Скучен мач?? И ти си скучен....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

t.prodanov
Контакти:

Re: Скучен мач?? И ти си скучен....

Мнениеот t.prodanov » 14 авг 2009 00:20

The_Scientist написа:Митко Берботов не бил успял в "Европата" ти чуваш ли се какво говориш-само виж в какъв клуб играе.

тва на кого го каза, че не е много ясно :mrgreen:

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 14 авг 2009 00:21

Добре крилатия, то в България всички са с криле и си правят каквото си знаят. Сигурно това им е лафа като трошат стадионите и отивам на Васил Левски и го гледам целия изрисуван със спрей, аз съм с криле няма някакъв да ми обеснява какво да правя. Защото всичко сме големи разбирачи затова сме така. Има един лаф:
-Знаеш ли какъв е проблема на България
-Какъв
-Всички разбирачи са пред телевизора
Аз ще добавя едно нещо от себе си пред компютъра !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

t.prodanov
Контакти:

Мнениеот t.prodanov » 14 авг 2009 00:23

Пак си противоречиш - хората са навън и драскат по стадионите и ги чупят - щото това е някакво активно действие, което няма да оценявам сега, или стоят пред телевизорите и компютрите - което е бездействие в общия случай?

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 14 авг 2009 00:29

The_Scientist написа:Митко Берботов не бил успял в "Европата" ти чуваш ли се какво говориш-само виж в какъв клуб играе.

не какъв а кой клуб - най-великия клуб.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 14 авг 2009 01:07

t.prodanov написа:Пак си противоречиш - хората са навън и драскат по стадионите и ги чупят - щото това е някакво активно действие, което няма да оценявам сега, или стоят пред телевизорите и компютрите - което е бездействие в общия случай?

Изглежда на тебе трябва да ти се обесни всичко дума по дума, за да го разбереш. Не можеш да направиш връзка, чудесно не е нужно всеки да ме разбира. Аз си звуча много смислено и не си противореча според мене, че ти не ме разбираш това си е единствено мой проблем.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 14 авг 2009 02:52

Димитър Бербатов е играч на един от най-големите отбори в света . Факт ! Димитър Бербатов играе добре в своя отбор последните няколко мача . Факт ! Нека си играе в Юнайтед , ще съм щастлив въпреки , че съм от Евертън. Все пак е Българин. Ама така както по-голямата част от българите застават пред ТВ-то и му стискат палци когато играе Юнайтед , само защото той е българин , така и той когато играе за България , трябва да им се отблагодари . А повече от очевидно е , че той не го прави .
Да , вярно е , че той не играе сам . Има още 10 , само че той е Звездата на отбора . Той трябва да ги поведе , когато те не играят добре , а не да си търси извинение , за неговата слаба игра в тях .Единственият , човек който се раздава за този отбор е Мартин Петров , за това стискам палци да дойде в Евертън . Ще имам повод за още една радост :mrgreen:

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 14 авг 2009 08:17

Бербатов е прав че трябва да ритаме топка с по-силни съперници, но не е прав че сега е момента!
В момента имаме посредствен треньор начело на отбора, едно БФС което само си гледа далаверката и група футболисти, които не ги бива с топката! Мачове със силен съперник, ще ни подействат отчайващо, като се видим к'ви нули сме!
Че аз заспах още на първото полувреме на мача и вината не беше на Бербатов!Беше на целия отбор, а и на съперника също!
Между другото е смешно да се намират разлики на играта на Бербатов в МанЮн и в националния! Играта му е една и съща! Една и съща е и играта на всички останали футболисти, защото това си могат в момента! В сегашния ни национален отбор липсва такъв, който играе по-силно за националния отколкото за клубния си отбор!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 18 авг 2009 01:08

:!: специално до автора на темата:а бе ти не знам какъв си човекоподобен травестит,започвам да си мисля,че всичката тази кал която хвърляш по Бербатов не е случайна,не разбирам докога ще му се връзваме на тоя,той не говори за футбол а само срещу Бербо.На такъв какво да му доказваш,след като под ниското му чело няма капка мозък,а само едно-пречел му Бербатов,да се махал.Ами като ти пречи стани се махни,иди някъде,където няма да ти разбират безмисления брътвеж и ако се върнеш от там жив и здрав,поне ще си със съдран задник и ще мислиш не за и против Бербатов,а с носталгия за рязаните карабини в задния ти двор :mrgreen: хайде сега иди да се подготвяш за пътешествие и стига си цапал тука,че то няма изчистване след теб :lol:

Върни се в “Национален отбор”