Повиквателните ясни... А титулярите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Повиквателните ясни... А титулярите?
Мъри направи своя нещастен избор с повиквателните. На база на това как смятате че щи излезе за първия мач с Черна гора. Дайте вашите предположения.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Повиквателните ясни... А титулярите?
Хайде, треньорчета, да ви видя съставите
Който играе на semi-pro няма право на глас, a само тези дето джиткат на professional и world class

Който играе на semi-pro няма право на глас, a само тези дето джиткат на professional и world class

L_Messi написа:Хайде, треньорчета, да ви видя съставите![]()
Подписа ти ми харесва много,дано Мъри се поосъзнае.
Ако искаш да имаш нещо,което никога не си имал,трябва а направиш нещо,което никога не си правил...
Само дето трудно се чете подписа 

Според мен на вратата ще заложи на младата "надежда" на България - Малката Перука,десен бек Манолев ,в центъра Котев и незнам кой,доста слаби защитници е взел-къде е Тунчев къде е Иван Иванов!?!Отляво пръчката Живко Миланов който и 1000 мача да направи за националите пак няма да има кой да се излъже да го купи!Халфовете отляво Мартин,в средата Стилян и Пелето или Чавката а от дясно който и да пусне измежду Мечо и Благо ще е грешка.И в нападение Бербо и Божинов тука е ясно мисля !
- Pro-European
- Контакти:
Надявам се в нападение да видим Рангелов-момчето направи голямо развитие.
Партньор - най-добре Божинов. Звездата Берба е добър в контроли и мачове без значение, а предстоящите са важни.
Партньор - най-добре Божинов. Звездата Берба е добър в контроли и мачове без значение, а предстоящите са важни.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Понеже всеки е ужасно компетентен,за да дава акъл на единствения бг треньор,който на 42 години има вече 2 титли,3 купи и 2 суперкупи на България,четвъртфинал в УЕФА и участие в групите на Шампионската лига,нека се направя и аз на специалист.Според мен Мъри,когото продължавам да защитавам,направи няколко грешки с повиквателните.Живко Миланов е контузен,самият Гонзо вчера каза,че няма смисъл да бъде викан в националния отбор.Пламен Николов,според мен,е един много слаб защитник,който няма никакво място в националния отбор.И понеже,за да критикуваш,трябва да дадеш алтернатива,аз бих извикал на тяхно място Йордан Тодоров и Елин Топузаков.Повиквателната на Георги Сърмов буди крайно недоумение,поради неоспоримия факт,че това момче беше един от играчите,провалили Левски срещу Дебрецен и в двата мача,отстъпва по класа на Гаджев,да не говорим за Стилян Петров и Станислав Ангелов.Действително за Иван Стоянов едва ли ще се намери място на терена,но последните мачове имахме доста кадрови проблеми,като тази повиквателна е презастраховка.Относно неповиканите,бих казал,че и другият близнак Минев имаше място в разширения състав.Иван Иванов,според мен,няма място в националния отбор.Сега да дам и моят титулярен състав според повиканите:Иванков,Манолев,Котев,Илиян Стоянов,Веселин Минев,Стилян Петров,Станислав Ангелов,Телкийски,Мартин Петров,Бербатов и Божинов.Ако бях треньор бих повикал Топузаков и бих го пуснал титуляр в двойка с Котев.Мен играта на Вальо Илиев въобще не ме впечатлява,Томашич не е лош защитник,но аз съм твърдо против чужденците в националния отбор.Това е потенциала ни за титулярен състав към момента.Успех на България и не се дръжте като боклуци,заявявайки,че няма да подкрепяте отбора заради Мъри,нека първо някой му стигне успехите,нека някой се държи толкова коректно като него,необиждайки съперниците нито веднъж,нека някой така мъжки да поеме отговорността за разгрома от БАТЕ,след като футболистите му го предадоха и не можаха да вкарат сума ти положения.Аз вярвам в успеха и смятам да подкрепям отбора и треньора като истински българин!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.