Майк, прекаляваш с тия намеци. Основата на Герена е от торопочвена смеска, а Мъри още си ходи по повърхността на земята. Построи го Батков, и по времето, когато го построи не наричаше Мъри с името му, а Безпръстия, Бащата на правилния футбол и други изпълнени с уважение псевдоними. Впрочем от Мъри съм чувал доста добри думи за ЦСКА от сорта на „Бий чорбата по главата“ , „Чорбарлъка убива футбола“ и т.н., но за толкова години в Левски сигурен ли си, че поне веднъж не се е изтървал да каже и нещо лошо?
(А между другото какви толкова големи успехи имаме във волейбола с треньор Брунко Илиев?)
За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
mike28 написа:Първо- всички помним и Зума и Херо (хайде погледнете, че не малко от националите от САЩ 94 играят още и при тях), второ- почти никой от останалите треньори не говори за терените, още по- малко някой от тях са ангажира да направи нещо за стадиона си.
Изобщо не е глупост, той определено не е свещена крава, нещо повече- това което в момента се опита да гради Любо в ЦСКА, Мъри го постигна още преди 3 години(когато друг бг. треньор си класира отбора за Ш.Л, може да спориш за качествата му). След това самичък си го съсипа. Отново ви казвам, че цялостното ни ниво е такова, че бели лястовици като Мъри и Пенев джуниър нищо не могат да направят- краткотраен проблясък и до там. Общо взето всички мразят успелите хора у нас, не случайно няма успял българин, който да не е много повече уважаван в чужбина, от колкото тук- няма такъв.
Не е зле да разясниш смислено как един треньор може да се направи нещо по стадиона . Да извади 50 000 000 и да построи стадион ли?!?!
Това че Мъри беше митологизиран е вън от съмнение , или не следиш медиите или слабо съобразяваш. Да се надяваме че Любо няма нищо общо с Мъри. Ако някой треньор се провали срещу Беверен , Тампере , и Бате Х2 , определено ще се съмнявам в качествата му както и да се казва. При Мъри провалите са много повече от успехите и в това има закономерност.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
- Levski 1914
- Контакти:
kolokolo написа:mike28 написа:Първо- всички помним и Зума и Херо (хайде погледнете, че не малко от националите от САЩ 94 играят още и при тях), второ- почти никой от останалите треньори не говори за терените, още по- малко някой от тях са ангажира да направи нещо за стадиона си.
Изобщо не е глупост, той определено не е свещена крава, нещо повече- това което в момента се опита да гради Любо в ЦСКА, Мъри го постигна още преди 3 години(когато друг бг. треньор си класира отбора за Ш.Л, може да спориш за качествата му). След това самичък си го съсипа. Отново ви казвам, че цялостното ни ниво е такова, че бели лястовици като Мъри и Пенев джуниър нищо не могат да направят- краткотраен проблясък и до там. Общо взето всички мразят успелите хора у нас, не случайно няма успял българин, който да не е много повече уважаван в чужбина, от колкото тук- няма такъв.
Не е зле да разясниш смислено как един треньор може да се направи нещо по стадиона . Да извади 50 000 000 и да построи стадион ли?!?!
Това че Мъри беше митологизиран е вън от съмнение , или не следиш медиите или слабо съобразяваш. Да се надяваме че Любо няма нищо общо с Мъри. Ако някой треньор се провали срещу Беверен , Тампере , и Бате Х2 , определено ще се съмнявам в качествата му както и да се казва. При Мъри провалите са много повече от успехите и в това има закономерност.
Не знам как изчисли, че при Мъри провалите са му много повече от успехите. И защо слагаш два провала срещу Бате?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Че можеше да попиташ Уикипедия, какви успехи има Брунко Илиев тук
Относно терена на Герена- виж тук
За какви намеци говориш, аз искам единствено, преди да обвините някой във всички възможни грехове, да направите цялостен анализ на обстановката, да прецените, кои фактори Стоилов може да преодолее, кои не може, да кажете, честно и прямо, след класирането за европейското и за световното, съответно 96 и 98-а, направихме ли нещо положително? Харесва ли ви играта на отбора последните 10-на години?
Относно терена на Герена- виж тук

За какви намеци говориш, аз искам единствено, преди да обвините някой във всички възможни грехове, да направите цялостен анализ на обстановката, да прецените, кои фактори Стоилов може да преодолее, кои не може, да кажете, честно и прямо, след класирането за европейското и за световното, съответно 96 и 98-а, направихме ли нещо положително? Харесва ли ви играта на отбора последните 10-на години?
Според мен Мъри е добър треньор ,но все пак представете си ,ако имаме един Ото Рехагел,Трапатони,Топмьолер и т.н. и т.н.
Ако имаме един многоооо кадърен селекционер,който да подбира най-доброто - няма да се стигне до тук !! Да се молим да бием Италия в Торино...Което на практика е невъзможно,заради състоянието и играта на БГ националите...Кой от ВАС си е дал прогназата миналата година ,че ще бием Италия в Торино ??? Кой...?? Тогава всеки си оставя прогнозите .....и имаше прогнози от рода на : Грузия -България 0-2 , Ейре - България 1-1/0-1 , България - Ейре 1-0/2-1 Защо не бихме Ейре тука в София??? ДА Мъри не загуби мача ,но и ни отдалечи от Световното....Ииии като сте толкова големи реалисти...(Че италия са многоооо слаби в момента) Нали трябваше да бием слабата Холандия на Ван Бастен в Амстердам??? Ако я биехме се класирахме на 90 %..И сега е така
ПС: Ако бием Италия в сряда ,ще трябва да си дам сам отговор на това мнениее

Ако имаме един многоооо кадърен селекционер,който да подбира най-доброто - няма да се стигне до тук !! Да се молим да бием Италия в Торино...Което на практика е невъзможно,заради състоянието и играта на БГ националите...Кой от ВАС си е дал прогназата миналата година ,че ще бием Италия в Торино ??? Кой...?? Тогава всеки си оставя прогнозите .....и имаше прогнози от рода на : Грузия -България 0-2 , Ейре - България 1-1/0-1 , България - Ейре 1-0/2-1 Защо не бихме Ейре тука в София??? ДА Мъри не загуби мача ,но и ни отдалечи от Световното....Ииии като сте толкова големи реалисти...(Че италия са многоооо слаби в момента) Нали трябваше да бием слабата Холандия на Ван Бастен в Амстердам??? Ако я биехме се класирахме на 90 %..И сега е така

ПС: Ако бием Италия в сряда ,ще трябва да си дам сам отговор на това мнениее

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

-
- Контакти:
Истината е че Мъри има много повече провали с Левски отколокото успехи!
но това не им пречи на сините да си го обичат и да вярват, че е голЕм спициалист.
кои са успехите на Мъри?
1. срещу Оксер - след един откраднат тъч и докато французите се туткат, оппппп един гол!
2. Славия Прага - чехите вкараха пет гола , Левски един, а мача завърши 2:2
3. Киево - италианците не бяха на ясно защо участва в ЕКТ
4. Удине - без коментар
5. Артмедия - точно след като словаците си бяха разпродали 5-6 от титулярите
6. Динамо Букурещ - победа след гол от засада
резилите на Левски под вещото командване на Мъри няма да ги описва, просто защото нямам толкова много време
но искам да попитам, кой състезател от "легендарния" състав на Левски бе изпратен ( продаден) да се състезава в наистина елитен европейски тим?
но това не им пречи на сините да си го обичат и да вярват, че е голЕм спициалист.
кои са успехите на Мъри?
1. срещу Оксер - след един откраднат тъч и докато французите се туткат, оппппп един гол!
4. Удине - без коментар
резилите на Левски под вещото командване на Мъри няма да ги описва, просто защото нямам толкова много време
но искам да попитам, кой състезател от "легендарния" състав на Левски бе изпратен ( продаден) да се състезава в наистина елитен европейски тим?
Последна промяна от la vache qui rit на 06 сеп 2009 13:57, променено общо 1 път.
За всички ,които искат чужденец- ами когато имаше обявен конкурс за треньор на националния отбор се кандидатира само един южноафриканец (който имаше не лоша визитка),но въобще не беше ясно дали кандидата е този за който се представя. Мисля че ще се съгласите с мен ,че не звучи много убедително един милеардер(за какъвто се представяше) да иска да дойде в България и да поеме националния отбор. Други кандидати нямаше.
Не казвам,че Мъри е перфектен,аз самия доста съм го критикувал,но кой друг да поставим?- Май кандидат треньорите не са толкова много. А и грузинците като взеха Ектор Купер цъфнаха и вързаха
. Просто с тези играчи толкова. Дали ще играят Ил.Стоянов, Котев, Ив.Иванов, В.Илиев,Тунчев(в момента е контузен), Пл.Николов разликата не е голяма,като според мен Ил.Стоянов е малко по-добър понеже е играл и като халф и може да играе с топка в краката,нещо ,което другите не могат. И кой им е втълпил,че тяхната работа е да вкарват голове? Къде беше К.Котев при гола на черногорците -беше отишъл да скача пред вратата им и закъсня да се върне. Същото беше и с Ив.Иванов срещу Израел, той вкара един гол, но те вкараха 3 гола след статични положение пред тяхната врата и бъраз контратака.
Въобще имаме ли качествени офанзивни халфове с класата на Балъков, Лечков, Ил.Илиев, Пл.Гетов,Хр.Колев(да не говорим за Н.Михайлов, П.Панов, Н.Котков, Н.Цанев)?- Май нямаме играч ,който умее да даде голов пас. Ами тогава какво чакаме?
А за младите футболисти- чудесно е да имаме млади таланти,но някой да се сеща за някакви успехи на нашите младежи или юноши? Само искам да кажа Йоветич е на 19 години- имаме ли играч като него?
Не казвам,че Мъри е перфектен,аз самия доста съм го критикувал,но кой друг да поставим?- Май кандидат треньорите не са толкова много. А и грузинците като взеха Ектор Купер цъфнаха и вързаха

Въобще имаме ли качествени офанзивни халфове с класата на Балъков, Лечков, Ил.Илиев, Пл.Гетов,Хр.Колев(да не говорим за Н.Михайлов, П.Панов, Н.Котков, Н.Цанев)?- Май нямаме играч ,който умее да даде голов пас. Ами тогава какво чакаме?
А за младите футболисти- чудесно е да имаме млади таланти,но някой да се сеща за някакви успехи на нашите младежи или юноши? Само искам да кажа Йоветич е на 19 години- имаме ли играч като него?
Майк, в Спортал са написали глупости, когато строиха Левски стадиона, Мъри беше вече треньор на Литекс. Иначе и аз казвам, че е добър треньор, ама ти се оливаш с това, че е надраснал времето си и бил в основата на българския футбол, та затова се базикам. А за Брунко бях забравил, че 94-та той ни беше треньор, от волейбол не се интересувам толкова, та го бях забравил, благодаря, че ме подсети!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Докато всеки разбирач, критикува необосновано Мъри и аз ще се оливам.
Шегувам се, истината е, че и аз не съм голям фен на Мъри и особено на начина, по който си води отборите в последните години. Не си прав за терена- него го строяха зимата, Мъри и Наско си тръгнаха пролетта. Все пак обърни по- сериозно внимание на това изречение:

Шегувам се, истината е, че и аз не съм голям фен на Мъри и особено на начина, по който си води отборите в последните години. Не си прав за терена- него го строяха зимата, Мъри и Наско си тръгнаха пролетта. Все пак обърни по- сериозно внимание на това изречение:
Тревната настилка обаче бе изградена след изричното настояване на тандема Сираков - Стоилов.
la vache qui rit написа:Истината е че Мъри има много повече провали с Левски отколокото успехи!
кои са успехите на Мъри?
4. Удине - без коментар
За твоя информация "Оксер" в този момент беше 2-ри във Франция. Това с тъча е друга ситуация.За "Славия"(Прага)- тогава треньор беше Г.Василев,а не Мъри. За "Киево" ако не играха сериозно,защо си запазиха звездата Амаури при положение ,че имаха оферти за него от "Ювентус" и "Фиорентина", а изчакаха да минат мачовете с "Левски" и го продадоха за много по-малко пари на "Палермо". За твоя информация "Удинезе" играха в ШЛ и 10-мин преди края на последния си мач бяха 2-ри за сметка на "Вердер"-явно са много слаб отбор. Да ти известно,че в този отбор е играл играч,който е действаш №1 на света- Зико. За "Артмедия"- очаквам да ми посочиш имената на 5-6-те титуляри продадени. Продадоха 3 футболиста,като единия от тях не беше титуляр. За "Динамо"(Б)-виж внимателно и ако си свалиш червените очила ще видиш,че засада няма.