Браво Ванка!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Браво Ванка!!!

Мнениеот soilwork » 03 сеп 2009 19:48

tprodanov написа:
soilwork написа:Евала на Иванов-Мърльо трябваше да го вземе титуляр в А отбора-нали твърдеше че вика тия които са във форма? А разните му там самураи,камикадзета,топчовци,сърми и т.н какво правят в национала?

Ми Иванов го видяхме срещу Израел и срещу Левски. Разбира се, че Топчо и Сърмов ще играят, след като в мачовете го правят смешен.

Абе нещо пак ви поникнаха криле? Недей така Проданов -по полека със зоба! Я копитцата надолу и марш в обора :evil:

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 03 сеп 2009 19:49

cska_90 написа:Съгласен съм с Иван Иванов!
Определено това е подигравка-викнаха го при мъжете,после го пратиха при младежите!И аз да съм и аз ще откажа!

Уважавам те ..винаги съм ти харесвал постовете , но този куца . Младежки , мъжки отбор ..това е БЪЛГАРИЯ !!! ЗАЩИТАВАШ ГЕРБА НА РОДИНАТА СИ !!! СРам е да си такава "звезда " и патриот !
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 03 сеп 2009 19:55

Kobra666 написа:
cska_90 написа:Съгласен съм с Иван Иванов!
Определено това е подигравка-викнаха го при мъжете,после го пратиха при младежите!И аз да съм и аз ще откажа!

Уважавам те ..винаги съм ти харесвал постовете , но този куца . Младежки , мъжки отбор ..това е БЪЛГАРИЯ !!! ЗАЩИТАВАШ ГЕРБА НА РОДИНАТА СИ !!! СРам е да си такава "звезда " и патриот !

докога едни ще ЗАЩИТАВАТ ГЕРБА НА РОДИНАТА СИ .......а други постоянно ще я насират ??????????????????
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 сеп 2009 19:59

... и ще бягат като мишки при първа опастност.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 03 сеп 2009 20:06

chekora написа:
Kobra666 написа:

докога едни ще ЗАЩИТАВАТ ГЕРБА НА РОДИНАТА СИ .......а други постоянно ще я насират ??????????????????

Гледа ли България - Израел / младежи / на Герена ? 3 от 4-те гола бяха през неговата зона ..като малка гара го минаваха израелците . Кажи сега на черното бяло !!!Гледам като българин ..не като левскар . Срамно е да откажеш националната фланелка . А делянски дето даде примера с Рууни ...не е удачен ..сравни 2-мата футболисти . Иван е само на 20 години ..не играе в Пулл , Барса или Ман Юн .. та какво за примера с Рууни ?
Последна промяна от Kobra666 на 03 сеп 2009 20:07, променено общо 1 път.
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 03 сеп 2009 20:06

"Браво Ванка!!!" - потурнак си! :mrgreen:
Аз си мислех, че хората в Югозападна България са по-големи патриоти и националисти от нас, останалите българи, поради ред исторически причини, но явно жестоко съм се лъгал?!!! Тук не става въпрос за "Левски", ЦСКА, "Славия" и т. н. Става дума за защитаване честта на България!!!
Явно израждането е тотално!!! :( :evil: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 03 сеп 2009 20:14

В моето мнение преди малко споделих че според мен примерно Тунчев и В.Илиев трябва да са в отбора....сигурен съм че всеки има свое виждане по въпроса и свой футболист/и които може да са в отбора....но затова има треньор и той решава-тези е извикал,с тези ще играем....недоволни много,но какво-да викаме срещу България че не е извикал тоя или оня!?!Стискаме палци в събота и сряда и тва е...БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 сеп 2009 20:24

Егати педерастчето е тоя Иванчо :lol: Нямал бил мотивация,че кой си ти бе,мишок!И вие,феновете на ЦСКА,които намирате това за нормално,направо ме изумявате :o Не вярвах,че има чак такива хора,нямам думи.Не идвайте в събота на стадиона,няма смисъл от вас.Тънете в омраза,задавете се в жлъч :mrgreen: Успех,българи юнаци!На Мъри хич да не му пука от такива като вас.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
EviLooo
Контакти:

Мнениеот EviLooo » 03 сеп 2009 20:25

Ей хора, много сте наивни, ама много.Кажете ми друг който да е в национала (всичките гарнитури) и да играе само заради чест и знамето освен Мартин и Стилян и Берба когато не го мързи.Еми..... просто няма, всички други останали имат някаква странична облага, те и затова не бягат толкова колкото другите отбори (по-малките).Черна гора и Грузия се сцепват от тичане точно защото имат какво да доказват и защитават, а нашите ги боли лявата обувка.Това не сме ние с вас та да играем с чест и т.н. Та не виждам защо Иван Иванов да е единствен балък, и не забравяйте нещо много важно в момента коментирате нещо без да знаете фактите, може приятелката му да е забила най-добрия му приятел и затова да няма мотивация, може да е изморен.А и без друго няма да се класиране(и младежите и мъжете), така че какво толкова.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 03 сеп 2009 20:34

EviLooo написа:Ей хора, много сте наивни, ама много.Кажете ми друг който да е в национала (всичките гарнитури) и да играе само заради чест и знамето освен Мартин и Стилян и Берба когато не го мързи.Еми..... просто няма, всички други останали имат някаква странична облага, те и затова не бягат толкова колкото другите отбори (по-малките).Черна гора и Грузия се сцепват от тичане точно защото имат какво да доказват и защитават, а нашите ги боли лявата обувка.Това не сме ние с вас та да играем с чест и т.н. Та не виждам защо Иван Иванов да е единствен балък, и не забравяйте нещо много важно в момента коментирате нещо без да знаете фактите, може приятелката му да е забила най-добрия му приятел и затова да няма мотивация, може да е изморен.А и без друго няма да се класиране(и младежите и мъжете), така че какво толкова.

Брей , за да няма " балъци " да закрием младежката формация викам ? Става въпорос за приципа ..или само аз , ти и още 6 милиона българи имаме тази принадлежност , а футболисти /шепа хора/ " балъци " е НОРМАЛНО да я нямат ... тцтц :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Национален отбор”