Непобедимите 3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Непобедимите 3

Мнениеот dreben23 » 17 окт 2012 18:38

Само като видях за какви непобедими става въпрос им бих хикса! :lol:

[offtopic]Истинското заглавие на филма всъщност е "Заменимите". В нашия случай си е напълно подходящо. :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 окт 2012 20:06

На мен националите ми харесват. "Лъвчетата" играят със самочувствие, а това е от значение. Не показваме все още кой знае какъв футбол, но така се става ОТБОР. Красивата игра я оставаме на "големия" отбор от Барселона. Интересно ми е само откъде толкова капризни започнахме да ставаме за "красива" игра. Имаше един треньор, който ужким караше отбора си да играе така, а пък същият падаше от "Тампере", от кого ли не. Е какъв е този красив и, по - важното, безсмислен футбол? Няма нужда!
Не знам дали от Любослав Пенев става треньор, но със сигурност той може да бъде обединяваща фигура. Добре е, че Бербатов го няма. Силно се надявам да се получи така, както стана с Казийски!
Много критици има в този форум от снощи. Днес чувам още по - големи критики около себе си. Направо не е за вярване колко неориентиран народ сме :shock:
Какво искаме всъщност? Не бяха ли тези чехи същите, които ни победиха с 14:0 за два дни? Май няма нужда тогава чак толкова да сме претенциозни.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 окт 2012 20:12

dreben23 написа:Само като видях за какви непобедими става въпрос им бих хикса! :lol:

[offtopic]Истинското заглавие на филма всъщност е "Заменимите". В нашия случай си е напълно подходящо. :mrgreen:[/offtopic]

Трябва да я караме по - скромно наистина, но нека се казват и хубавите неща, когато си заслужава. Малко бяха хората, които казаха нещо срещу руснака, а той заслужава много критика. Това, което си правеха чехите с нас по време на мача, сякаш беше ръгби. Останах с чувството, че тези хора са излезли да играят друг спорт. Живи и здрави да са, но в София на тях точно няма да им се размине! За другите мачове не искам да говоря, но ще ми хареса да ги победим в последния мач. Тъкмо да ги изхвърлим отвсякъде.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 17 окт 2012 21:36

И аз да си призная не очаквах подобно нещо от националите ни.Най-много ме е яд за мача с Дания.Все си мисля че ако бяхме 11 на 11 щяхме да ги бием.Макар и да е рано много искам да се класираме за световното.Крайно време е и нашата звезда да изгрее.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 окт 2012 23:00

Мачовете на истината тепърва предстоят.

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 18 окт 2012 13:39

THE G.A.M.E написа:
TSHABALALA написа:Национала ни има 1 победа и 3 смешни равенства...като вчера играха надупени и със свалени гащи, ама чехите не можаха да го вкарат защото и те явно са футболно импотентни.Любо Пенев нищо велико не е направил за да го хвали някой разбирам да бяха 3 победи и 1 равенство да има повод за нещо, като еуфория ама...

"Смешни равенства" ? ... :shock:
Миналите квалификации не кой да е, а Холандия преклониха глава в Прага.
Излишно е да казвам, Дания какъв отбор са ...
То се видя и на Европейското, дето изтърваха немците.

А Италия, какво има да ги коментираме ?
Викаш, 2-2 срещу финалиста от последното Европейско, завършило само преди 2 месеца е "смешно" ... :roll:
Че ние и с далеч по-силни играчи от настоящите, сме глътвали водица срещу тези тимове !

TSHABALALA написа:Такава нагъзена игра си е чист срам.Освен това в другите мачове така се играеше, че топката още малко щеше да се разплаче горката, отбора все още е зле.Тактическата дисциплина и страхливото окопаване отзад може да правят нещата да изглеждат розови, обаче все още няма добри играчи, няма реализатор, няма плеймейкър, няма крило - отбор и треньор под средното за Европа.Няма нищо странно всъщност, защото и България в повечето положитени неща е под средното за Европа.

Сам посочваш, че нямаме кой знае какви играчи ...
Тогава, на какво отгоре искаш и очакваш да смелим Италия, Дания и Чехия !?? ... :o

Разбира се, че като единици и индивидуални качества на играчите отстъпваме на споменатите три тима ... Че можеби и на Армения.
Ето, точно заради това, резултатите и играта на нашите момчета заслужават единствено - само уважение и респект :!:

Уважение да, донякъде.Но да ги нарича някой "Непобедимите" е смешно.
Не съм казвал, че трябва да смелим Италия, Дания и Чехия.
Италия не играха със същия отбор от Европейското
Холандия не ги ли бихме в контрола, за която някои се изказаха, че е леко съмнителна?

А тезата ми е, че определение "Непобедимите" по никакъв начин не приляга на националния отбор по футбол на България.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 окт 2012 16:42

Gesha1986 написа:
Alexx написа:Три равенства са равни на една победа и две загуби. Не виждам каква е файдата,че нямаме загуба от математическа гледна точка.Защото както сме непобедими можем да не се класираме,а отбор 3 загуби може да се класира.

колко много грешиш ;) просто си личи че не си в час! :)
обяснявам! сега класирането е следното ... Италия 10т. България 6т. Чехия 5т. Армения 3т. Дания 2т. Малта 0т.
А ако бяхме били Италия и загубим от Дания и Чехия пак щяхме да сме със 6т. нали ,НО дали пак така ще е класирането ?!?!? то щеше да е..
Италия 9т. Чехия 7т. България 6т. Дания 4т. Армения 3т. Малта 0т.
някаква разлика да виждаш!?!?!!?1/ ммммммм!?!?!?!?
това беше един прост пример за един прост човек!

Момченце не ми говори колко съм прост, защото не знаеш какъв съм и какво съм направил. Просто давам пример. Eто дори този пример може да мога да ти дам примери в които един отбор е оставал с калъфка въпреки,че е имал най-малко загуби.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 окт 2012 18:13

Добре, а защо не направим нова контрола с Холандия, за да премерим сили в този момент, когато и двата отбора са на върха на възможностите си- едва ли ще ги бием. :cry: Първо, едва ли ще се съгласят и второ- не ще ни простят втори път! :) Сега дано поне някой по-сериозен отбор ни покани за контрола, поне това го постигнаха! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Национален отбор”