България - Армения, билети ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: България - Армения, билети ?
Ясно е, че перуката се страхува от пълен стадион и затова е сложил тези непосилни за повечето българи цени на билетите. На мача с Армения трябва да се подкрепя отбора и да се скандира против БФС. Даже ако може някой транспаранти да опъне относно цените. Това си е смъкване на кожи и стадиона вместо да се напълни с цени наполовина от сегашните пак ще има само 10-15000 и то половината с безплатни билети. Мощно против перуката скандирания на другия мач ако остави такива цени.
Аз лично бих отишъл и гледал този мач, само заради сърцатата игра на националите ни срещу Италия! Ако покажем същата игра и срещу Армения, то очаквам прилична победа с резултат от сорта на 2:0! Успех "лъвчета"! С вас сме! Само напред и нагоре! 

http://www.razorbet.com/news.php Сайтът с най-точните спортни прогнози!
- Артилериста
- Контакти:
Много скъпи билети,не се чудете защо няма народ.При тези билети мисля,че няма да се пълни стадиона всеки път 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Артилериста написа:Много скъпи билети,не се чудете защо няма народ.При тези билети мисля,че няма да се пълни стадиона всеки път
Бием ли Армения с резултат (повече от 3 гола) с Дания ще пълен докрай без значение от стойността на билетите.

[center]1914[/center]