Дискусии: България - Черна Гора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дискусии: България - Черна Гора
При следващата реконструкция на стадиона трябва да сложат вратите пред сектори А и В. Браво на Киш 1 на 1. Уникална асистенция на Бербо.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Тинкатаааааааааа Кишишееееееееееееееееееееееееееееееееввввввввввввввввв

- a boy named goo
- Контакти:
Супер, поне за сега късметът е с нас.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Връщам си думите назад!Браво Тинкааааааааааааааааааааа
Първи гол с националната фланелка 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Сега по един шамар зад врата на всеки,и да победят,защото ни писна да им гледаме цирковете.
Май съм на късмет на наще, защото прибирам се и гледам 43 мин 0:1 и си викам добре, че несъм гледал отначало, за да се ядосвам и след малко наще вкараха. Ей много се зарадвах и се надявам второто полувреме да обърнем напълно мача
Бахти докъде я докарахме с Мърльо и обецата.....да се радваме че сме изравнили като домакини на Черна гора.....
Иначе браво на Тинката.....и естествено на Бербо....супер асистенция...

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Аз не виждам за какво да се радвам ако така играем ще ни убият второто полувреме . Нашите защитници нямат тактическа подготовка всеки бяга кадето му скимне .. Ето за това трябва треньор от чужбина ..
Слаба работа....Но трябва да се отбележи Осмицата от черна гора който играеше във Фиорентина ако не се лъжа.Страхотен играч...а ние пак сме националния отбор на Син Сити!
- a boy named goo
- Контакти:
Играта на Котев определено ме изненадва. В ЦСКА Кирчо е почти безгрешен, игра чудесно и в двата мача срещу Динамо Москва, в българското първенство пък ЦСКА все още не са допуснали гол. Очевидно липсва сработка между него и останалите играчи.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди