За вятъра, тревата и класата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: За вятъра, тревата и класата

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 00:42

ако говорим миличко, може да му се каже подценяване на съперника,
ако обаче го погледнем през призмата на съвременния футбол, то трябва да се говори по-грубичко за треньорчето на отборчето!

Ъъъ, това пасквилче имах в предвид. До автора- не съм гледал мача, защото бях на работа, подразбира се, че не съм бил и на стадиона, прибрах се преди час и трябва да ти кажа, че тук, в Русе вятъра беше вече наистина доста силен. Играл съм футбол при силен вятър и трябва да кажа, че никак не е приятно, определено има значение дали духа зад гърба ти или ти е насреща. В крайна сметка престанете да се хващате като удавници за сламка на всяко изказване от хора, които поради клубни пристрастия или някакви други причини не са ви приятни.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 06 сеп 2009 00:49

Резултатът малко лъже, щото при малко кутсуз и щяхме да отнесем три само през първата част. После ни тръгна

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 06 сеп 2009 02:26

ros написа:Ако ние се оплакваме от липса на късмет... С Черна гора гол в 90тата, шанс срещу Италия, уникален късмет в Грузия, автогол в 80тата мин срещу ЕЙРЕ. И след днешното първо полувреме ми е трудно да повярвам, че и ние не сме късметлии

С Черна Гора ни върза да изравним , инчере пропуснахме няколко полужения, можеше и да победим!
Срещу Италия какъв шанс?В този мач двата отбора имаха по 1 точен удар :roll: е това ако не е за 0-0??!!?!

Късмет в Грузия - да.
Автогол срещу Ейре, че те пък какъв гол ни вкараха?Тяхния не беше ли също на късмет я си спомни?Реално погледнато не е толквоа късмет...или поне не е толкова не заслужен...
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Национален отбор”