leski написа:BLUE CHAMPIONS написа:leski написа:Тази едноминутна слава, не компенсира основната част от кариерата му...
Дядо ти най-вероятно го е гледал. След малко като си легнеш го помоли за приспиване да ти разкаже каква е била кариерата на Лечков и дали след него е имало футболист поне малко притежаващ неговите качества за поста му в националния ни отбор.
За разлика от теб и горните ол...ни,аз съм ходил да го гледам в Хамбург,..ти като какъв си седнал да ми обясняваш за кариерата му ? Гледал си го пет минути по телевизията и вече си много компетентен ! Аман от отворковци !

То май ти си олигофрен по начина който мислиш за един от най добрите ни играчи в историята на българския футбол.Нека ти припомня някои факти защото само така се затварят устата на такива като теб-носител на купата на България със Сливен-основен играч и с голяма заслуга, всички знаем колко трудно беше тогава извън столичен отбор да се пребори за това отличие,с ЦСКА-шампион 1992 година,с Хамбургер 121 мача 4сезона избран 1993 година за най добър халф в немското първенство какво си гледал си е твой проблем,4 място на световно първенство играл и седемте мача с два гола основен играч,с гола му срещу Германия ние практически станахме 4-ти в света и детронирахме световния шампион и то срещу отбор който не позволява да бъде победен след като е повел в резултата,гола му е един от най известните на световни първенства изобщо.Участник на европейско първенство с основна заслуга за класирането с отлични мачове,Олимпик един сезон 28 мача 2 гола,Бешикташ един сезон почти 27 мача 4 гола.Е това ако е петминутна кариера,значи някой няма понятие от футбол,не ми се влиза още в детайли бих те оборил и още, но смятам че това е достатъчно.През тези години 1993 -1997 Лечков беше един от най добрите халфове в Европа няма какво друго да се добави,така че не се обаждай че ставаш смешен и даваш предпоставки за подигравки.