При тея цени да си купиш билет си е направо пладнешки обир.
Мислих да ходя, но цените ме отказват.
Билети България - Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Билети България - Италия
evro12 написа:При тея цени да си купиш билет си е направо пладнешки обир.
Ето, давам ти билет с намаление. Аз не мога да ида, а вече имам билет!
Libera написа:evro12 написа:При тея цени да си купиш билет си е направо пладнешки обир.
Не знам, приятел, нещо не изгарям от желание да гледам как ще се изложим, но пък ми се иска да видя Италианците.
Ще ти пиша на ЛС утре дали ще го купя.

evro12 написа:Libera написа:evro12 написа:При тея цени да си купиш билет си е направо пладнешки обир.
Не знам, приятел, нещо не изгарям от желание да гледам как ще се изложим, но пък ми се иска да видя Италианците.
Ще ти пиша на ЛС утре дали ще го купя.
ОК, ще чакам да кажеш. То аз го взех точно заради италианците, но ми изникна работа цяла вечер!
А какво е работното време на касите? Пише,че отварят в 10,но до колко работят не се знае.
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"
alexxx написа:А какво е работното време на касите? Пише,че отварят в 10,но до колко работят не се знае.
До 6 , ако не се лъжа. Може и до 7 да работят.
Само Левски!
siniq_fen написа:alexxx написа:А какво е работното време на касите? Пише,че отварят в 10,но до колко работят не се знае.
До 6 , ако не се лъжа. Може и до 7 да работят.
Благодаря

Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"
ТИЯ СЕ НЕНОРМАЛНИ!
Ей сега тъкмо се натъкмих да отскоча до касите, ама реших да погледна за всеки случай от колко часа работят... та така разбрах, че цената за билет в сектор В е 30лв! Това е повече от нахално! Не мога да разбера с какви очи разни знайни и незнайни националчета, начело с най-голямата тиква на всички времена Борислав Михайлов, ни "приканват" да напълним стадиона?! Ето защо била цялата тая работа! Поне да имаха победа в последните си... не помня колко мача, че да ида и да ги гледам с кеф, а те са гола вода от всякъде! Аре у лево бе мафия!
Ей сега тъкмо се натъкмих да отскоча до касите, ама реших да погледна за всеки случай от колко часа работят... та така разбрах, че цената за билет в сектор В е 30лв! Това е повече от нахално! Не мога да разбера с какви очи разни знайни и незнайни националчета, начело с най-голямата тиква на всички времена Борислав Михайлов, ни "приканват" да напълним стадиона?! Ето защо била цялата тая работа! Поне да имаха победа в последните си... не помня колко мача, че да ида и да ги гледам с кеф, а те са гола вода от всякъде! Аре у лево бе мафия!
YA GUNNERS YA
Аз си взех билет за 10 лева, не мога да ида и дори на половин цена никой не иска да го купи - какво ви говори това?
Libera написа:Аз си взех билет за 10 лева, не мога да ида и дори на половин цена никой не иска да го купи - какво ви говори това?
човек нормално, на такива мачове се ходи В - А, но цените са просто нереални...