За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!

Мнениеот cska_90 » 06 сеп 2009 12:09

mike28 написа:
Доводи,има ама не смятам че са тази тема точно!!!Като се почне от Тампере и си стигне до Иван Иванов!!!
А Ники Михайлов колко мача има за Ливърпул-като са го харесали-това че баща му го пробута с връзки там за да може след това да си намери що годе добър отбор,не значи че Пул са го харесали!!

Няма смисъл да коментирам просто това изказване. Хайде измъкни се малко от локалното ниво на мислене и се опитай за в бъдеще да гледаш малко по- трезво и не толкова пристрастно на нещата.

Е добре де ако са го искали-защо няма и минута на Анфийлд дори и за дубъла-кой взема играч и три години го дава под наем -без да му даде ниаккъв шанс за изява при тях?
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 сеп 2009 12:11

downlow написа:
cska_90 написа:Доводи,има ама не смятам че са тази тема точно!!!Като се почне от Тампере и си стигне до Иван Иванов!!!
А Ники Михайлов колко мача има за Ливърпул-като са го харесали-това че баща му го пробута с връзки там за да може след това да си намери що годе добър отбор,не значи че Пул са го харесали!!
А иначе момчето не е лош вратар-определено има качества-аз винаги съм го твърдял-може и да стане нещо от него и му го пожелавам де!!

Не ми е ясно как в отбор като Ливърпул може да се влезе с връзки, ако нямаш качества няма и да те погледнат,а и темата е друга

Иначе когато Стоичков се излагаше му се даваше шанс не се мрънкаше много, а сега всички срещу Мъри.Поставете се на негово място как да работи спокойно човека като го дебнат всички да не сбърка.А и е нормално да залага на хора на които вярва.

Добре ОК-преставам да го коментирам-явно няма смисъл!
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 12:12

Защото е млад, защото е играл единствено и само в нашето първенство, което за нищо не става. Мъри е в основата, да се изгради най- добрия терен във България- този на Герена, миналия месец, на мача с Баку се видя. Спомни си само 3- 4 години по- рано, същия стадион,същите условия, мача с О. Марсилия.

Добре ОК-преставам да го коментирам-явно няма смисъл!

Има смисъл, но не го обвинявай за неща, които той наследява. Слабо и подкупно първенство, държава, която нехае за спорта, национали, които нехаят за националния, липса на база за същия този отбор...и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 06 сеп 2009 12:19

Има няколко неща, които трябва да се отболожат:
1. Визитката на даден футболист или треньор не е гаранция за бъдещ успех. Тя е само предпоставка. Затова всички доводи с Купа на УЕФА и ШЛ за Мъри, както и титлите му с Левски дават възможност да сравняваме и да се надяваме, но не дават сигурност. Защото визитката има и обратна страна на която пише Беверен, Тампере, Бате...Хората са казали:"Не се радвай на младо прасе, защото не знаеш каква свиня ще излезе". Това важи и за ръководителите на БФС.
2. Може и да се повтарям, но от както Мъри има някакво "значимо" мнение в БГ футбола се обръща сериозно внимание на времето. Не случайно му излезе прякор - "синоптика". Дори снощи според Наско използвахме стратегически смяната на вратите и ВЯТЪРА попречи на Ч.Гора второто полувреме.
3.Тук на няколко пъти споменавате че от 1996 само червени треньори са водили националите. Сигурен съм, че всички знаете за ненавистта на Херо към ЦСКА. Той беше треньор през 99 и 2000. Успеха му са 2 равни мача с Англия. Това е. А и Христо Бонев /1996-1998/ няма нищо общо с ЦСКА. Така че и това увисва...Да вярно е че и Стойчо и Ицо не успяха да класират отбора на голямо първенство, но не виждам как и Мъри ще го направи. Дано победим Италия и да му запишем това във визитката...
4.Най-съществения ми упрек към Мъри е че е безгласна буква при избора на състав. И вие ще се съгласите, че всеки път избора му предизвиква коментари. И с право...
Затова докато не се докаже няма да му вярвам. Това е моя избор. А Боби каза, че докато е той и Мъри ще е треньор. Явно ще има време...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 сеп 2009 12:19

Не, аз го обвинявам за конкретни негови действия,не глобално!!
Изображение

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 06 сеп 2009 12:20

mike28 написа:Колко други бг. треньори говорят нещата, за които той претендира- оправянето на терените, стадионите, промяна на начина ни на мислене? Колко, кажи? И колко успява поне малко от малко да го реализират? Проблема при Станимир Стоилов е един- че просто е изпреварил времето си, тези неща, за които той говори и изисква, просто всички останали още не са израснали достатъчно, че да ги възприемат, ние си седим на ниво "квартално мислене" , действаме на парче, гоним бързи успехи, без никаква мисъл за утрешния ден.

Горе долу всички , плюс повечето от феновете . Това че Стоилов е изпреварил времето си е най-голямата глупост която съм чувал. Проблемът е че той беше провъзгласен за някаква футболна свещена крава , която има монопол върху правилният футбол , която има привилегията да е единственият треньор в света който не играе за резултати , важен е стилът . Фъргюсън и Мауриньо са длъжни да гонят резултати , не и Мъри . Още по-големият му проблем е че се все насериозно . Няма по-сигурен начин да се провалиш.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 12:27

Първо- всички помним и Зума и Херо (хайде погледнете, че не малко от националите от САЩ 94 играят още и при тях), второ- почти никой от останалите треньори не говори за терените, още по- малко някой от тях са ангажира да направи нещо за стадиона си.
Изобщо не е глупост, той определено не е свещена крава, нещо повече- това което в момента се опита да гради Любо в ЦСКА, Мъри го постигна още преди 3 години(когато друг бг. треньор си класира отбора за Ш.Л, може да спориш за качествата му). След това самичък си го съсипа. Отново ви казвам, че цялостното ни ниво е такова, че бели лястовици като Мъри и Пенев джуниър нищо не могат да направят- краткотраен проблясък и до там. Общо взето всички мразят успелите хора у нас, не случайно няма успял българин, който да не е много повече уважаван в чужбина, от колкото тук- няма такъв.

Потребителски аватар
Davidcho
Контакти:

Мнениеот Davidcho » 06 сеп 2009 12:28

Няма успели българи (футболисти, треньори..) ? :mrgreen:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 12:33

Определено, да вземем един Стоичков- много повече обичан и уважаван навън, отколкото тук. Малък пример, който е много показателен- още на първия си мач за Барса , Ицо получава червен картон, за благодарност, нашия си оставя следите от бутонките върху крака на съдията. Същия този съдия, по- късно става член на фен- клуб на Стоичков. Нещо подобно може да се случи тук, ама на куково лято. Все едно всички цесекари да простят на Мъри, че направи за 3 години Левски пълен доминант, стигна 1/4 финал за Купата на Уефа и вкара за първи път бг. отбор в груповата фаза на Ш.Л. Това просто няма как да се случи.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 06 сеп 2009 12:34

Не мога да я разбера тази ваша злоба по адрес на Мъри. Първо е хубаво да си спомним в кой момент той застана начело на националния...след онова срамно 6:1 в Сърбия. След тотално безидейната и слаба игра срещу Черна Гора, Грузия и тук с Италия. Мисля, че още в началото на квалификациите сведохме до минимум шансовете си за класиране и не виждам логика всички негативи да бъдат отнесени по адрес на Мъри. Вижда се, че в отбора се връща настроението, постепенно играта започва да се подобрява и резултатите не закъсняха. Лудост е при провал в Италия срещу действащия световен шампион (независимо от моментното му състояние) да се иска главата на Мъри. Според мен на този етап той е най-добрия вариант за селекционер на националите и трябва да се остави спокойно да работи!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Национален отбор”