За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

la vache qui rit
Контакти:

Re: За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!

Мнениеот la vache qui rit » 06 сеп 2009 10:06

Мъри успя да класира Левски на второ място във вечната класация на ШЛ, за най- лоши футболни резултати.

въобще, как си го представяте Мъри треньор.

Мъри е креатура на футболен специалист, той трябва да си се прибере в родният град хасково и там да се занимава с някакви аграрини култури, неща от които повече разбира.

lyubs
Контакти:

Мнениеот lyubs » 06 сеп 2009 10:07

Че Мъри е гола вода е така.
Че Бербатов измъкна вчера мача също е така.

Трябва обаче да се фокусираме в нещо друго. Има ли Стоилов някакъв шанс да надрастне себе си и да направи отбор за Световно?

Това преминава през обиграване на хомогенен състав от футболисти, които могат и в същото време имат потенциал. Най-вече в защита. В момента е глупово въобще да мислим за класиране, с играчи като Илиян Стоянов, Кишишев, Топчо и прочие. Видя се, че Котев и Стоянов просто не могат да играят заедно. Разчитаме на някаква "звезда" в Израел като Томашич, което е смешно.

На този фон изглеждат смешни драмите и заплахите към най-добрия млад български защитник - Иван Иванов.

Едно време, '93-'94, също имахме проблеми в защитата. Но тогава Пената реши проблема с обиграване и разбиране на терена кардинално и без много шум - събра най-солидната защита в първенството на едно място (тази на Левски) и добави към тях Туньо.

За мен решението е в момента да се съберат като защита Котев, Иванов и двамата братя Миневи по фланговете. Това е дълго срочното решение, а не да се кърпи защитата всеки мач.

Обаче всички знаем, че нищо подобно няма да се случи - Стоилов няма как да надрастне себе си и да вземе подобно решение. Не и с Наско Сираков с неговото отношение към играчи на ЦСКА, който му дърпа конците. Не и с пореджните мениджърски игри в националния. А едно такова надрастване е единствения шанс за обединение на подкрепата на българите за нашия национален в момента.

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 06 сеп 2009 10:11

POPCORN написа:
ЕМИЛ написа:Дори и при победа над Италия Мъри ще бъде оплюван от някой наши приятели.Само защото е бил треньор на "неправилният"отбор.Какво да се прави?Такъв ни е манталитетът за съжаление

не е така.ако биеме ще го призная!Но да ти кажа няколко неща!Мъри беше в ерата на Левски.Тогава Левски имаха играчи и отбор и бяха в подем.След като Мъри веднъж ги класира а после така се сгромоляса от Тамепере и първенстовто 16 точки за мене това е излагация!Така!В Ловече нищо смислено не направи.Нито в европейските турнири, нито като промяна на играта на Литекс!Може би най-смисленото му нещо беше 1 на 0 срещу разнебитения отбор на ЦСКА!Срещу Левски обаче Литекс играха под всякаква критика в 3 мача.А това никога не е било.Поначало Литекс играят много добре срещу Левски!Националният!Да отначалото няма загуба, но не сме срещнали никой сериозен съперник.Самата ни група е супер слаба.Най-силният съперник е Италия, но те в момента са супер слаби!За другите отбори в групата , трябва като ни събудят на сън и да ги биеме.Това не е показно, че е добър тренер.И от всичките тия неща според мене клони, че е слаб тренер отколкото силен!Е да вчера научка смените, това се случва на всеки!Но ако биеме италянците, ще го призная!

Мдаааа,я кажи кога за последно победихме някоя от световните футболни сили за последно,та да признаеш някой треньор?
Според мен е манталитетът на футболистите,а не толкова треньор.Макар,че все пак той ги избира и реди по игрището
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 сеп 2009 10:17

ivo23 написа:
POPCORN написа:
ЕМИЛ написа:Дори и при победа над Италия Мъри ще бъде оплюван от някой наши приятели.Само защото е бил треньор на "неправилният"отбор.Какво да се прави?Такъв ни е манталитетът за съжаление

не е така.ако биеме ще го призная!Но да ти кажа няколко неща!Мъри беше в ерата на Левски.Тогава Левски имаха играчи и отбор и бяха в подем.След като Мъри веднъж ги класира а после така се сгромоляса от Тамепере и първенстовто 16 точки за мене това е излагация!Така!В Ловече нищо смислено не направи.Нито в европейските турнири, нито като промяна на играта на Литекс!Може би най-смисленото му нещо беше 1 на 0 срещу разнебитения отбор на ЦСКА!Срещу Левски обаче Литекс играха под всякаква критика в 3 мача.А това никога не е било.Поначало Литекс играят много добре срещу Левски!Националният!Да отначалото няма загуба, но не сме срещнали никой сериозен съперник.Самата ни група е супер слаба.Най-силният съперник е Италия, но те в момента са супер слаби!За другите отбори в групата , трябва като ни събудят на сън и да ги биеме.Това не е показно, че е добър тренер.И от всичките тия неща според мене клони, че е слаб тренер отколкото силен!Е да вчера научка смените, това се случва на всеки!Но ако биеме италянците, ще го призная!

Мдаааа,я кажи кога за последно победихме някоя от световните футболни сили за последно,та да признаеш някой треньор?
Според мен е манталитетът на футболистите,а не толкова треньор.Макар,че все пак той ги избира и реди по игрището

какво значи кога сме били бе?ми нали за това търсиме точният тренер за да почнем да ги бием, а не да се разхождаме по терена.нали само се оправдаваме с тоя манталитет.в литекс манталитета в националния манталитета.за какъв манталитет говориме като почти всички не играят в България и нямат оправдаение!Както се видя на сноюният мач тренера има голяма роля!Кой да вкара , кой да пусне титуляр!Така че с тоя манталитет ми го говорете някъде другаде.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 06 сеп 2009 10:23

POPCORN написа:какво значи кога сме били бе?ми нали за това търсиме точният тренер за да почнем да ги бием, а не да се разхождаме по терена.нали само се оправдаваме с тоя манталитет.в литекс манталитета в националния манталитета.за какъв манталитет говориме като почти всички не играят в България и нямат оправдаение!Както се видя на сноюният мач тренера има голяма роля!Кой да вкара , кой да пусне титуляр!Така че с тоя манталитет ми го говорете някъде другаде.

И кой е точният трньор при футболисти резерви за клубните си тимове?Ти не виждаш ли как играят в контроли?Това за мен си е манталитет.
Първенството ни е сред 5-те най-силни в Европа.
Играем с два отбора за ШЛ и с 5 за Лига Европа.
Мачовете и Б група се играят на осветление.

Още да редя ли?
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 сеп 2009 10:24

lyubs написа:Че Мъри е гола вода е така.
Че Бербатов измъкна вчера мача също е така.

Трябва обаче да се фокусираме в нещо друго. Има ли Стоилов някакъв шанс да надрастне себе си и да направи отбор за Световно?

Това преминава през обиграване на хомогенен състав от футболисти, които могат и в същото време имат потенциал. Най-вече в защита. В момента е глупово въобще да мислим за класиране, с играчи като Илиян Стоянов, Кишишев, Топчо и прочие. Видя се, че Котев и Стоянов просто не могат да играят заедно. Разчитаме на някаква "звезда" в Израел като Томашич, което е смешно.

На този фон изглеждат смешни драмите и заплахите към най-добрия млад български защитник - Иван Иванов.

Едно време, '93-'94, също имахме проблеми в защитата. Но тогава Пената реши проблема с обиграване и разбиране на терена кардинално и без много шум - събра най-солидната защита в първенството на едно място (тази на Левски) и добави към тях Туньо.

За мен решението е в момента да се съберат като защита Котев, Иванов и двамата братя Миневи по фланговете. Това е дълго срочното решение, а не да се кърпи защитата всеки мач.

Обаче всички знаем, че нищо подобно няма да се случи - Стоилов няма как да надрастне себе си и да вземе подобно решение. Не и с Наско Сираков с неговото отношение към играчи на ЦСКА, който му дърпа конците. Не и с пореджните мениджърски игри в националния. А едно такова надрастване е единствения шанс за обединение на подкрепата на българите за нашия национален в момента.

И аз така мисля, вчера Левски беше изграден от играчи на Левски а дори не се сети да пусне Иван Стоянов, и се опита така да изкара Котев се едно виновен за първотоо поувреме в нашата защита.Скоро време играчи на ЦСКА няма да играят в националният и не защото не заслужават, а защото Боби, Наско и Мъри са п*тки!И си гледат само интересите!Особено Наско мрази повече ЦСКа от каквото и да било, кога ще викне играч от ЦСКА ме питайте!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
The_Scientist

Мнениеот The_Scientist » 06 сеп 2009 10:26

Когато отборът побеждава,значи треньорът е добър.Още повече,че направи две чудесни смени.Чакаме мача с Италия.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 сеп 2009 10:28

ivo23 написа:
POPCORN написа:какво значи кога сме били бе?ми нали за това търсиме точният тренер за да почнем да ги бием, а не да се разхождаме по терена.нали само се оправдаваме с тоя манталитет.в литекс манталитета в националния манталитета.за какъв манталитет говориме като почти всички не играят в България и нямат оправдаение!Както се видя на сноюният мач тренера има голяма роля!Кой да вкара , кой да пусне титуляр!Така че с тоя манталитет ми го говорете някъде другаде.

И кой е точният трньор при футболисти резерви за клубните си тимове?Ти не виждаш ли как играят в контроли?Това за мен си е манталитет.
Първенството ни е сред 5-те най-силни в Европа.
Играем с два отбора за ШЛ и с 5 за Лига Европа.
Мачовете и Б група се играят на осветление.

Още да редя ли?

Точният тренер е чужденец!По твоята логика какъвто е манталитета на играчите такъв и на тренера и той е Българин и той е бил футболист и затова няма стане нищо!Сами виждаме в баскетбола и във волейбола какво става.Няма смисъл да коментираме!Когато дойде чужденец тогава ще се оправи и националният отбор!Обаче той няма да дойде, защото като дойде Наско и Боби нямат да могат да си прават далаверките и няма да може да вкарва сино и зетя у националният отбор!Нека да остане бога Мъри и другите квалификации, ама ако не се класираме какво ще говорите тогава?Или той са иска , да остане защото променят формата, ще има повече отбори на Европейското и от 6 отбора в група игурно 3 ще се класирват и псоле ще каже е вижте ме класирах България :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 сеп 2009 10:29

The_Scientist написа:Когато отборът побеждава,значи треньорът е добър.Още повече,че направи две чудесни смени.Чакаме мача с Италия.

Да сме казали нещо за точ мач вчера.Бихме и направи точни смени.Но първото поувреме пък ни изпуснаха и можеха ни бият с 2-3 гола и нямаше да има смисъл от смените.Да не говорим, че съдята трябваше много по рано да свири края на първото :lol: :lol: ако не бяхме вкарали гол щяхме мноог береме ядове
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 10:29

Добре де, "Пуканке", ще предложиш ли нещо креативно, или просто ще се включиш към общия хор на цесекарте, плюещи по Стоилов ?Хайде вземи се събуди и погледни представянето на националния след 96-та насам. С какво например, треньори, произлезли от ЦСКА се представиха по- добре? Ти какво очакваш, да дойде Мъри и с магическа пръчка за 3-4 мача да преобрази отбора? Да не мислиш, че му е лесно? Във България всеки се смята за компетентен и разбиращ от футбол, всеки дава мнение, прави коментари, кое от кое по- критични.
Един Пламен Марков успя да класира отбора за Португалия, защото имаше магьосник като Балъков в състава си, след отказването на Бала и другите стари пушки, аз не съм видял и 1 мач на този отбор, в който да си личи, че излизат играчи, носещи националната фланелка. А това са в голямата си част, същите играчи, които стигнаха до Португалия. Един Стоичков, дето е доказано име в целия свят си счупи главата с тях, хайде да гледаме по- реалистично и всеки да си гледа работата, тоест това от което разбира.

П.П. Прекалено си пристрастен, за да даваш мнения и оценки на националния треньор, досега всичките треньори бяха от твоя отбор, сигурно беше много щастлив от това което виждаш? И не съм забелязал, те да викат повече играчи от червените, от колкото от Левски.
Последна промяна от mike28 на 06 сеп 2009 10:32, променено общо 1 път.

Върни се в “Национален отбор”