Защо българския футбол пропада

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Защо българския футбол пропада

Мнениеот zlobul » 11 авг 2011 23:45

пробвай мокър компрес на челото.ако не помогне -бръкни в контакта.
=====================================================================
явно имаш опит и знаеш за какво иде реч
май само тия дето са бъркали в контакти им е кеф да гледат червената циркова трупа в националния :)))
защото нормален човек едва ли ще има обяснение за присъствието на спас , бандаловски ,иван иванов , попов, стоянов и маркиньос в национала .
Абе я кажете какво стана в продълженията на мача , защото ми споменаха че халфовете на беларусите са се изморили и се наложило апостол попов и русия да им подават топките , а те така добре са се справили със задачата , че чак венгер , фергюсън и гуардиола не са могли да им спестят суперлативите , дори се заговори , че в най-скоро време се очакват оферти от барселона , арсенал и байерн мюнхен към двамата . За жалост е могло да бъдат и трима , но след дълги и продължителни разговори с неизвестен чекръкчия е станало ясно , че стоянов ще остане с хронично заболяване в кръста в следствие на прекаленото натоварване .Отговорността за физиологичните и психологичните проблеми на стоянов изцяло се поема от дясно атакуващия халф на беларус . Очаква се в най-скоро време прокуратурата да поеме нещата в свой ръце и да накаже виновника .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 11 авг 2011 23:52

българския футбол пропада, защото е бъкан със служители на ДС, открити мафиоти, мутри и нарко -зависими хора. Той стана спорт, не на хората, а на лобитата от БФС и разни партийки .
Как може член и зам- президент да казва, че "лудогорец" няма да участва в ЕТ следващия сезон ! Ако са му известни лобитата и нареждането на пасианса, под нечия заповед, да бъде привикан и даде отговор на нужните органи ! В противен случай да бъде изритан от БФС и съден за клевата ! Не съм фен на "Лудогорец", но това буди в мен недоверие в ръководните органи на БФС - нима всичко е предварително наредено и футболнота първенство е един комуфлаж !!!

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 12 авг 2011 04:20

Еми то Батето(лека му пръст)си го каза едно време:Който даде най-много кинти,той ще е шампион :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Reckless

Мнениеот Reckless » 12 авг 2011 10:26

Плачете за футбола, ами какво да кажем за спортове, като художествената гимнастика и вдигането на тежести, където години наред бяхме първа сила в света а в момента, тези спортове даже не се и чуват, че съществуват. България, отдавна не е спортна страна. За да си добър спортист, се иска воля и отдаване, още в детска възраст. Аз лично имам 10 златни медала от републикански по акробатика, както и 1 златен и 1 сребърен от международни а защитих и степен "майстор на спорта" преди малко повече от 20 години. Горе долу по същото време спечелих и два златни от републикански по борба. Тренирах и двата спорта по едно и също време. Започнах да тренирам от 1-ви клас а когато станах в 4-ти спечелих и първото си републиканско по акробатика, тогава ме помоли едно приятелче да го заведа в залата да тренира и той и впоследствие стана световен шампион. Казва се Ивайло Кацов. Цялото ми детство е минало по спортни лагери и зали
Дали има деца в момента в България, които да приемат спорта на сериозно и да си оставят детството по зали, писти и игрища ?
Преди 30 години, почти нямаше дете, което да не спортува. Аз съм от поколението на футболистите, които постигнаха най-големия успех на националния ни отбор и не бях изненадан, защото много добре знам нашето поколение как тренираше във всички спортове.
Като цяло в България хората не се забавляват със спорт. Повечето предпочитат да се напият, включително и децата.
Обществото деградира, ние искаме спорт да има :)

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 12 авг 2011 10:59

flo написа:Когато се върне Мъри в Левски и застане едновременно, тренер на Левски и националния ,тогава ще се оправим.Никой друг няма да ни оправи.

Надявам се че се бъзикаш, иначе става притеснително ако мислиш сериозно !

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 12 авг 2011 11:48

zlobul написа:защото нормален човек едва ли ще има обяснение за присъствието на спас , бандаловски ,иван иванов , попов, стоянов и маркиньос в национала .

И на мен ми се чини че най-правилното нещо в този един момент е да напълним националния с изтърнавени кухороги . Харесва ви или не по-добри от горепосочените няма . В момента няма значение кой играе в националния и кой е треньор . Трябват основни реформи в българския футбол започващи със закриване на БФС и Лефски . Дотогава съм принципно против хора свързани с ЦСКА да участват в националния .

Вярно е че българският народ деградира , появата на Хомо гереникус е ясен сиптом за това. 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 12 авг 2011 14:21

Основният проблем при националите е пълната липса на желание за игра. Боби Михайлов също се чуди защо не искат да играят. Но то си е за тяхна сметка. С постоянните загуби ще падаме все по-надолу в ранглистата на ФИФА и в следващите квалификации ще сме в пета урна, а след това и шеста, а ако има седма и до нея ще стигнем.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 авг 2011 17:51

хаха много ме забавлява тая тема. Какво пропадане бре? Инфраструктурата е в пъти по-добра от 80-те и 90-те. Дори ние феновете сме по-запознати с футбола, от хората работели преди 20г. Просто другите се развиват, а ние си играем на наши и ваши! Другите се развиват, а ние се дърпаме в калта! Няма пропадане, но развитието ни е в пъти по-бавно от "другите". Ако някой наистина вярва, че с махането на някой, закриването на нещо или въвеждането на работещи модели на запад "у нас" веднага ще се оправим, значи живее в заблуда! Няма воля и мотивация за развитие, няма и успехи!

ПП Който иска намира начин, който не иска си търси причина!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 13 авг 2011 09:55

Проблема е, че играчите не са научени да се СТАРАЯТ за националния отбор.
Някои от тях полагат големи усилия и правят добри (като за нивото си) мачове с клубните си отбори, но за националния отбор никакви ги няма. Парите ли са им малко, не ги интересува какво е това да представляваш родината си.. не знам.

Всичко е до .. манталитет. А той се оформя рано рано.. особено в спортиста, чиято кариера приключва някъде между 30 и 40 години, той не може да чака до 25 за да се осъзнае (ако е по силите му)!

Така са научени, и с класата на Ривалдо да са, просто манталитета им не е на хора, готови да побеждават в името на България. Или айде поне.. да ОПИТАТ да победят!
[center]Изображение[/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 03 авг 2012 17:40

Mисля, че след отпадането на българските отбори, темата е особено актуална.

Сега като препрочитам мненията на хората от преди време ми става ясно защо сме на това дередже. Мнозина отговориха, че бг футволът не пропадал, а напротив, нивото на А група се показчвало с всеки сезон. Дори някой беше написал, че без чужденци нашите нямали шанс в Европа. Интересно ми е дали още го мисли това или си е променил мнението. А вие какво мислите по въпроса зададен в заглавието на темата?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Върни се в “Национален отбор”