Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Разбира се, не очаквам от феновете на другите отбори да реагират добре, те никога не са харесвали Благо, както и Чавдар Янков, както и Рангелов. Които с нищо не са по-слаби и даже са доста по-класни от футболисти като Гаджев, Галчев, Сърмов, Хичо и т.н. Но просто не са минали през Левски и ЦСКА, това им е проблемът.![]()
Знам че ще кажете, че съм пристрастен, но хайде да видим - дали пък Благой не е поне 2 класи над гореизброените Гаджев, Сърмов и Галчев, загърбете малко клубните пристрастия и погледнете реално. Щом такива играчи попадат в националния, защо Благой да няма място в него ? Просто някои хора никога няма да се примирят че техните звезди стигат максимум до Турция или Израел, а други са твърди титуляри в елитен руски отбор и са играли в Първа Бундеслига и Примера ДивисионКолко от сегашните ни играчи са титуляри в чуждестранните си отбори с изключение на Малката Перука и Иван Иванов ? Нито Мицански, нито Манолев, нито Ивелин Попов ... Така че не виждам защо Благой да не бъде извикан, ако разбира се Любо Пенев реши да му гласува доверие
![]()
Искам да бъда разбран правилно, за мен и славистите като цяло никога не е било фикс идея да имаме само наши момчета национали. Просто ме дразнят двойните стандарти на много от феновете
Captain Stottlemeyer написа:Viktor4o_Rs написа:3. Не държа в националния отбор да е пълно с играчи на "Левски", както беше през 1994 г. в САЩ.
Артилериста написа:Captain Stottlemeyer написа:Viktor4o_Rs написа:3. Не държа в националния отбор да е пълно с играчи на "Левски", както беше през 1994 г. в САЩ.
![]()
![]()
Костадинов,Стоичков,Трифон Иванов,Лечков,Балъков-все левскари бяха,като добавим проблема,който имаше Любо Пенев и който СЛАВА БОГУ го преУдоля,то играч като Наско Сираков едва ли щеше да е на световното
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта