Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
cska_90 написа:tprodanov написа:Съвсем нормална реакция на Иванов. Мишките първи се крият при потъващ кораб. И по-добре, без неадекватната му игра в националните гарнитури ще имаме повече шанс. Не знам как играе в цска и не ме интересува, но последните мачове караджов, иванов и тошев като че ли играха за противника.
Караджов-ти нормален ли си -за 5 мача къде видя грешка на Карджов пък ти-![]()
![]()
![]()
![]()
При положение че е допуснал за 5 мача един гол!
soilwork написа:Евала на Иванов-Мърльо трябваше да го вземе титуляр в А отбора-нали твърдеше че вика тия които са във форма? А разните му там самураи,камикадзета,топчовци,сърми и т.н какво правят в национала?
tprodanov написа:soilwork написа:Евала на Иванов-Мърльо трябваше да го вземе титуляр в А отбора-нали твърдеше че вика тия които са във форма? А разните му там самураи,камикадзета,топчовци,сърми и т.н какво правят в национала?
Ми Иванов го видяхме срещу Израел и срещу Левски. Разбира се, че Топчо и Сърмов ще играят, след като в мачовете го правят смешен.
OBI4AM LEVSKI написа:pojarnikar84 написа:Браво Ванка !!!
Браво,много си готин по слипове![]()
![]()
pajin_84 написа:На какво браво!?!на това че е поредния гомньо дет се помисли за голям футболист ли?нямам нищо против Иван Иванов(добър футболист е),ама според възрастта на която е,са сметнали че е по добре да играе и помогне на младежите,не може при мъжете да извикат 10 защитника...отделен въпрос е че според мен Тунчев и В.Илиев,които са по добри според мен защитници от И.Иванов,трябваше да са в "А" отбора за сметка на Ил.Стоянов и Пл.Николов примерно!а другото е че всеки си решава сам за себе си дали да играе за родината си или не....нито е първия,нито последния...преди 13 год.Стоичков,Лечков и Л.Пенев също отказаха да играят за нац.отбор,но бяха вече имена в футбола(не само в Бг,а и по света)!отделен въпрос вече дали е било правилно тогава...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта