"Посиняването" на отбора от Мъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Re: "Посиняването" на отбора от Мъри

Мнениеот Carpy » 01 сеп 2009 13:08

dimachko написа::) :) :) направо да махаме мьжете и с младежите да излизаме в квалификациите..та барем за след 6 години да имаме добьр отбор ставате смешни ! сьгласен сьм че половината в националния са такива дьрвета,че се чудя изобщо как се борим за класирания на голям форум,но примерите за тяхни заместници които вие давате за момента са направо абсурдни.Относно Мьри ума не ми го побира защо така го нападате:1-во е най-добрия бг-треньор в момента,като искаме някой друг да се вика чужденец.2-ро защо ще ни е този чужденец като макар че куцо и сакато е в националния,Мьри до сега няма загуба( боже не си представям кво ще го направите този човечец ако загуби мача с Италия в който ние сме фаворити и очакваме да бием с разлика :) ) .3-то (отново в защита на Стоилов) за 4-5 години треньорска кариера при всичките му успехи(да не забравяме че е млад специалист) допуснал грешка...загубил мач...срещу дьрвари(които 2 години са в топ отборите на Европа за разлика от нас и заради нас)...и мога още да продьлжавам,но едва ли ще има смисьл,явно сме си свикнали да не зачитаме чуждите успехи и по лесното е да му теглим една майна !

Пич, свали си сините очила моля те. Да ти припомня, че за равен с Италия бе изгонен Пламен Марков - човека за последно класирал ни на голямо първенство. Една загуба в безмислен мач със Сърбия и му махнаха главата без да се церемонят. А човека започна толкова добре квалификациите. Мъри е абсолютна дупка като треньор. Никой не може да ме убеди в противното. А това, че вика в отбора незаслужили футболисти е видно за всички, пък били те и от 1914.

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 01 сеп 2009 13:12

сините очила много ми отиват :) абе да ти кажа за ралика от тебе признавам успехите на тжоя отбор или на който и да било свьрзан с него...казваш за Пламен Марков...еми и на мен много ми харесваше като треньор(на националния) но явно някой от вьтре го провали! Относно Мьри както теб така и мен никой не може да ме убеди че има по добьр от него в момента !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 сеп 2009 13:15

от PFC Litex на 01 Сеп 2009 11:56

Аа между другото, кой е назначил Цанко Цветанов за помощник треньор в националния от вчера?
Май някой са взели отбора за лично ползване.

Иначе от всички пенсионери дето са викани, единствено Кишишев си е мъжко и борбено момче и въобще няма значение, че е от Литекс и за това споделям същото, а зетя колко завист и злоба се е насъбрала в него не е истина /изгледайте видеото в спортал и ще разберете, какво имам в предвид/

Напълно съм съгласен с тебе,но искам да вметна нещо.Никога не съм стоял зад Мърльо като национален селекционер.И то не воден от фенски пристрастия,а заради загрижеността си за националния отбор.Вчера гледах пресконференцията на синоптика.Без да имаш някакви пристрастия стана ясно за какво иде реч.Без да спомене за успешния експеримент на Любо с включването на млади бг. играчи той наблегна върху липсата на Томашич в отбора,страдаше за контузията на Миланов(взет все пак в разширения),подмина повиквателната към Сърмов,не коментира либсата на такава към Камбуров(за сметка на повиквателната на Домовчийски),слабата форма на Топчо(все пак получил покана за националия)!Въобще имената на никой играч,играещ или играл в ЦСКА не присъстваше в думите му!От това повече,здраве му кажи!Без да се сърдят сините привърженици посиняването на националния ни отбор е факт.Мърльо с действията си показа че е един страхливец и маша на чужди интереси!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 сеп 2009 13:18

Писна ми да пиша едно и също във всяка тема,сега няма да го правя отново.Спортно-технически треньора си знае най-добре кой може да му свърши работа.Вместо всички в червено да давате акъл на треньор номер едно в България за новия век,идете в събота да подкрепите България,както аз смятам да направя.Има хора,които живеят на 100 метра от стадиона и не ходят,а са много големи разбирачи,аз от Стара Загора ще отида специално да гледам България.Имам своите забележки към състава,но кой съм аз,че да давам акъл.Викайте за България и не бъдете антибългари,като се надявате на провал!Защото някои червени треньори се провалиха с гръм и трясък,но имаха подкрепа от феновете.Какво значение има Мъри от кой отбор е,та той е играл и в ЦСКА,помнете ми думата,ако не спрем с тази простащина и това делене на клубни цветове,когато играе националния отбор,няма да постигнем нищо.Аз лично искам момчетата да дадат всичко от себе си,пък каквото стане.България над всичко!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
heegs
Контакти:

Мнениеот heegs » 01 сеп 2009 13:24

acmilan написа:Писна ми да пиша едно и също във всяка тема,сега няма да го правя отново.Спортно-технически треньора си знае най-добре кой може да му свърши работа.Вместо всички в червено да давате акъл на треньор номер едно в България за новия век,идете в събота да подкрепите България,както аз смятам да направя.Има хора,които живеят на 100 метра от стадиона и не ходят,а са много големи разбирачи,аз от Стара Загора ще отида специално да гледам България.Имам своите забележки към състава,но кой съм аз,че да давам акъл.Викайте за България и не бъдете антибългари,като се надявате на провал!Защото някои червени треньори се провалиха с гръм и трясък,но имаха подкрепа от феновете.Какво значение има Мъри от кой отбор е,та той е играл и в ЦСКА,помнете ми думата,ако не спрем с тази простащина и това делене на клубни цветове,когато играе националния отбор,няма да постигнем нищо.Аз лично искам момчетата да дадат всичко от себе си,пък каквото стане.България над всичко!

Напълно съм съгласен с теб. За съжаление съм на работа и няма да мога да ходя на мача. Колкото се може повече хора да отидат и да подкрепят отбора. Аз лично с цялото си сърце и душа ще отида в Италия на 9 за да викам с всички сили. Нека да не разваляме единението което започнахме от мача с Ирландия.
Завинаги оставам аз Левскар !
Верен на отбора си до край !
Аз неще го предада !
За нищо на света !
За Левски аз на всичко съм готов !
Але але але ..............

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 сеп 2009 13:27

Тук май има хора на ниво 3ти клас. Като че ли не е едно и също национален и клубен отбор, а? В единия се налагат млади играчи, в другия не. Капацитети...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 сеп 2009 13:32

heegs написа:
acmilan написа:Писна ми да пиша едно и също във всяка тема,сега няма да го правя отново.Спортно-технически треньора си знае най-добре кой може да му свърши работа.Вместо всички в червено да давате акъл на треньор номер едно в България за новия век,идете в събота да подкрепите България,както аз смятам да направя.Има хора,които живеят на 100 метра от стадиона и не ходят,а са много големи разбирачи,аз от Стара Загора ще отида специално да гледам България.Имам своите забележки към състава,но кой съм аз,че да давам акъл.Викайте за България и не бъдете антибългари,като се надявате на провал!Защото някои червени треньори се провалиха с гръм и трясък,но имаха подкрепа от феновете.Какво значение има Мъри от кой отбор е,та той е играл и в ЦСКА,помнете ми думата,ако не спрем с тази простащина и това делене на клубни цветове,когато играе националния отбор,няма да постигнем нищо.Аз лично искам момчетата да дадат всичко от себе си,пък каквото стане.България над всичко!

Напълно съм съгласен с теб. За съжаление съм на работа и няма да мога да ходя на мача. Колкото се може повече хора да отидат и да подкрепят отбора. Аз лично с цялото си сърце и душа ще отида в Италия на 9 за да викам с всички сили. Нека да не разваляме единението което започнахме от мача с Ирландия.

На мача с Ирландия беше прекрасна атмосферата :) Аз нямам възможност да отида до Италия,но силно се надявам да направим чудото.Да вземем пример от италианците,които не се делят на клубни цветове,когато играе националния отбор!Ако човек не вярва в успеха,той едва ли ще дойде.Аз лично спирам с критиките към някои футболисти,защото,ако ни класират за световно,нали ще се радвам!Нека и критиците на треньора да възприемат този принцип.Не ме вълнува кой от кой отбор е,от моя,така или иначе няма извикан,макар че Искрен Писаров е във форма :mrgreen: Само теренът ме притеснява,ако успее фирмата да оправи тревата до събота,ще я призная :!:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 01 сеп 2009 16:00

Carpy написа:
Пич, свали си сините очила моля те. Да ти припомня, че за равен с Италия бе изгонен Пламен Марков - човека за последно класирал ни на голямо първенство. Една загуба в безмислен мач със Сърбия и му махнаха главата без да се церемонят. А човека започна толкова добре квалификациите. Мъри е абсолютна дупка като треньор. Никой не може да ме убеди в противното. А това, че вика в отбора незаслужили футболисти е видно за всички, пък били те и от 1914.

Човек, ако приложа тук ЦеСеКАрска логика отговора ще звучи така :
Пламен Марков ни класира на Ерво 2004, но какво стана там? 1-9 !Провал, резил.0-5 от Швеция...евроидиоти :geek:
Аз викам да доустискаме тези квалификации пък след тях да режем глави.Няма да е зле да експериментираме след това с чужд треньор мисля, че болшинството от проблемите идват заради тактическа НЕграмотност, МЪРЗЕЛ, ЛИПСА на дисциплина и не на последно място НЕправилен състав.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 01 сеп 2009 17:18

Според мене проблемите идват най вече от неправилния състав и викането само на наши и ваши.И няма какво да се самозалъгваме който и българин да застане начело на отбора като трньор ще е така,при кучето беше така при Младенов и Марков също.
За разлика от тях обаче поне при Стоилов отбора е що годе нареден на терена и на последния ни мач срещу Кипър определено създадохме повече положения за гол от предните 4-5 мача взети заедно.

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 02 сеп 2009 17:15

мартин петров и божинов не трябваше да играят срещу ейре втория мач. още не бяха възстановени от двегодишните си контузии и това севидя на терена. а за сега не знам защо е викнал сърмов, домо и миланов

Върни се в “Национален отбор”