Защо никъде не искат българските национали по футбол?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Re: Защо никъде не искат българските национали по футбол?

Мнениеот UltraBlue. » 18 юли 2012 03:33

thebully написа:Аз ги искам за каре белот под чадъра на морето,ама бирата от тях :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е , Божката и Ники ше се избият.. :oops: :?:

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 юли 2012 08:29

Божинов смени повече отбори в последните години отколкото официални срещи има изиграни !
Никито ако не спре с чалгата ще последва Божинов !
На никой не му трябва силни в чалгата и гола вода на терена !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 18 юли 2012 09:20

Моето мнение е, че Манулев ще играе за Лодогорец.

Научи имената на отборите и тогава прави теми.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 18 юли 2012 09:50

Много отбори биха искали тези тримата играчи ,защо говорите глупости.Валери има страхотен потенцал и колкото и да му завиждате и злобеете за светския живот все пак в него има много футбол същото се отнася и за Михайлов.Манолев не е блестящ ,но е добър все пак ,държи едно добро европейско ниво.И как така никой не ги иска?Ювентус ,Фиорентина ,Спортинг ,Ливърпул ,Псв ,Манчестър Сити къде трябва да играят тези момчета за да се докажат пред ТЕБ? Тъп опит за избиване на някакви комплекси е тая тема!

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 юли 2012 10:02

Божинов може да има потенциал , но от както се замота с чалгата няма един сезон да е направил !
От както напусна Лече или контузен или в конфликт в тренера или резерва !И отвсякъде го изритиха като мръсно коте !
В Юве и Ман Сити имаше оправдания , но в Спортинг направи си се издъни !
Поне за мен е свършен като футболист ако не разкара чалгата от себе си !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 18 юли 2012 10:37

:lol: :lol: :lol: Абе седнали да мислат за Михаилов и БОЖ - ТЕ Бербатов не го искат които е доказано най-добрия ни футболист вие за тия ще ми говорите...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 18 юли 2012 12:21

дойде денят, в който Европа ще ни освободи от еснафщината на комплексаря Домусчиев и неговите верни "журналисти"! Според вас Лодогорец дали ще вкара гол, при положение, че само десният защитник на Загреб, Вършалко е искан от Арсенал Лондон за 8 мио евро?!? Мислих да пусна тема "Колко гола ще обере "шанпьонЪ", ама няма смисъл от такава явна провокация, може да има двама-трима от Разград, които да изпаднат в нерна криза. Във всеки случаи българският "футбол" е вреден и аз съм ЗА отпадането на всички"евроучастници" възможно най-бързо. Ще се смеем както винаги, когато "журналистите" на хранилка започнат да величаят загубите :mrgreen:

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 19 юли 2012 05:05

unist_gp написа:дойде денят, в който Европа ще ни освободи от еснафщината на комплексаря Домусчиев и неговите верни "журналисти"! Според вас Лодогорец дали ще вкара гол, при положение, че само десният защитник на Загреб, Вършалко е искан от Арсенал Лондон за 8 мио евро?!? Мислих да пусна тема "Колко гола ще обере "шанпьонЪ", ама няма смисъл от такава явна провокация, може да има двама-трима от Разград, които да изпаднат в нерна криза. Във всеки случаи българският "футбол" е вреден и аз съм ЗА отпадането на всички"евроучастници" възможно най-бързо. Ще се смеем както винаги, когато "журналистите" на хранилка започнат да величаят загубите :mrgreen:

За пореден път се изложи :| Лудогорец се представиха напълно достойно... Божинов контузиите го съсипаха, Манолев си играе колкото може и ПСВ му беше пикът в кариерата, а малката перука уж има талант, но не забравяйте че катастрофира наскоро и си прецака ръката... Иначе можеше и да направи някое трансферче, преди това направи стабилен сезон.
[offtopic]П.П. Хубаво е хора, които нямат и 2 преобличания по физическо да не се правят на разбирачи...[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Национален отбор”