Михайлов: Синът ми заслужава да играе в националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Михайлов: Синът ми заслужава да играе в националния отбор
Вижте аз не съм левскар а съм от ЦСКА и мога да ви кажа че,действително Ники е добър вратар гладах и двата мача със Спортинг и ве уверявам че той игра направо супер и измъкна отбора си особенно в Португалия,а втория мач просто му вкараха нелп гол.И това че го викат сега в националния не е голям проблем там проблема е друг;не се викат други играчи,които през последните 3-4 мача играят на ниво,а именно В.Димитров,В.Илиев а сега каде е и Макриев който се включи много добре последните си мачове за нац.отбор.Питам аз каде са тези футболисти не е проблем това че,Н.Михайлов е извикан той пак ви казвам е добър вратар и това че,Боби Михайлов е негов баща няма нищо общо с това.Аз лично съм за него защото след като Иванков и Петков приключат той ще е следващия вратар на нац. отбор,колкото и неприятно да бъде на някой.
Заслужава да играе в националния отбор
И с какво го е заслужил
Сигурно щото зависи от баща му да се уреди, а други таланти, каквито сигурно не липсват по българските терени ще чакат докато родата на перуката не се изреди на националната фланелка. Явно и зет му "заслужава", обаче колкото и години вече да играе в представителния ни тим, никой европейски отбор не иска да си троши парите за него, сигурно щото е много добър, ама по душа
Тук там се прокрадват вече мнения, че перуката е заложил резултатите на националния ни отбор пред мениджърската мафия в полза на кариерата на сина си. Това се потвърди и от мачовете ни срещу Ейре. Пламен Марков и Любо Пенев са отказали да лансират младши за вратар и бяха изгонени, въпреки, че с тях имахме несравнимо повече шансове да се класираме на световното. На последния мач, пък бил той и приятелски, публиката, доколкото въобще ще става вече въпрос за публика поради липсата и, си каза тежката дума, като освирка "синчето". Все още никой не е излязал да каже две думи къде са го гледали, къде им е направил впечатление, че е добър вратар та са го взели в Ливърпул и то с договор за 3+2=5 години договор, през което време ще си му плащат заплатата и няма да стане на въпрос дали те са глупави или има и нещо друго включено в сделката. Защото поне според мен загубите на Левски през последните 2, 3 години от Тампере, Бате, Жилина и сега от Дебрецен миришат лошо и са в полза на Турция и нейният коефициент в евротурнирите. При победи на Левски, сега Турция щеше да е на нашето 17 място, а ние на 11 или 12 в ранглистата. При положение, че досега Доган чрез хората си в изпълкома на БФС управляваше футбола ни, какво друго можеше да се очаква, освен геноцид.
Надявам се, че скоро ще има нов конгрес за смяна на това корумпирано и безочливо присъствие, което на всичкото отгоре е и нелегитимно. 

- Pro-European
- Контакти:
Петков е много по-добър от Ники Михайлов.
Като стане неизменен титуляр в Твенте, тогава да го викат в националния - иначе е несправедливо.
Като стане неизменен титуляр в Твенте, тогава да го викат в националния - иначе е несправедливо.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Tоя педал Бобито излезе по нагал и от Вуцов,онзи така не си буташе синчето както в момента тоя си бута зетчето и синчето.Заради единия станхме за смях срещу Сърбия,а заради другия младежите и Левски станаха за смях срещу Белгия,Темпере и други знайни и незнайни грандове във футбола.
Представям си когато след година две тия двамата започнат да играят едновремено като титуляри за национала какви резили ще бъдем принудени да гледаме.
На тия отгоре дето го защитават синчето искам само да ми отговорят на един въпрос,какъв според тях щеше да е резултата срещу сърбите ако на вратата беше малкия гомню,а не Петков който тогава изкара поне 6-7 чисти гола.
За мене отговора е лесен поне десятка си я отнасяхме спокойно.
Представям си когато след година две тия двамата започнат да играят едновремено като титуляри за национала какви резили ще бъдем принудени да гледаме.
На тия отгоре дето го защитават синчето искам само да ми отговорят на един въпрос,какъв според тях щеше да е резултата срещу сърбите ако на вратата беше малкия гомню,а не Петков който тогава изкара поне 6-7 чисти гола.
За мене отговора е лесен поне десятка си я отнасяхме спокойно.