Браво Ванка!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

4400*
Контакти:

Re: Браво Ванка!!!

Мнениеот 4400* » 03 сеп 2009 18:53

Не мога да го разбера това нещо... Как така няма да имаш мотивация да играеш за България :!: :!: :!: независимо в коя гарнитура те викат, ей не мога да го разбера това 20 годишен младеж няма мотивация да играе с връстниците си, защото заслужавал да играе при мъжете... Абе излизаш на терена и го изораваш, оставяш си сърцето на терена за България, пък да видим тогава кой какво ще каже и няма ли всички да са на твоя страна... :roll:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 сеп 2009 18:55

cska_90 написа:
tprodanov написа:Съвсем нормална реакция на Иванов. Мишките първи се крият при потъващ кораб. И по-добре, без неадекватната му игра в националните гарнитури ще имаме повече шанс. Не знам как играе в цска и не ме интересува, но последните мачове караджов, иванов и тошев като че ли играха за противника.

Караджов-ти нормален ли си -за 5 мача къде видя грешка на Карджов пък ти- :shock: :shock: :shock: :shock:
При положение че е допуснал за 5 мача един гол!

Както написах - не знам как играе в цска. Говоря за националните гарнитури. Имаш ли идея как завършиха последните мачове? На мача с Израел му вкараха 4 гола, от които 3 бяха абсолютно негови грешки.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 03 сеп 2009 18:59

Ще има ли глоба за Малкия Перуков, който също не искаше да играе за младежите, или за Томашич който отказа също повиквателна???
Нормално да прави такива изказвания, нали Перукок каза, че няма да го сменя каквото и да става следващите 3 години.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 сеп 2009 19:17

Евала на Иванов-Мърльо трябваше да го вземе титуляр в А отбора-нали твърдеше че вика тия които са във форма? А разните му там самураи,камикадзета,топчовци,сърми и т.н какво правят в национала?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 сеп 2009 19:27

soilwork написа:Евала на Иванов-Мърльо трябваше да го вземе титуляр в А отбора-нали твърдеше че вика тия които са във форма? А разните му там самураи,камикадзета,топчовци,сърми и т.н какво правят в национала?

Ми Иванов го видяхме срещу Израел и срещу Левски. Разбира се, че Топчо и Сърмов ще играят, след като в мачовете го правят смешен.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 03 сеп 2009 19:28

tprodanov написа:
soilwork написа:Евала на Иванов-Мърльо трябваше да го вземе титуляр в А отбора-нали твърдеше че вика тия които са във форма? А разните му там самураи,камикадзета,топчовци,сърми и т.н какво правят в национала?

Ми Иванов го видяхме срещу Израел и срещу Левски. Разбира се, че Топчо и Сърмов ще играят, след като в мачовете го правят смешен.

Видяхме ги Сърмов и Топчо срещу Унгарците....

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 сеп 2009 19:32

Видяхме ги, ама не можем да извикаме унгарците да играят за България. И след като всички останали са на още по-ниско ниво - те ще играят.

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 03 сеп 2009 19:36

OBI4AM LEVSKI написа:
pojarnikar84 написа:Браво Ванка !!!

Браво,много си готин по слипове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами направи му дудук
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 03 сеп 2009 19:39

На какво браво!?!на това че е поредния гомньо дет се помисли за голям футболист ли?нямам нищо против Иван Иванов(добър футболист е),ама според възрастта на която е,са сметнали че е по добре да играе и помогне на младежите,не може при мъжете да извикат 10 защитника...отделен въпрос е че според мен Тунчев и В.Илиев,които са по добри според мен защитници от И.Иванов,трябваше да са в "А" отбора за сметка на Ил.Стоянов и Пл.Николов примерно!а другото е че всеки си решава сам за себе си дали да играе за родината си или не....нито е първия,нито последния...преди 13 год.Стоичков,Лечков и Л.Пенев също отказаха да играят за нац.отбор,но бяха вече имена в футбола(не само в Бг,а и по света)!отделен въпрос вече дали е било правилно тогава...

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 03 сеп 2009 19:47

pajin_84 написа:На какво браво!?!на това че е поредния гомньо дет се помисли за голям футболист ли?нямам нищо против Иван Иванов(добър футболист е),ама според възрастта на която е,са сметнали че е по добре да играе и помогне на младежите,не може при мъжете да извикат 10 защитника...отделен въпрос е че според мен Тунчев и В.Илиев,които са по добри според мен защитници от И.Иванов,трябваше да са в "А" отбора за сметка на Ил.Стоянов и Пл.Николов примерно!а другото е че всеки си решава сам за себе си дали да играе за родината си или не....нито е първия,нито последния...преди 13 год.Стоичков,Лечков и Л.Пенев също отказаха да играят за нац.отбор,но бяха вече имена в футбола(не само в Бг,а и по света)!отделен въпрос вече дали е било правилно тогава...

при положение че го разкарват като клоун от единия отбор в другия и е на ясно с игрите около тях ,подобрия вариант силно представяне в клубния отбор и трансвер ,такаче за тези реакции си има виновни и те са в БФС
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Върни се в “Национален отбор”