновете много издребняват.

Абе той сам си каза онзи ден - футболистите на ЦСКа не могат да играят правилно. Докато не се научат да изнасят топката, няма да играят в националния. Това са думи на Мъри. Сега пак ми кажи как се прави подбора за националния отбор?

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 07 сеп 2009 13:04

Абе левскар съм, но не мога да разбера защо плюете Котев?! Та Мъри сам си призна и между другото чест му прави това, той каза: Аз обърках състава!!! Точка! И си е прав - като е знаел как иргае Котев, защо го пусна?! Иначе цесекарчето си е добро - на времето го искахме и ние ама тогава Наков го подари в комплект с още 3 -ма на цска както направи и Лечков това лято!

bLn
Контакти:

Мнениеот bLn » 07 сеп 2009 13:12

Carpy написа:
bLn написа:Не вярвам подбора и повиквателните да се дават на това на кой клубен отбор си футоблист.
В това отношение феновете много издребняват.

Абе той сам си каза онзи ден - футболистите на ЦСКа не могат да играят правилно. Докато не се научат да изнасят топката, няма да играят в националния. Това са думи на Мъри. Сега пак ми кажи как се прави подбора за националния отбор?

Ако той е това мнение, едва ли има начин да бъде разубеден.
В интерес на всички е той да вика най-доброто за момента за мачовете с националния.
Не вярвам да има интерес да вика играчи които са в ужасна форма, които няма да изпълнят задълженията си и да губи мачове, само заради пристрастия...

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 07 сеп 2009 13:13

Прочетох първото изречение и се отказах да чета нататъка, каквато и да е тактиката който и играч да играеше на негово място . щеше да се справи по-добре - Бербатов да го бяха върнакли на неговта позиция, по - добре щеше да се справи , стига с тези пристрастия, аз съм от Левски , но примерно в мача с дебрецен нямаше как да не кажа че Сърмов е пълна дупка .....Котев е същия , поне за националния.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 07 сеп 2009 13:16

Не наистина за кво се коментира тая тема. при положение че още в 10 мин котев изтърва човек и го хваща че да не излезе срещу иванков, при което даден съдия може да му дигне и червен картон. Мъри много добре използва старите кучета и то се вижда че е с успех , всички хулихте и Кишишев, но се видя че човека направо диобър мач който не му е първия и то на неприлична за него зона ! Грешката на Мъри е че не е извикал Топчо както той сам казва и една централна двойка която е играела като Топчо и Коловати ще има повече успех от несигорният в действията си Котев! Немога да разбера тия притенции на и на Иван Иванов, та той е на 20 год всеедно да пуснат Генев !

venelinv
Контакти:

Мнениеот venelinv » 07 сеп 2009 13:18

Аз пък мисля че Котев не беше по слаб от другите в защита през първото полувреме. Дефанзивните халфове ги нямаше никакви. Манолев беше незнайно къде. А не мога да разбера какви са тези треньори дето изкарват някой играч виновен. И как Котев би играл в следващ мач под ръководството на Стоилов. Същият е случая и с Иван Иванов и Караджов, дето треньора ги изкара големите грешници срещу Израел.
И аз да съм и аз не бих играл.

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 07 сеп 2009 13:18

на мен ми се струва че котев бе пуснат за бушон в този мач! както и да бе играл той трябваше да служи за оправдание на СС за напред да не се викат играчи на ЦСКА в национала под предтекст че не умеят правилно да играят !НЕ Е ЛИ ФАКТ ЧЕ ОФИЦИОЗА НА НАСКО И МЪРИ ИЗЛЕЗЕ С ПРАВИЛНОТО СТАНОВИЩЕ ВЕДНАГА СЛЕД МАЧА ЗА НЕСПОСОБНОСТА НА КОТЕВ И ИГРАЧИТЕ НА ЦСКА !ЗА ЖАКЛИН МИХАЙЛОВ ГОВОРЯ !СЪЩИТЕ ДУМИ (КАТО НА ЖАКЛИН )НА ДРУГИЯ ДЕН УПОТРЕБИ И МЪРИ В ЕДНО ИНТЕРВЮ ПО КАНАЛ 3 С КРУМ САВОВ !ДА ВИ КАЖА НЕЩАТА ЩЕ СТАНАТ ДОСТА СЕРИОЗНИ В ТАЗИ НАСОКА ДОКАТО ТАНДЕМА А НА ВЛАСТ !ВИЖТЕ-НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА МОМЕНТНА ФОРМА А ЗА НАУЧЕНОСТ ИЛИ НЕ ТАКАВА НА ПРАВИЛНО ИЗНАСЯНЕ НА ТОПКАТА ОТ СТРАНА НА ЗАЩИТНИЦИТЕ !МОГА ДА СЕ ОБЗАЛОЖА С КОЙТО ПОЖЕЛАЕ ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ФУТБОЛИСТ НА ЦСКА ,КОЙТО ЩЕ БЪДЕ ВИКАН В НАЦИОНАЛА В БЛИЗКИТЕ 1-2 ГОДИНИ Е ИВАН СТОЯНОВ !И ТО ЗАЩОТО ЧИЧО Е ДОСТА СИЛЕН И МОЖЕ ДА ТРОПНЕ ПО МАСАТА !А ТОГАВА МНОГО КАЛИМЕРИ МОГАТ ДА СЕ РАЗВАЛЯТ !И НЕ НА ПОСЛЕДНО -КОТЕВ НАИСТИНА ИГРА СЛАБО ОБАЧЕ ДОСТА ПО ДОБРЕ ОТ МАНОЛЕВ ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 сеп 2009 13:18

bLn написа:Не вярвам да има интерес да вика играчи които са в ужасна форма, които няма да изпълнят задълженията си и да губи мачове, само заради пристрастия...

Отговора тук: levski/viewtopic.php?f=&t=25267
И контузен и наказан, не води пълноценни тренировки в клубния си отбор, не води пълноценни тренировки с националния отбор, но е там.
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 сеп 2009 13:22

Ако наистина е вярно, че Стенли и Коловати са вдигнали скандал на Котев - ТОВА Е ПРОБЛЕМ. Точно пък Илиян с какво право може да търси сметка от когото и да е в отбора. Има една мноооого хубава поговорка за него "Кога стана ла*но, кога се качи на лопатата". В колективен отбор като футболатакъв вид саморазправа са недопустими и треньора трябва да вземе по-сериозни мерки. Всички помним как медиите нападнаха Бербо след мача в Холандия. Време е да сторят същото.
И още нещо за Стилиян и Коловати... Когато те бойкотираха националния отбор такива изпълнения нямаше. България може без всеки от тях и това се видя. ОТБОР се прави от мъже достойни да приемат грешките на съотборниците си. Ако те не могат .... ЧАО
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Национален отбор”