Дискусии: България - Черна Гора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Дискусии: България - Черна Гора
Левскарите влязоха и Черна Гора смазаха 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Ако не е Бербо, сме обречени.....
Телкийски скоро време ще изравни Гонзо по голове за националния. Вече има 3. Още един два и готово 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Добре че се чух на полувремето с Мъри в съблекалнята,та им разпределих задачките 

ros написа:Телкийски скоро време ще изравни Гонзо по голове за националния. Вече има 3. Още един два и готово
Батка,дай да се радваме за головете и да се надяваме да бием,вместо да изпадаме в котерийно-клубни спорове

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Кипър - Ейреее 0-1

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Абе момчета, гледайте генерално на нещата бе.
Срещу Черна гора трябва да водим 3-0 на почивката, не да ми обясняват кво било с терена, кой бил болен, на кого му било болно прасето, и затова не играел.
Бербатов трябва да вкарва на такива отбори задължително. Ако не знаете защо, вземете пример от Йоветич.
Футболисти като Кишишев и Стоянов трябва да са миналото, а не настоящето на националния отбор. За какво да му пляскам на Кишишев, че при гола на Йоветич зави към вратата, вместо да го затвори ли? Стоянов си е същата дупка, каквато беше и в Левски - тръгва с топката напред, губи я, спъва се в противников играч и гледа съдията дали ще му свири фаул. Въобще не ме интересува дали Веско Минев има, или няма мачове досега за националния отбор - важното е, че е в по-добра форма. Самият Кишишев навремето първите му мачове за националния бяха на Европейското в Англия. Никой не пита Пената ама що го пускаш, ама той досега не е имал мачове.
Вечната надежда Валери Божинов също започна на Европейското, но в Португалия.
Гледайте сега какво кюскане и какво блъскане и ритане на топката ще падне до края на мача, пак ще треперим до последно.
Вижте, че два паса като хората не можем да си дадем.
Кво се мъчите да се обяснявате кво ритнал Бербатов, къде се пласирал М. Петров, какво отиграл Котев или Кишишев - тия до един не са за националния, нямат идея и най-важното - не им се играе в националния.
Срещу Черна гора трябва да водим 3-0 на почивката, не да ми обясняват кво било с терена, кой бил болен, на кого му било болно прасето, и затова не играел.
Бербатов трябва да вкарва на такива отбори задължително. Ако не знаете защо, вземете пример от Йоветич.
Футболисти като Кишишев и Стоянов трябва да са миналото, а не настоящето на националния отбор. За какво да му пляскам на Кишишев, че при гола на Йоветич зави към вратата, вместо да го затвори ли? Стоянов си е същата дупка, каквато беше и в Левски - тръгва с топката напред, губи я, спъва се в противников играч и гледа съдията дали ще му свири фаул. Въобще не ме интересува дали Веско Минев има, или няма мачове досега за националния отбор - важното е, че е в по-добра форма. Самият Кишишев навремето първите му мачове за националния бяха на Европейското в Англия. Никой не пита Пената ама що го пускаш, ама той досега не е имал мачове.
Вечната надежда Валери Божинов също започна на Европейското, но в Португалия.
Гледайте сега какво кюскане и какво блъскане и ритане на топката ще падне до края на мача, пак ще треперим до последно.
Вижте, че два паса като хората не можем да си дадем.
Кво се мъчите да се обяснявате кво ритнал Бербатов, къде се пласирал М. Петров, какво отиграл Котев или Кишишев - тия до един не са за националния, нямат идея и най-важното - не им се играе в националния.
1то полувреме 0:0 са Италия и Грузия
acmilan написа:ros написа:Телкийски скоро време ще изравни Гонзо по голове за националния. Вече има 3. Още един два и готово
Батка,дай да се радваме за головете и да се надяваме да бием,вместо да изпадаме в котерийно-клубни спорове
Просто погледнах статистиката... Радвам се естествено. Днес не съм в София и за първи път от мноооого време не съм и на стадиона. И реших да видя кво е да гледаш пред компа. Дано бием. Анализите след мача
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН