Искате ли Делев да влезе в национала ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Искате ли Делев да влезе в национала ?
Рано му е още иначе е добър играч.Да понатрупа опит и тогава да го викат.
-
- Контакти:
и коакво ште прави там да им гони топките ли 

Защо не? Момчето играе, нека Мъри да го пробва и то веднага, защото ако някой си прави илюзии, че Ирландия ще изпусне питомното, просто не е в час - трябва да се готвим вече за европейското. Левскар съм, мразя чорбата, но тук става въпрос за НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР (не за Евертън, Иво). Гунди игра първия си мач за него на 19 години, а Спас след 2 седмици ще направи 20.
от soilwork на 06 Сеп 2009 08:51
Засега не! Следващите квалификации-ще не ще,Мъри трябва да налага вече по-младите-Цачев,Делев,Гаджев,Ив.Стоянов,Караджов,Митрев,Танко Дяков...
моля само без Танко Дяков
този футболист ми напомня много на Марко Матераци
Засега не! Следващите квалификации-ще не ще,Мъри трябва да налага вече по-младите-Цачев,Делев,Гаджев,Ив.Стоянов,Караджов,Митрев,Танко Дяков...
моля само без Танко Дяков

Сашо Томов ПРЕЗИДЕНТ !
То по твоята логика Ники финта не трябва да минава покрай националния стадион!
- Ticha
- Контакти:
И на Стеван Йоветич ли му е рано да играе в националния като е на 19 години. Ами да го пратят при младежите тогава.
Аре, стига бе, за какво пускаш тая тема? Защо? Всички разбират пристрастията ти? Ще влезе спас, ако заслужи. Вкарал е 2 гола, а за миналия шампионат също 2 и стана звезда. Добре, успех му желая нека заслужи момчето! Сега дай да се опитаме да се обединиме, поне веднъж. Чета коментари по форуми и навсякаде все едно и също. Едните псуват Бербатов, другите псуват Мечо, трети Коловати, четвърти Мартин. Ясно за какво става дума,ние не можем да се обединим НИКОГА. Такава нация сме, добре че са били руснаците да ни освободят от Турция, защото ние никога не можем да се обединим около една обща идея. Ние желаем злото на съперника(Левски или Цска) а не нашето благо. Защо не кажем веднъж истината за даден мач, нека започнем с този.
1. Извадихме късмет голям с този гол в 46 мин.
2. Марто игра супер зле както и последните му няколко мача.
3. Коловати игра добре сигурен.
4. Кишишев само дето вкара гола, иначе го литкаха яко.
5. Бербатов ако му се играе показва че може да ни поведе(няма кой, просто)
6. Телкийски игра добре, но извади късмет че вкара гол и играта му тръгна.
7. Домовчийски вкара гол, което е много хубаво, но не може да го пуснат титулят още по простата причина , че треньора ни ще бъде нахокан яко ако паднеме от Италия.
8. Котев много зле, но за първи път.
9.Стилиян и Пелето както винаги показаха постоянство.
10. Най- се радвам на Чавдар, който придава малко по офанзивна осанка на националния отбор.
Ми това е като цяло, колкото и да ме псувате ( Левскар съм да знаете) това е един горе долу обективен поглед. Успех на националния отбор, но няма какво да се заблуждаваме. Нямаме шансове вече, защото не бихме Ейре. И сега не надувайте балони защото като отпаднеме в сряда ще съсипят треньора. Ще чакаме още 2-3 години до следващото голямо първенство.(Дано да греша)
1. Извадихме късмет голям с този гол в 46 мин.
2. Марто игра супер зле както и последните му няколко мача.
3. Коловати игра добре сигурен.
4. Кишишев само дето вкара гола, иначе го литкаха яко.
5. Бербатов ако му се играе показва че може да ни поведе(няма кой, просто)
6. Телкийски игра добре, но извади късмет че вкара гол и играта му тръгна.
7. Домовчийски вкара гол, което е много хубаво, но не може да го пуснат титулят още по простата причина , че треньора ни ще бъде нахокан яко ако паднеме от Италия.
8. Котев много зле, но за първи път.
9.Стилиян и Пелето както винаги показаха постоянство.
10. Най- се радвам на Чавдар, който придава малко по офанзивна осанка на националния отбор.
Ми това е като цяло, колкото и да ме псувате ( Левскар съм да знаете) това е един горе долу обективен поглед. Успех на националния отбор, но няма какво да се заблуждаваме. Нямаме шансове вече, защото не бихме Ейре. И сега не надувайте балони защото като отпаднеме в сряда ще съсипят треньора. Ще чакаме още 2-3 години до следващото голямо първенство.(Дано да греша)
- metodito
- Контакти:
Първо да заиграе в цска, както го правеше в Пирин и когато покаже твърди игри тогава. Проблема е обаче, че ги викат в националния не според показаното, а според платеното или угодата на този или онзи, така че и да го дъвчем тва и да не го дъвчим. Даже си мисля, че ако е прекалено добър е по-вероятно да не го извикат. А па тея дето се дръвчат в теми за "национала" по линията цск - "Левски", да ми ядат патъците. Не разбирате от футбол.