Бербатов се връща в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Re: Бербатов ще играе срещу Италия!

Мнениеот deepblue » 31 авг 2012 10:27

Изображение
Италия оплю Димитър Бербатов и го обяви за двоен измамник, след като българинът успя за един ден да излъже 2 от футболните грандове – Фиорентина и Ювентус! Именно с такова заглавие – “Двоен измамник”, излиза най-авторитетното спортно издание на Ботуша “Газета дело Спорт”.

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 31 авг 2012 10:33

deepblue написа:Изображение
Италия оплю Димитър Бербатов и го обяви за двоен измамник, след като българинът успя за един ден да излъже 2 от футболните грандове – Фиорентина и Ювентус! Именно с такова заглавие – “Двоен измамник”, излиза най-авторитетното спортно издание на Ботуша “Газета дело Спорт”.

Те тези отбори винаги са били честни , никога не са наказвани за " честните " мачове .

Потребителски аватар
Rigabula
Контакти:

Мнениеот Rigabula » 31 авг 2012 10:33

Аз пък ако Бербатов играе може и да отида на стадиона, иначе с бирата и пред телевизора. Аз лично винаги съм харесвал Бербатов и стила му, всеки си има право на мнение. През к..а ми е к'во мислят италианците за него. А ако иска и Гюрюк (Мало Чъкръчево) да избере пред Юве и Фиорентина, аз пак ще му се радвам. Това си е изцяло негов избор.
Изображение

Потребителски аватар
rang
Контакти:

Мнениеот rang » 31 авг 2012 10:35

caci написа:Ужас! Не ми се гледат разходките му по терена.Ако искам да гледам как някой се разхожда ще ида в някой парк.

Те затова "глупавите" англичани плащат по 1500 паунда за клубни карти за да го гледат. Мислете малко като говорите! Бербатов с две докосвания за целия мач може да промени резултата и изхода на двубоя.То ако беше само тичане , сър Алекс да е взел Юсеин Болт още преди 2 години!

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 31 авг 2012 10:42

Еми много ясно, че ще предпочете 2 пъти по-голямата заплата и желанието на семейството му, все пак не е първа младост, не виждам какъв им е проблема на италианците. Иначе и на мен ми се иска да се върне в националния. :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 авг 2012 10:46

Екстра, поне ще има кой да вкара на Армения :) При малко повечко шанс може и на Италия. Спокоен съм.
Само Левски!

dbakulin
Контакти:

Мнениеот dbakulin » 31 авг 2012 10:47

Няма какво да се правим, Бербатов доказа че е лицемер. Един мъж трябва да държи на думата си.

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 31 авг 2012 10:49

dbakulin написа:Няма какво да се правим, Бербатов доказа че е лицемер. Един мъж трябва да държи на думата си.

"Истински" мъж, като теб ли Хейтърче? :)

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 31 авг 2012 10:54

Абе вие луди ли сте? Ако Берба се върне, това ще е една от най-хубавите новини за българския национален отбор от години!!!
Да отказа се, но само той ли се е отказвал и после връщал? Най-пресен пример е Стенли, него защо не го плюете?
Вие мазохисти ли сте, че искате да се мъчим да гледаме Божинов, Попов и не знам си кой в атака? Бербатов поне вкарва, при него имаме гарантирани поне 5 гола в цикъла. Миналия колко имахме общо?
Айде по-сериозно, моля ви

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 31 авг 2012 10:55

Прекалено хубаво за да е истина.Всяка държава се нуждае от най-силния си играч, но честно казано не вярвам, че това ще стане.Дано да се лъжа.

Върни се в “Национален отбор”