Световна квалификация:България-Италия - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Световна квалификация:България-Италия 7.9.2012
Някой иска ли намален билет за Г сектор?
Чака ни много тежък и важен мач. Следя задълбочено Скуадрата, там има подмяна на поколенията, а и, до голяма степен, на начина на игра и начина на селектиране на футболистите. Отборът на Прандели е пълен с много млади и непознати момчета, които обаче са доста талантливи, Италия отдавна не играе нито дефанзивно, нито толкова прагматично и с мисъл за следващия мач. Определено имаме шансове поне за равен, ако се спазват стриктно указанията на Любо Пенев, намалим до минимум грешките в защита и момчетата играят с хъс за България. Италия не е страшна, в този си вид ще играят за първи път в официален мач, отсъстват много от основните фигури от Еврото като Киелини, Монтоливо, Касано, Балдзарети, Балотели. За съжаление, няма да имам възможност да посетя мача, преди 4 години бях там, направихме равен, дано сега повторим поне този частичен успех. Призовавам всички да подкрепят отбора на стадиона и пред телевизорите, въпреки всичкият този негативизъм в последните години. Дано момчетата играят и за своя капитан. Българи Юнаци!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Топката е кръгла ,а е и в женски род.Като изключим изминалите квалификации,изнасяме много силни мачове в София.Можем да вземем някоя друга точка с пълно себераздаване и правилна тактика.Мача по-скоро е X/2 ,но можем да ги излъжем на контра или с някой далечен удар.Няма да паднат много голове,прогнозирам боево равенство.
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!
-
- Контакти:
Последната победа на България като домакин в квалификации е на 14.10.2009 срешу Грузия - 6:2
Оттам:
загуба от Черна гора 0:1
равен с Швейцария 1:1
загуба от Англия 0:3
загуба от Уелс 0:1
Оттам:
загуба от Черна гора 0:1
равен с Швейцария 1:1
загуба от Англия 0:3
загуба от Уелс 0:1
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
Трябва да подкрепяме националите!Въпреки идиотските изказванияна Ивелин Попов феновете трябва да подкрепят футболистите.Италия идва за този мач с много млад състав без повечето големи звезди.Ето това ми дава някаква надежда ,че момчетата могат да сътворят изненада.Защо да не вземем нещо от този мач вярно е ,че съставът на Италия е много по-класен от нашия макар и толкова млад все пак там е Буфон ,но все пак играем на наш терен това първи мач затова може би България да сътвори нещо.Победих ме вицесветовния шампион Холандия (макар и в контрола)
защо не сега да не победим вицеевропейския шампион.Може много хора да ми се смеят ,но аз вярвам ,че ще ги бием.
Прогноза:България 2 - 1 Италия!
защо не сега да не победим вицеевропейския шампион.Може много хора да ми се смеят ,но аз вярвам ,че ще ги бием.
Прогноза:България 2 - 1 Италия!
Италия е велика футболна сила - втората след Бразилия по успехи и най-добра в Европа, но ... никога не е печелила в България!!!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Имаме сили да бием 'жабарите'.Трябва просто да си повярваме и да се раздадем на макс.Вярвам на Пенев,че може да направи нещо повече и да ни класира за световното въпреки тази тежка група.Разбира се фаворит в групата е Италия,но можем да се преборим със Дания и Чехия за второто място.Малко нападението ни куцаше в контролите,но се надявам с Генков да успеем да реализираме положенията.Давам 2:1 и напред към Бразилия. 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
30лв., 40лв., тия да не са луди ? При този отлив от фенове, трябваше да са по-ниски цените. Сега дали ще има и 20 000
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Не очаквам чудеса от този мач, напълно нормално и логично е да загубим
Все пак се надявам да се представим достойно и ако можем да вземем точка или дай Боже 3 - ще е супер. Но няма какво да се лъжем, слабички сме си, та вижте ни халфовата линия - нямаме 1 халф на средноевропейско ниво в отбора, халф с поглед, техника, визия, типичният плеймейкър ... Дано поне покажат дух и борбеност, в контраст с изявленията на Попето, не мисля че БГ фенът иска толкова много, той иска просто отборът да се бори и раздава