honda написа:
За твоя информация "Оксер" в този момент беше 2-ри във Франция. Това с тъча е друга ситуация.За "Славия"(Прага)- тогава треньор беше Г.Василев,а не Мъри. За "Киево" ако не играха сериозно,защо си запазиха звездата Амаури при положение ,че имаха оферти за него от "Ювентус" и "Фиорентина", а изчакаха да минат мачовете с "Левски" и го продадоха за много по-малко пари на "Палермо". За твоя информация "Удинезе" играха в ШЛ и 10-мин преди края на последния си мач бяха 2-ри за сметка на "Вердер"-явно са много слаб отбор. Да ти известно,че в този отбор е играл играч,който е действаш №1 на света- Зико. За "Артмедия"- очаквам да ми посочиш имената на 5-6-те титуляри продадени. Продадоха 3 футболиста,като единия от тях не беше титуляр. За "Динамо"(Б)-виж внимателно и ако си свалиш червените очила ще видиш,че засада няма.
honda ми е любима марка автомобили.
искренно се извинявам, че към актива на Левски съм сложил един успех повече, значи остават 5!
но така и не получих отговор, кой от този "звезден" отбор на Мъри се реализира??
сещам се за нешко Милованович и за Савич, който за една година няма изигран един мач.
а за Амаури не разбрах, причината е в Левски та да не са го продали на реална цена ли???