Мнениеот acmilan » 25 авг 2009 01:41
Аз продължавам да отстоявам,че за мен Мъри Стоилов е най-добрият български треньор в момента.Успехите му са без аналог,а е едва на 42-43 години.Единственият,който е способен да класира България на световно е той.Вярвам в него и съм убеден,че един ден всички тъпанари,които са много големи специалисти ще се извиняват и ще осъзнаят колко са грешали!Мъри и Наско са точните хора за националния отбор и ще го докажат,убеден съм в това.А и за какви наложени от Литекс футболисти говорите?За Манолев ли?За този,който има 4 асистенции в три мача твърд титуляр в холандския гранд ПСВ Айндховен ли?Имали ли сме след Емил Кременлиев и Илиян Киряков такъв десен бек?За Ивелин Попов ли?За този,който вкара на Швейцария и Кипър,а великият ни капитан няма гол от една година ли?Сашо Тунчев не е навлязъл в игрови ритъм,но съм сигурен,че е основна част от плановете на селекционера за в бъдеще.Отсъствието на Георги Петков е скандално и съм твърдо против това.Но нима ние сме по-големи специалисти от Ливърпул и Твенте,че да съдим Ники Михайлов? и неговите вратарски качества?Иванчо чобанското изчистване ли да извика?Или невероятния Вальо Илиев,който вкарва повече голове,отколкото предотвратява?Котев ще бъде извикан и според мен може да бъде пробван с Топузаков,Илиян Стоянов за мен вече не става.Телкийски и Велизар Димитров са доста подобни като принос и качества,че и като реализация в кариерата си,сега Мечо е в състава,при други треньори само Вили беше викан.За мен и двамата не са вариант за десен халф,но ние такъв по принцип нямаме.Смешен е варианта с Благо Георгиев,много точно момче е,вярващ е като мен,че и повече,но е толкова тромав,че и аз ще го надбягам след вече няколко години алкохол и отбрани мезета!Няма да продължавам и да се правя на специалист като някои други,имам си мнение за състава,не съм съгласен с някои неща,но не мога да давам акъл на доказан треньор като Мъри,просто като фен му се доверявам,ако и той се провали,значи светлина в края на тъмния български футболен тунел няма.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.