Защо на нац. стадион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо на нац. стадион
Националите си имат дом и това си е "Васил Левски".Каква атмосфера е имало ,тогава когато отбора играе.....В Бургас на Лазур нищо не става,положението е като на театър.....Гледал съм вси4ки ма4ове на националите играни тук.Публиката е пълен хумор.Просто няма традиция в подкрепата,пълно със семкаджии,вместо стадиона да ревне,да ги грабне както става на националния.Стара загора къде се пинят с този смешен стадион....Той не отговаря на никакви изисквания .Те си построили една трибуна, за да могат да си я пълнят и после ...футболен град.На колко ма4ове на националите в 4ужбина е отишъл някой от Биройската агитка.Аз от Европейското в Португалия,което гледах на живо нямам изтърван ма4. Да ,за Пловдив съм съгласен и то заради ботевистите.Те са навсякъде с националите,както и мом4етата от Славия ,Перник и Враца.Впе4атлен бях и от Добри4лии колко хора бяха изкара ли в Констанца.Като добавим феновете на ЦСКА и Левски,според мен това са тези които знаят как се подкрепят националите.
- Neftochimic
- Контакти:
Re: Защо на нац. стадион
хах маняк в Бургас нямало атмосфера така ли ? Последният мач на националите в Бургас беше със Уелс и стадиона беше пълен имаше мекскикански вълни и кво ли не беше адското шоу. Ако беше мача в София я си помисли дали щяха да се съберат повече от 5-6 хиляди и то имай в предвид че мача беше в летния сезон. Голямо шоу направихте неска. Стадиона напълнихте всичко перфектно

Нефтохимик това е Бургас