rump_shaker написа:IvanGit написа:Вчерашния успех има едно име-Любослав Пенев.Явно този фамилия е орисана да води държавния тим към големите успехи.Успех Любо и ти пожелавам да надминеш чичо си !!!!!!!!Направо невероятно ,как успя да накара тази пастмина да играе така-Така се печелят фенове .БРАВО!!!!!!
Любо Пенев е човек който разбира футбола и говори за футбол така както никой български треньор. Той е личност. Той е звезда в очите на хората. Любо има акъл и харизма и предава това на всички момчета. Надявам се от шибаното БФС да изградят една дългосрочна политика на разивите на този национален отбор. А не след 2-3 слаби мача да назначат нови Мъриньиовци и подобни псевдо специалисти
Съгласен съм на 100% -няма друг треньор в България толкова здраво стъпил на Земята ,в същото време и да е максималист(може би Ивайло Петев ,Петьо Хубчев и още няколко сигурно).Така трябва да са всички-"Човек е толкова голям ,колкото са големи целите му" - сигурен съм че вътрешно Любо не започва кампанията 2014 само с мечта за класиране в Рио, а и за спечелването и ,много хора в момента ще ме помислят за луд,но целите винаги трябва да са такива,пък каквото стане!!!