Списъка на Мъри!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Re: Списъка на Мъри!

Мнениеот blue_wind » 24 авг 2009 21:02

aloha^guy написа:За мене липсващи са : Изображение ВАЛЕНТИН ИЛИЕВ И ВЕЛИЗАР ДИМИТРОВ И ГОШО ПЕТКОВ

И как разбра,че Г Петков ще липсва.Това с повиквателните на играещите в чужбина,защото ако не им прати повиквателни след това клубовете им могат да откажат да ги пуснат(справка Домовчийски).Я си представете,че Петков и Иванков се контузят,кой ще варди?Н Михайлов ,ако няма повиквателна няма да го пуснат,тогава остава да се разчита на вратарите в нашето първенство.Сега си помислете кой има опита и качествата да е титуляр в подобни мачове.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 24 авг 2009 21:05

Някой попита кое ми е променило мнението за Стоилов-отговарям веднага-един наистина добър треньор щеше да развие безспорния успех-влизане в ШЛ,а не да се излага срещу Тампере,а после и в шампионата!Един добър треньор е ВЕЛИЧИНА,а не променлива-Адвокаат,Липи,Капело....

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 24 авг 2009 21:11

cskachampion написа:Да, той решава. И ако Михайлов трябва да пази и се издъни, пак ще гледаме циркове като разгрома от Шотландия.

Абе мисля , че мога да пиша много по-добре от теб , от друга страна хапчета не пия , освен това подай молба в БФС да те назначат за селекционер и направи шампионския състав :idea:

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 24 авг 2009 21:28

cska_90 написа:Пак странни решения-къде са Тунчев и Димитров,ама нали е голям специалист!- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ама нали и ти си "голям специалист" ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 авг 2009 21:34

unist_gp написа:Здрав Чавдар Янков е 100 пъти по-добре от скакауеца Вили. И като поглед в играта, и като борбеност и като завършващ удар. Димитров може да падне за дузпа, но е ясно,че срещу Италия няма кой да му я свири.
Тунчев за мен е също много спорен играч. Освен че ми е антипатичен още за автогола срещу Болтън, трябва да се отбележи,че бързото изнасяне на топката при контраатака е черна магия за Тунчев, което винаги ни е правилно много бавен отбор.
Нож с две остриета е и Вал.Илиев. Понякога е супер, вкарва голове, друг път прецаква тотално отбора - видяха се и двете му страни в последните 5 мача на Терек.
Дали ще е Ники Мих. или Г.Петков няма голямо значение, тъй като ще пази Иванков. ако вземем,че се класираме на световното,то тогава в отбора ще е и Петков.
Лошото е,че викат японеца, който за мен е един много слаб играч, но явно Мъри няма друга алтернатива.
Моята прогноза е равен с Черна Гора и победа над Италия. ;)

Ти малоумен ли се бе брааат? Чавдар Янков вече 6 години го налагат изкуствено в националния отбор незнайно защо. Правилно се казва Чавдар, защото за нищо не става. Резерва в средняшки отбор в Германия титуляр в националния. Какво е изиграл до сега при мъжете едно нищо. Е гати гаврата честно. Резервен вратар го викат за национал да е_а смешника му. Тоя за 5 мача в ПФК Левски е допуснал 10 гола. Илиян Стоянов е върха на черешката. Дали националния на японците използват футболисти от втората им лига. Дано скоро се оттървем от мъките на Господин лош терен с правилния футбол, но както е тръгнало и следващите квалификации ще води
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 24 авг 2009 21:41

Мисля,че Илиян Стоянов няма място в този отбор.А относно Ники Михайлов,предлагам да го оставите на мира!
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 авг 2009 22:09

blue_wind написа:
aloha^guy написа:За мене липсващи са : Изображение ВАЛЕНТИН ИЛИЕВ И ВЕЛИЗАР ДИМИТРОВ И ГОШО ПЕТКОВ

И как разбра,че Г Петков ще липсва.Това с повиквателните на играещите в чужбина,защото ако не им прати повиквателни след това клубовете им могат да откажат да ги пуснат(справка Домовчийски).Я си представете,че Петков и Иванков се контузят,кой ще варди?Н Михайлов ,ако няма повиквателна няма да го пуснат,тогава остава да се разчита на вратарите в нашето първенство.Сега си помислете кой има опита и качествата да е титуляр в подобни мачове.

Пич както ми казаха и на мене - колко вратари да извика за 2 мача....ако се наложи ще го извика...или какво срещу Италия ще ги сложи 3-мата едновременно ли да пазят?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 авг 2009 01:41

Аз продължавам да отстоявам,че за мен Мъри Стоилов е най-добрият български треньор в момента.Успехите му са без аналог,а е едва на 42-43 години.Единственият,който е способен да класира България на световно е той.Вярвам в него и съм убеден,че един ден всички тъпанари,които са много големи специалисти ще се извиняват и ще осъзнаят колко са грешали!Мъри и Наско са точните хора за националния отбор и ще го докажат,убеден съм в това.А и за какви наложени от Литекс футболисти говорите?За Манолев ли?За този,който има 4 асистенции в три мача твърд титуляр в холандския гранд ПСВ Айндховен ли?Имали ли сме след Емил Кременлиев и Илиян Киряков такъв десен бек?За Ивелин Попов ли?За този,който вкара на Швейцария и Кипър,а великият ни капитан няма гол от една година ли?Сашо Тунчев не е навлязъл в игрови ритъм,но съм сигурен,че е основна част от плановете на селекционера за в бъдеще.Отсъствието на Георги Петков е скандално и съм твърдо против това.Но нима ние сме по-големи специалисти от Ливърпул и Твенте,че да съдим Ники Михайлов? и неговите вратарски качества?Иванчо чобанското изчистване ли да извика?Или невероятния Вальо Илиев,който вкарва повече голове,отколкото предотвратява?Котев ще бъде извикан и според мен може да бъде пробван с Топузаков,Илиян Стоянов за мен вече не става.Телкийски и Велизар Димитров са доста подобни като принос и качества,че и като реализация в кариерата си,сега Мечо е в състава,при други треньори само Вили беше викан.За мен и двамата не са вариант за десен халф,но ние такъв по принцип нямаме.Смешен е варианта с Благо Георгиев,много точно момче е,вярващ е като мен,че и повече,но е толкова тромав,че и аз ще го надбягам след вече няколко години алкохол и отбрани мезета!Няма да продължавам и да се правя на специалист като някои други,имам си мнение за състава,не съм съгласен с някои неща,но не мога да давам акъл на доказан треньор като Мъри,просто като фен му се доверявам,ако и той се провали,значи светлина в края на тъмния български футболен тунел няма.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”