Мнението ви за тeзи статии(национален отбор)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Zaash
Контакти:

Re: Мнението ви за тeзи статии(национален отбор)

Мнениеот Zaash » 13 окт 2012 14:03

И още нещо. Поздравявам Любо Пенев и момчетата, постигат нещо голямо с оглед нивото на футбола ни като цяло.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 окт 2012 14:17

Заради медиите има дрогирани животни като тези от Сектор Б, които снощи пак си показаха селския манталитет.

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 13 окт 2012 14:36

Артилериста написа:ЦСКА ПРОВАЛИ БЪЛГАРИЯ-ЧОРБАРИНЪТ БАНДАЛОВСКИ ИЗДЪНИ ЛЪВОВЕТЕ ЗА 1-1 С ДАНИЯ

10 герои и безумен Бандаловски с 1:1 срещу Дания-Нашите се бориха като лъвове за да покрият бека на ЦСКА

Защо е това грозно отношение към ЦСКА и как само в тези 2 сайта се пише,че има чист червен картон.Ако го беше изкарал "син","оранжев" или "зелен" играч,то въпросните медии щяха да ревнат от съдията.Но щом е от ЦСКА,значи е най-големият грешник.

Питам аз,защо е нужно това отношение към ЦСКА?Това е един от най-малките примери за отношението към клуба ни :?:

До кога ще се дели националния отбор на червени,сини и т.н.-Хора това е БЪЛГАРИЯ подкрепяйте я без значение кои играчи играят

[offtopic]не трийте темата[/offtopic]

Тази статия е писана от псевдо-журналист, който дори не знае в кои клубове е играл Бандаловски. Истина е, че Бандаловски издъни националите, но той е едновремено "син", "оранжев" и "червен". Просто ЦСКА не са осъзнали все още какво леке е и още не са се отървали от него.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 13 окт 2012 14:48

Наистина откакто Пенев е селекционер смея да твърдя че имамме национален отбор ....без звезди но с много хъс ,желание и себераздаване .С този материал лично за мен играем супер ,добре сме физически а толкова тактически грамотен отбор аз не си спомням да съм гледал в близкото минало ..
Отсъствието на Дяков личеше много ,почти всички положения се получаваха на 2-10 метра от пеналта ,за мен Дяков няма заместник на 100% ..
След близо 20 гледания мога да кажа че картона на Бандаловски е спорен ,до 27 минута същия бе един от най-добриите на терена .
За гола -балонно центриране от 20-22 метра в малкия пеналт ..???? -който някога е играл футбол само това да му се каже без да е гледал положението ...ще му стане ясно за какво става въпрос ...
Успех на всички и лек ден ..

САМО ЦСКА
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА » 13 окт 2012 15:03

pankin написа:Да,Бандата си изкара доста глупав червен картон, но това не значи че дори и с него щяхме да бием, не мислите ли????
След картона момчетата мислеха само и единствено за защитата.При 1:1 ако бяхме с 11 човека щяхме да търсим гол и току-виж паднем с 2-1 или 3-1.
Мога да кажа браво на останалите момчета, щото след като изгониха Бандаловски доиграха мача не с 10, а с 9 души, защото недоразумението Гаджев не пипна топката и не знаеше къде се намира.,
А малката перука, ще ми казва, че ако не беше изгонен Бандаловски нямаше как да ни вкарат гол :) :) :) :) Той явно е очаквал Бандата да му лови тези балонни топки.Никой не може да твърди, че с Бандата щяхме да бием, но всички твърдят(с изклювение на хората от Подуене), че тази топка 9 от 10 вратари я боксираха или ловеха, но не и малкият Перукан

+1 Колко точно казано!!!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 окт 2012 18:36

nikec1 написа:
castiel написа:Не е виновно момчето , а хубавата ни А група !!Той е свикнал при такова влизане и фаул да не му свирят в бг първенството , но за съжаление попаднахме на съдия който свири по учебник ..

Нали се сещаш че ако това е влизане за директен червен картон, едно 60 процента от мачовете по света нямаше да завършват.... ясно се вижда дългата ръка на ФИФА.... плюхте ни като ревахме от мача със Динамо Загреб, всичко обаче се прави целенасочено срещу България.
А този коментатор на БНТ по-добре да се самоубие и да си сложи край сам на мъките. Лайно!

В нормалните европейски първенства за такива влизания се дава червен картон.Или може би трябваше да му счупи крака и тогава да го даде.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 окт 2012 12:07

Тази тема е провокативна. Когато играе националния отбор няма Левски, ЦСКА и други отбори. Като мине дербито в събота, тогава да коментираме сини и червени. но преди това има мач с Чехия и нека пожелаем успех на националния отбор. А що се отнася до червения картон, ами това е част от играта. Друг въпрос е дали и датски играч не трябваше да получи такъв през втората част.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

el_ninho
Контакти:

Мнениеот el_ninho » 26 окт 2012 12:28

В наскоро излязлата си биография – "Всичко или нищо”, Лотар Матеус разкрива скандални неща от времето, когато бе селекционер на България. Предлагаме ви най-интересните откровения за манталитета на родните играчи и БФС.

"Офис в стара соцсграда, готова за събаряне, която се намира в центъра на София. Мебелировката вътре е наследство от Източния блок. Тук се помещава централата на БФС. Стоя срещу Борислав Михайлов, наричан още Боби. Като президент на местната федерация той ми подава ръка, аз я стискам и следващата ми работа е факт: национален селекционер.

Още преди да я приема знам, че българският футбол живее в миналото, не в настоящето. Няма успехи на клубно ниво, липсват спонсори, да не говорим за работата с подрастващите. Националният отбор е допуснал 2 загуби и класирането за Евро 2012 изглежда като невъзможна мисия. Ето защо казвам на Боби, че е по-добре да се мисли за мондиала в Бразилия през 2014 г.

Върни се в “Национален отбор”