Мъри ти си ... "Треньор" !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Мъри ти си ... "Треньор" !!!

Мнениеот L_Messi » 24 авг 2009 23:20

a boy named goo написа:Георги Петков си е Гоерги Петков, както вече казах, поне за мен най-добрият български вратар, който е поне с класа над Иванков. Каквато и форма да се намира Димитър Иванков ми звучи странно да е титуляр за сметка на Петков. Освен това, самото присъствие в националния отбор на Николай Михайлов за сметка на същия този Петков, не го ли намираш за поне малко странно ?
Чак пък с класа над Иванков - едва ли. Факт е, че Петков ни спаси и в Грузия, само и единствено на него дължим точката там, в другите мачове също имаше добри изяви но и Иванков не се е представил слабо, каквото можа спаси в мачовете с Ейре.
a boy named goo написа:Колкото до Миланов, ами нима в България няма леви бекове, че да се налага Живко Миланов, който е десен бек да играе като ляв ? Виждаме, че Миланов не може да се пребори отдясно с Манолев, затова Мъри му търси място в някаде на терена, няма значение къде. Според теб, левите бекове Веселин Минев и Михаил Венков, по-слабо ли ще се представят от десния бек Живко Миланов ?
За Миланов съм абсолютно убеден, че е по-добър като ляв бек от оригиналните леви бекове В.Минев и Венков, но не само това е предимството му, а и повечето опит и най-вече фактът, че е работил доста време с Мъри.
a boy named goo написа:Нима Кирил Котев няма място в националния отбор, това е играч, който се оформи, като стълб в отбраната ни и почти не греши, защо не му бъде даден шанс, за сметка на това обаче се вика старата пушка Илиян Стоянов, който в мачовете досега не знаеше къде се намира. Факт е, че Стоянов беше страхотен защитник преди , но не е и сега.
В националния отбор играят интереси, на мен ми странно, че въобще се опитвате да отричате това нещо, предвид това, че от космоса се вижда, че шуробаджанащината е просто страхотна.

А за Кирил Котев мисля, че има място в отбора и че ще бъде повикан.

Върни се в “Национален отбор”