Чавдар Янков титуляр довечера?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Чавдар Янков титуляр довечера?!

Мнениеот acmilan » 05 сеп 2009 16:52

antonio написа:Гаджев е по-друг тип футболист, не е толкова нестандартен, по-скоро е за резерва на Стилиян, но аз мисля, че Сърмов е по-добър от Гаджев, по-интелигентен е

Ами той Стилян вече е на 30,така че Гаджев е възможен вариант за след време.Не съм много сигурен за качествата на Сърмов,вярно,че беше сам в центъра в мачовете на Левски с Дебрецен,но определено не се представи много добре.Що се отнася до Тимонов,няма футболист в съвременния футбол,който да може да си позволи да не бяга много-много.Виждаме какви проблеми има Бербатов в Англия именно заради това.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2009 16:57

Подкрепям Стоилов, но сега малко съм разочарован от състава който е избрал за мача довечера. Почти бях убеден за себе си, че като ляв защитник ще излезе Веско Минев, а в дясно на халфовата линия, ще е Благо....все пак човека не изпуска мач на клубният си тим, а и чувам , че едва ли не е най добрият в отбора си ! А сега изведнъж, Чавдар....който освен, че доскоро беше контузен, но и няма никаква игрова практика ! Да не говорим за решението Тинката да е ляв бек.....ако срещу тромавият Кишишев в действителност се окаже Йоветич......жална ни майка ! И понеже всеки български фен, си има състава за себе си....ето и според мен кои трябваше да започнат:

..........................Иванков.......................

Манолев.........Котев..........Стоянов......Минев

Благо............Пелето.........Стенли........Марто

..................Ив. Стоянов............................
...............................Бербатов..................

ето това е според мен....като в определени моменти Бербо и Стоянов си сменят местата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Marvel-x
Контакти:

Мнениеот Marvel-x » 05 сеп 2009 17:06

Не знам... дано ни опровергае Чавдар (в което се съмнявам). Рангелов е много по-полезен, когато играе по крилото, отколкото зад Бербатов. С какво Пелето е по-добър от Благо Георгиев в офанзивен план и то отдясно !?!( За Бога, Мъри!) Не разбраха наште треньори, че трябва с двама чисти нападатели да играем. С кой да комбинира Бербатов като около него няма никой, защото за пореден път е сложен сам в атаката и не получава изгодни пасове... Според мен резервите ще извадят мача.

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 05 сеп 2009 17:20

Чавдар го гледах мин. седмица в мача с/у Дюселдорф, дори немския коментатор каза, че не се забелязва на терена. Те тия от 2-ра Бундеслига са много зле, 2 паса не могат да вържат

Потребителски аватар
fewgtg
Контакти:

Мнениеот fewgtg » 05 сеп 2009 17:36

THE G.A.M.E написа:Подкрепям Стоилов, но сега малко съм разочарован от състава който е избрал за мача довечера. Почти бях убеден за себе си, че като ляв защитник ще излезе Веско Минев, а в дясно на халфовата линия, ще е Благо....все пак човека не изпуска мач на клубният си тим, а и чувам , че едва ли не е най добрият в отбора си ! А сега изведнъж, Чавдар....който освен, че доскоро беше контузен, но и няма никаква игрова практика ! Да не говорим за решението Тинката да е ляв бек.....ако срещу тромавият Кишишев в действителност се окаже Йоветич......жална ни майка ! И понеже всеки български фен, си има състава за себе си....ето и според мен кои трябваше да започнат:

..........................Иванков.......................

Манолев.........Котев..........Стоянов......Минев

Благо............Пелето.........Стенли........Марто

..................Ив. Стоянов............................
...............................Бербатов..................

ето това е според мен....като в определени моменти Бербо и Стоянов си сменят местата.

Перфектна подредба си направил според мен :)

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 05 сеп 2009 18:14

Мениджърски интереси,мамка иммммммм на всичкитеееееее....футбол нямааааааааааа

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 сеп 2009 21:40

:mrgreen:

Аз лично не видях Чавдар Янков да е с нещо чак толкова по-слаб от другите.
Трагедията е в това, че не личат звездите ни ! А това момче Котев не знае къде се намира ... :o След мача трябва да го събудят с плесница и да му разкажат какви глупотии е натворил на терена ! :lol:
Изображение

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"

Върни се в “Национален отбор”