WCQ 2014: България - Дания - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MainEventer
- Контакти:
Re: България - отново с Пенев, отново сила в Европа
Каква сила в Европа, ти нормален ли си ?
- south_division
- Контакти:
Не знам защо е тази еуфория, гледам и заглавията по медиите са доста гръмки. Имам чувството, че сме били с 3-0. Не че няма нищо положително в този национален отбор, да играем добре в сравнение с това което беше, отбора е единен има колектив, няма ги звездите да развалят климата. Определено вървим нагоре и този национален отбор има бъдеще. Но нужно ли е сега да летим толкова високо? Нищо не сме постигнали все още, дайте да си правим генералните изводи след гостуванията в Дания, Армения.
И каква точно сила сме ?
5 точки от 3 мача ,3 от които вкъщи
и най-ми е смешно като чуя ''Чичовото прави нов отбор ''
.. ''нов бартак със старите ***** ''
С кои точно прави нов отбор - с Рангелов и братята Миневи
Единственият които умело се налага е оня от Литекс Миланов !
Не виждам само що говорите глупости - Италия ли Дания ли ще биеме като гост даже и Армения ще ни бие повече от 7,8 точки няма да имаме!

5 точки от 3 мача ,3 от които вкъщи

Не виждам само що говорите глупости - Италия ли Дания ли ще биеме като гост даже и Армения ще ни бие повече от 7,8 точки няма да имаме!
Re: WCQ 2014: България - Дания - 1:1 FT
Добре е, че взехме точка, но гола на гостите беше след грешка на Михайлов!

Левски завинаги в моето сърце

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Ще ни се види истинското лице срещу Чехия. Дано вземем поне точка.
Seryosly написа:И каква точно сила сме ?![]()
5 точки от 3 мача ,3 от които вкъщии най-ми е смешно като чуя ''Чичовото прави нов отбор ''
.. ''нов бартак със старите ***** ''
A колко точки взехме предишния цикъл под вещото ръководство на Матеус? Или трябва да плюем по стар нашенски маниер!Любо поне намери начина да накара примадоните ни да се раздават по терена.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Оставете ги хейтърите бе, дай Боже да вземем 3т и тези същите лицемери ще възхваляват колко сме добри! Дори и автора да греши много, дори да паднем с 10:0 , това означава ли че трябва да се откажем от националния и да злобеем постоянно? Аз пък съм сигурен, че във вторник няма да загубим, може точка да вземем но няма да загубим! Единствено ме притеснява съдията, свири ли безпристрастно, няма да си тръгнем победени!!!
Re: WCQ 2014: България - Дания - 1:1 FT
MainEventer написа:Черните по между си, си говорят с изрази като - черньо, черен, манго, а иначе някой бял като им каже черен и се сърдят, че и го съдят.
Нали, мам• им лицемерна

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс