За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

la vache qui rit
Контакти:

Re: За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!

Мнениеот la vache qui rit » 06 сеп 2009 14:28

honda написа:
За твоя информация "Оксер" в този момент беше 2-ри във Франция. Това с тъча е друга ситуация.За "Славия"(Прага)- тогава треньор беше Г.Василев,а не Мъри. За "Киево" ако не играха сериозно,защо си запазиха звездата Амаури при положение ,че имаха оферти за него от "Ювентус" и "Фиорентина", а изчакаха да минат мачовете с "Левски" и го продадоха за много по-малко пари на "Палермо". За твоя информация "Удинезе" играха в ШЛ и 10-мин преди края на последния си мач бяха 2-ри за сметка на "Вердер"-явно са много слаб отбор. Да ти известно,че в този отбор е играл играч,който е действаш №1 на света- Зико. За "Артмедия"- очаквам да ми посочиш имената на 5-6-те титуляри продадени. Продадоха 3 футболиста,като единия от тях не беше титуляр. За "Динамо"(Б)-виж внимателно и ако си свалиш червените очила ще видиш,че засада няма.

honda ми е любима марка автомобили.

искренно се извинявам, че към актива на Левски съм сложил един успех повече, значи остават 5!

но така и не получих отговор, кой от този "звезден" отбор на Мъри се реализира??
сещам се за нешко Милованович и за Савич, който за една година няма изигран един мач.

а за Амаури не разбрах, причината е в Левски та да не са го продали на реална цена ли???

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 сеп 2009 14:41

POPCORN написа:
lyubs написа:Че Мъри е гола вода е така.
Че Бербатов измъкна вчера мача също е така.

Трябва обаче да се фокусираме в нещо друго. Има ли Стоилов някакъв шанс да надрастне себе си и да направи отбор за Световно?

Това преминава през обиграване на хомогенен състав от футболисти, които могат и в същото време имат потенциал. Най-вече в защита. В момента е глупово въобще да мислим за класиране, с играчи като Илиян Стоянов, Кишишев, Топчо и прочие. Видя се, че Котев и Стоянов просто не могат да играят заедно. Разчитаме на някаква "звезда" в Израел като Томашич, което е смешно.

На този фон изглеждат смешни драмите и заплахите към най-добрия млад български защитник - Иван Иванов.

Едно време, '93-'94, също имахме проблеми в защитата. Но тогава Пената реши проблема с обиграване и разбиране на терена кардинално и без много шум - събра най-солидната защита в първенството на едно място (тази на Левски) и добави към тях Туньо.

За мен решението е в момента да се съберат като защита Котев, Иванов и двамата братя Миневи по фланговете. Това е дълго срочното решение, а не да се кърпи защитата всеки мач.

Обаче всички знаем, че нищо подобно няма да се случи - Стоилов няма как да надрастне себе си и да вземе подобно решение. Не и с Наско Сираков с неговото отношение към играчи на ЦСКА, който му дърпа конците. Не и с пореджните мениджърски игри в националния. А едно такова надрастване е единствения шанс за обединение на подкрепата на българите за нашия национален в момента.

И аз така мисля, вчера Левски беше изграден от играчи на Левски а дори не се сети да пусне Иван Стоянов, и се опита така да изкара Котев се едно виновен за първотоо поувреме в нашата защита.Скоро време играчи на ЦСКА няма да играят в националният и не защото не заслужават, а защото Боби, Наско и Мъри са п*тки!И си гледат само интересите!Особено Наско мрази повече ЦСКа от каквото и да било, кога ще викне играч от ЦСКА ме питайте!

1.Вчера на терена имаше само един играч от двата гранда и това беше безобразният Кирил Котев от ЦСКА.2.Ако имаха нещо против играчи,минали през ЦСКА,Мартин в тази си форма нямаше да е на терена.3.Защо винаги трябва да се дели националният отбор на Левски-ЦСКА?
Последна промяна от acmilan на 06 сеп 2009 14:48, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 сеп 2009 14:44

mike28 написа:Не си прав за терена- него го строяха зимата, Мъри и Наско си тръгнаха пролетта.

Вярно е, след като го построиха ги изгониха. Извинявам се на всички, дето са ми чели предния пост! И специално на Майк и Спортала!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 сеп 2009 14:45

POPCORN написа:
Lyubooo написа:аве глупости
Мъри ако беше голям треньор щеше да постигне успех и с Литекс, ама се провали и беше изритан!
Успеха му в Левски се дължеше на това че играеше рамо до рамо с футболистите, които после командваше, и ги познаваше много добре! Затова и сега ги вика в националния, защото единствено само тях знае къде да сложи по терена! А че Сираков също дирижира може много добре да се види от кадрите от снощния двубой, където показваха нашата скамейка!
Между другото, големия Мъри забрави да поздрави Рангелов след като го замени! Дали е от разсеяност?

да беше доста странен момент

Просто гледаше мача и в последния момент му подаде ръка.А и при излизането на Мартин му подаде ръка от няколко метра.Айде кажете каква е конспирацията,че ми стана ужасно интересно :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 06 сеп 2009 14:48

cska_90 написа:Доводи,има ама не смятам че са тази тема точно!!!Като се почне от Тампере и си стигне до Иван Иванов!!!
А Ники Михайлов колко мача има за Ливърпул-като са го харесали-това че баща му го пробута с връзки там за да може след това да си намери що годе добър отбор,не значи че Пул са го харесали!!
А иначе момчето не е лош вратар-определено има качества-аз винаги съм го твърдял-може и да стане нещо от него и му го пожелавам де!!

Баща му да не е гъст с господин Икс или с Рафа Бенитес?

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 14:49

:lol: Ирония ли долавям? :)
Няма нищо, истината е, че поради една или друга причина Мъри не можа да надгради нивото, което постигна до 2007-а . Това обаче не омаловажава това което е постигнал. В крайна сметка футбола е игра, която трябва да ни носи радост. Аз съм благодарен, че успя да вкара най- накрая бг. отбор в Ш.Л. , докара тук отбори като Вердер, Барса и Челси, опита се да играе с тях като равен, а не да забърква бетон отзад. В крайна сметка с първенство, в което имаш максимум 3 или 4 здрави и истински мача, дори това си е невероятен успех.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 сеп 2009 14:50

жълт ламтурник написа:
cska_90 написа:Доводи,има ама не смятам че са тази тема точно!!!Като се почне от Тампере и си стигне до Иван Иванов!!!
А Ники Михайлов колко мача има за Ливърпул-като са го харесали-това че баща му го пробута с връзки там за да може след това да си намери що годе добър отбор,не значи че Пул са го харесали!!
А иначе момчето не е лош вратар-определено има качества-аз винаги съм го твърдял-може и да стане нещо от него и му го пожелавам де!!

Баща му да не е гъст с господин Икс или с Рафа Бенитес?

Боби Михайлов има уникални връзки в Ливърпул,Твенте и от зимата вероятно в ПСВ :lol: :mrgreen:

Ритривър
Контакти:

Мнениеот Ритривър » 06 сеп 2009 15:07

la vache qui rit написа:Истината е че Мъри има много повече провали с Левски отколокото успехи!

но това не им пречи на сините да си го обичат и да вярват, че е голЕм спициалист.

кои са успехите на Мъри?

1. срещу Оксер - след един откраднат тъч и докато французите се туткат, оппппп един гол!

2. Славия Прага - чехите вкараха пет гола , Левски един, а мача завърши 2:2

3. Киево - италианците не бяха на ясно защо участва в ЕКТ

4. Удине - без коментар

5. Артмедия - точно след като словаците си бяха разпродали 5-6 от титулярите

6. Динамо Букурещ - победа след гол от засада

резилите на Левски под вещото командване на Мъри няма да ги описва, просто защото нямам толкова много време

но искам да попитам, кой състезател от "легендарния" състав на Левски бе изпратен ( продаден) да се състезава в наистина елитен европейски тим?

Интересно защо Удине е без коментар след обрат в София срещу отбор от страна , която се слави със защитата си . Намери си клипче във вибокса на Левски - Динамо ..засада има само за теб и определен % червени индивиди :)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 сеп 2009 16:49

la vache qui rit написа:
honda написа:
За твоя информация "Оксер" в този момент беше 2-ри във Франция. Това с тъча е друга ситуация.За "Славия"(Прага)- тогава треньор беше Г.Василев,а не Мъри. За "Киево" ако не играха сериозно,защо си запазиха звездата Амаури при положение ,че имаха оферти за него от "Ювентус" и "Фиорентина", а изчакаха да минат мачовете с "Левски" и го продадоха за много по-малко пари на "Палермо". За твоя информация "Удинезе" играха в ШЛ и 10-мин преди края на последния си мач бяха 2-ри за сметка на "Вердер"-явно са много слаб отбор. Да ти известно,че в този отбор е играл играч,който е действаш №1 на света- Зико. За "Артмедия"- очаквам да ми посочиш имената на 5-6-те титуляри продадени. Продадоха 3 футболиста,като единия от тях не беше титуляр. За "Динамо"(Б)-виж внимателно и ако си свалиш червените очила ще видиш,че засада няма.

honda ми е любима марка автомобили.

искренно се извинявам, че към актива на Левски съм сложил един успех повече, значи остават 5!

но така и не получих отговор, кой от този "звезден" отбор на Мъри се реализира??
сещам се за нешко Милованович и за Савич, който за една година няма изигран един мач.

а за Амаури не разбрах, причината е в Левски та да не са го продали на реална цена ли???

На колко години си?- Когато в "Левски" играеха Н.Милованович и Савич, Мъри още не беше треньор,а играч. Милованович игра в "Левски" през 2000, а Савич през 2000/01 -провери като какъв беше Мъри по онова време. Не ме разбирай не правилно Мъри въобще не ми между любимците. Той на практика прогони от "Левски" Темиле(тогава на 19 години), Бандаловски, Ив.Попов, М.Кавдански, Ат.Курдов,Н.Петров, Гал.Иванов,.
Играчи тренирани от Мъри и продадении за доста пари-Домовчийски, Ричард, Ст.Манолев. повечето играчи,които играеха в звездния отбор бяха на такава възраст,че не можеха да бъдат продадени в сериозен отбор за много пари.
За Амури- не беше продаден поради участието в ЕКТ,научете се че 'Киево" си имаха квота за участие в УЕФА и се готвеха сериозно за участие в нея.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 07 сеп 2009 01:46

Мъри,
Не викай повече нито един чорбар в националния отбор! Мале това леке Котев как щеше да провали отбора!!! Явно целта му е била с подобна игра в защита да допринесе за освобождаването на Мъри. От сега нататък нито един от ЦСКА, да играят с Любо Пенев в лига Европа и да не се правят на българи (защото явно не са)

Върни се в “Национален отбор”