Черна гора и Бял Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

black adder

Re: Черна гора и Бял Бербатов

Мнениеот black adder » 06 сеп 2009 17:08

От хора с никове като "батманлевски" може да се научи много за спорта... :lol:

zord
Контакти:

Мнениеот zord » 06 сеп 2009 17:10

Колко болен мозък трябва да си да признаеш ,че Бербатов не играл нищо.Всъщност ако си българин ще кажеш-" Браво момчета имате шанс".Уви тука се делите не на Българи, а на левскари и цесекари .Какъв бил Мъри какъв бил Наско и незнам си какво, вие май никога няма да разберете ,че много е лесно да се надсмееш над някой ,а да му дадеш кураж е достойнство.И без значение кой сме били идва мач с Италия!Бием ли там дори и да не се класираме ,някой от играчите ще се класира да играе в по добър отбор отколкото сега и тогава ще видим кой колко струва.Факт е ,че Бербатов играе в Ман Ю ,а дори и само да тренира под ръководтсвото на сър Алекс го прави по- добър от онези които играят срещу Спортист Своге! Накрая ще ви кажа Димитър Иванков е героя от мача с черногорците и не искам да е герой с италианците.По-добре да сме заедно и да вярваме ,че жабарите може до отнесат бой колкото и на волейбола и да им върнем за 94 година.Успех момчета!

:!:

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 06 сеп 2009 17:11

Не трябва да отделяме Бербатов от отбора. Нали и той беше първото полувреме на терена. Да, направи добър мач и показа, че когато иска да играе може. Но трябва да почне да решава важни мачове. Вижте какво направи снощи Р. Кийн. Стига сте плюли по И. Стоянов и Р. Кишишев, че са стари, защото именно втория даде спокойствието с гол от нищото. Преди това бяхме изпълнили над 10 корнера и нищо. Не е до стари и млади, а .. до опитни и можещи. Какво да кажем за Котев .... само си представете, че така бе играл И. Стоянов. Стига с тези червени очила. Мъри снощи "изигра" перфектно мача си тактически, най-вече второто полувреме като направи и подходящите смени. Само да припомня /без да се заяждам/, че Берба изпусна и едно чисто положение в малкия пенал, при 1:1 .... Стреля във вратаря.
Успех на целия отбор и нека Бог е с нас в сряда!!!

makarona__
Контакти:

Мнениеот makarona__ » 06 сеп 2009 17:25

какво пак толкова направи бербато един пробив за цял ма4 и герои го искараха. добре 4е влезна ме4о и ни раздвижи. играта а не мислите ли 4е би било по добре домо да е титуляр за сметка на рангелов

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 06 сеп 2009 17:30

venci_1913 написа:БРАВО НА БЕРБО!
УНИКАЛЕН ИВАНКОВ!
КОЛОВАТ И ТИНКАТА ЧАО ЧАО
БРАВО НА МИТЯТА РАНГЕЛОВ ЗА АСИСТЕНЦИЯТА И БОРБАТА!
ЧАВО НЕ МУ РАЗБИРАХА ПАСОВЕТЕ :lol: :lol: :lol:
ЕДИН Е БЛАГО ГЕОРГИЕВ :!:
БРАВО НА ДОМОВЧИЙСКИ ДОБРЕ СЕ ВКЛЮЧИ.
КОТЕВ НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ,ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗЛОЖИ ТАКА...
ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ МАРТО ДА ГО ВЗЕМАТ В НЯКОЙ ОТБОР И ДА НЕ Е РЕЗЕРВА!

1ВОТО ПОЛУВРЕМЕ ИВАНКОВ НИ ИЗВАДИ 2РОТО БЕРБАТОВ

Изобщо не съм съгласен за Коловати и Тинката-първият абсолютно стабилен,а втория,ако не беше вкарал в края на първото полувреме,не ми се мисли...Не видях какво толкова направи Бл.Георгиев!?Котев игра за Иван Иванов,а не за България!С другото съм съгласен!Дано Бербатов е още по-добър в сряда,а и всички останали!

: пп ВЪН WC ОТ СЛАВИЯ!

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 06 сеп 2009 17:32

Fallen_Angel написа:Националният отбор по футбол на България победи Черна гора с 4:1 в мач, който до 45-а минута изглеждаше загубен. Спортно-техническите параметри на мача са известни на повечето хора, и целта на тази статия не е да прави разбор на игровите ситуации.

На пук на всички свои критици, Бербатов показа и доказа защо е най-скъпият български играч. 3 асистенции, изработена и реализирана дузпа - това е равносметката от изиграния мач. Спокойно можем да прекръстим "черната" ни от преди една година Черна гора на МонтеБербо (на английски името на държавата е Монтенегро).

Това, което направи Бербатов различен от другите, бе раздаването му за отбора. Да, той пак не изпоти фланелката си. Честно казано - по-добре. Безсмисленият труд, който води да безсмислени резултати и смешни коментари, го видяхме на един друг мач, преди 10-на дни. Бербатов е точно обратното на това - максимално полезен, с минимални усилия.

Още по темата...

И то само за 1 полувреме ако играха от първата минута до последната така .. Сами се сещате за резултата ... :lol: БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 06 сеп 2009 17:38

batmanlevski написа:ХА-ХА-ХА. АБЕ ЧОВЕК ТИ ТОЛКОВА ЛИ НЕ РАЗБИРАШ ОТ ФУТБОЛ,НЕ ВИДЯ ЛИ КОЙ ОБЪРНА МАЧА.БЕРБАТОВ НАЛИ БЕШЕ НА ТЕРЕНА И ПРЕЗ ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ,НИКОЙ НЕ ГО ЗАБЕЛЯЗА КАКТО Е БИЛО ВИНАГИ КОГАТО ИГРАЕ В НАЦИОНАЛНИЯ.АКО НЕ БЕШЕ ДА ВЛЕЗЕ МЕЧО ТЕЛКИЙСКИ ЩЯХМЕ ПАК ДА СИ СКУБИМ КОСИТЕ.ОТ ТОЗИ МАЧ ИЗВОДА Е ЕДИН -ТЕЛКИЙСКИ Е ЛИДЕР НА ОТБОРА,И ТО ИСТЕНСКИ ЛИДЕР ,ТАКЪВ КАКЪВТО БЕШЕ НАСКО СИРАКОВ.ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД МЕЧО.
Ти си ебахти и тъпия левскар! Мастурбира ли пред монитора, докато пишеше това?
Когато си прост, то е завинаги!

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 06 сеп 2009 17:44

Абе да са живи и здрави съдията и вратарчето Митко !

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 06 сеп 2009 17:46

"Шапки долу! Ето такъв водач искаме в националният отбор! Отдавна /май никога/не го бях виждал ядосан и ще ви кажа, че много му отива!!! ;) Идва ред на жабарите!... Ама предлагам да играеме без защита, защото тя явно само пречи..." :oops: - поствам си мнението написано нощеска в друга тема...
Колкото до повечето простотии, които прочетох досега в тази тема... Не ви ли е срам поне малко, мишоци завистливи?! :cry: Щото мен ме хваща срам като ви чета глупостите! :oops: Бербо отдавна не е нито на "Пирин", нито на ЦСКА!... Бербо е национално богатство! Набийте си го в кухите тикви и престанете да се пенявите, само защото мижавият ви акълец не може да осмисли тази проста истина!!! /Става дума и за червени мишлета, от които съм чел да плюват по Бербо!.../ :mrgreen:
Който малко от малко разбира и обича тази игра, няма начин да има отрицателно мнение по въпроса за футболиста Бербатов /а защо не и за човека Бербатов/! Така както на времето баща ми казваше: "Само ЦДНА и Гунди!", така и аз, с чиста съвест, мога да кажа: "Само "Левски" и Бербо!" :!: :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 сеп 2009 17:51

Бербо беше над сички !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Национален отбор”