8 човека от Пирин взеха участие в мача.
Световна квалификация:България-Италия - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- OldTrafford
- Контакти:
Re: Световна квалификация:България-Италия - 2:2 FT
И едно леке от форума беше се изцепило че Миланов бил най-надценения футболист в България и Европа..
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Мечтите стават реалност! Браво на момчетата, което е постигнато струд, постигнато е, нищо не може да се каже! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Ай не се правете. И при вас има такива идиоти. Такъв ни е манталитетът, за съжаление.
OldTrafford написа:И едно леке от форума беше се изцепило че Миланов бил най-надценения футболист в България и Европа..![]()
![]()
Брат, то има и няколко човека, които писаха, че Манолев бил некадърник, дори го наричат "Манулев". А днес Манолев и Жоро Миланов бяха най-добри на терена. Интересно е къде са се срили в момента критиците им...
[center]
[/center]
[/center]Re: Световна квалификация:България-Италия - 2:2 FT
Аз не знам кой идиот беше разположил феновете на Берое до тези на Левски? Нима не се знае ,че между двете агитки има някакво напрежение? Сега в Стара Загора трябва да се внимава на всеки ъгъл...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
turbogena написа:Аз не знам кой идиот беше разположил феновете на Берое до тези на Левски? Нима не се знае ,че между двете агитки има някакво напрежение? Сега в Стара Загора трябва да се внимава на всеки ъгъл...
То между всички фенове има някакво напрежение. Трябва всеки да е в отделна капсула, за да няма инциденти. Срамно е, че на мач на националния отбор не можем да се обединим.
Вижте го Аткинсън след един от головете на Италия:

[center]
[/center]
[/center]Re: Световна квалификация:България-Италия - 2:2 FT
Това между левскари и беройци е пълна малоумнищина, факт! Не знам, кой е започнал, но случилото се показва, на какво интелектуално, морално и човечно ниво са агитките ни, и по-точно, по-младите представители. Аз видях само набори (около 20-те) да се млатят на видеото.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
-
nikolay120
- Контакти:
Първо:Браво!Уникални!България надигра Италия!
Второ:Съдията им удари едно здраво рамо както през 1994!
Трето:Едно голямо БЛАГОДАРЯ на националите за този мач!!!!!!
Второ:Съдията им удари едно здраво рамо както през 1994!
Трето:Едно голямо БЛАГОДАРЯ на националите за този мач!!!!!!
Хубав мач и липса на късмет при втория гол на Италия.
Видях, че някакъв спор се е завързал София? Някакви индивиди ще ми дават наклон дали да ходя на мача, абе пичове, аз бях там и дадох много пари за да бъда един от малкото! Вие къде бяхте от провинцията, къде бяхте бе мишкииииии? Само да плюеш по София не става, магистрала ви направиха да се прдвижите за отрицателно време до тука, метро направиха, за да може да си паркирате колите на влизане в София и да ви е удобно да го хванете и направо на стадиона. 4 почивни дни са и нямате извинение, че сте били далече от София, аман от келеши по форума и не само. Бяхме 16 000, а мишките седяха извън София и дават акъл, дали да играе Гъргора или Мицански, аре кере маневра и леко в лево и на СЕЛО !
Видях, че някакъв спор се е завързал София? Някакви индивиди ще ми дават наклон дали да ходя на мача, абе пичове, аз бях там и дадох много пари за да бъда един от малкото! Вие къде бяхте от провинцията, къде бяхте бе мишкииииии? Само да плюеш по София не става, магистрала ви направиха да се прдвижите за отрицателно време до тука, метро направиха, за да може да си паркирате колите на влизане в София и да ви е удобно да го хванете и направо на стадиона. 4 почивни дни са и нямате извинение, че сте били далече от София, аман от келеши по форума и не само. Бяхме 16 000, а мишките седяха извън София и дават акъл, дали да играе Гъргора или Мицански, аре кере маневра и леко в лево и на СЕЛО !