Какво като е отишъл да види една тренировка на Италия?
Не значи че няма да подкрепя отново България!
Ако има примерно любими футболисти там и си мечтае да ги види защо пък да не отиде!
Само се вкарвате във филми моля ви се...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Бижутера написа:Без име написа:Е тва е чуждопоклонник.
Пич вместо на българското на италианското занимание ли искаш да отидеш ?
ей смешко, човекът ще си гледа каквото си иска, а най-хубавото нещо ще е италия да бие с 5-0 и тия надъхани патриоти като тебе да се кротнат малко
doktora25 написа:Без име написа:Е тва е чуждопоклонник.
Виж сега, тук изобщо не става дума кой отбор ще подкрепя човека на самия мач. Мисля че няма нормален човек който ще вика срещу нашите утре вечер, та да се говори за чуждопоклонничество в случая е несериозно. Италианският футбол си има много фенове у нас (и на мен ми допада) и е съвсем естествено да има интерес към най-актуалните им звезди в момента и хората да искат да си вземат автографи. Дори ако това което се пише е вярно, че е имало само 20 човека на летището и неособено голям журналистически интерес е по-скоро тъжно и жалко.
doktora25 написа:Бижутерчо, умни работи по принцип пишеш, ама по темите за чуждопоклонничеството съвсем добронамерено те съветвам да не се изказваш,че ще те цитират повече и отколкото цитирахме Без име в тази тема.
Без име написа:Е тва е чуждопоклонник.
Wincky написа:Без име написа:Е тва е чуждопоклонник.
Не всеки ден в България идват звезди като Буфон, Пирло, Де Роси и т.н. Човекът иска да отиде и да ги види по-отблизо. Да не говорим, че има толкова фенове на италианското първенство и отборите там. Или сега ще ми изнесеш лекция как не бива да има фенове на чужди отбори, щото това е чуждопоклонничество?
Без име написа:Звезди казваш.. Ами ходете им тренировка, когато са с клубния си отбор. Сега играеше България и на нейните тренировки трябваше да отидем, за да ги подкрепим.
Едва ли ще се промени животът ви, ако не вземете автографче на Буфон или Де Роси!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта