Списъка на Мъри!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mr.Killer
Контакти:

Re: Списъка на Мъри!

Мнениеот Mr.Killer » 24 авг 2009 18:02

Аз съм левскар ама тоя Боби Михайлов вече взе да се излага! Как може да взимат Н. Михайлов като той е много слаб вратар! Деба сакатия тип! Заради него паднахме от Вердер и Славия също бяха ни вкарали гол от центъра! :x Затова винаги ще си падаме и ще гледаме Европейско и Световно само по ТВ ! :evil:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 24 авг 2009 18:03

aloha^guy написа:
Къде е Гошо Петков - Това питам аз ?!?!? Къде е ????? :evil:

и това от фен на ЦСКА?
Евала...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 24 авг 2009 18:03

Здрав Чавдар Янков е 100 пъти по-добре от скакауеца Вили. И като поглед в играта, и като борбеност и като завършващ удар. Димитров може да падне за дузпа, но е ясно,че срещу Италия няма кой да му я свири.
Тунчев за мен е също много спорен играч. Освен че ми е антипатичен още за автогола срещу Болтън, трябва да се отбележи,че бързото изнасяне на топката при контраатака е черна магия за Тунчев, което винаги ни е правилно много бавен отбор.
Нож с две остриета е и Вал.Илиев. Понякога е супер, вкарва голове, друг път прецаква тотално отбора - видяха се и двете му страни в последните 5 мача на Терек.
Дали ще е Ники Мих. или Г.Петков няма голямо значение, тъй като ще пази Иванков. ако вземем,че се класираме на световното,то тогава в отбора ще е и Петков.
Лошото е,че викат японеца, който за мен е един много слаб играч, но явно Мъри няма друга алтернатива.
Моята прогноза е равен с Черна Гора и победа над Италия. ;)
Последна промяна от unist_gp на 24 авг 2009 18:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mr.Killer
Контакти:

Мнениеот Mr.Killer » 24 авг 2009 18:06

ПО-ДОБРЕ БОЖИДАР МИТРЕВ ОТКОЛКОТО МИХАЙЛОВ! :evil:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 авг 2009 18:07

unist_gp написа:Здрав Чавдар Янков е 100 пъти по-добре от скакауеца Вили. И като поглед в играта, и като борбеност и като завършващ удар. Димитров може да падне за дузпа, но е ясно,че срещу Италия няма кой да му я свири.
Тунчев за мен е също много спорен играч. Освен че ми е антипатичен още за автогола срещу Болтън, трябва да се отбележи,че бързото изнасяне на топката при контраатака е черна магия за Тунчев, което винаги ни е правилно много бавен отбор.
Нож с две остриета е и Вал.Илиев. Понякога е супер, вкарва голове, друг път прецаква тотално отбора - видяха се и двете му страни в последните 5 мача на Терек.
Дали ще е Ники Мих. или Г.Петков няма голямо значение, тъй като ще пази Иванков. ако взмеме,че се класираме на световното,то тогава в отбора ще е и Петков.
Лошото е,че викат японеца, който за мен е един много слаб играч, но явно Мъри няма друга алтернатива.

Каква връзка има Чавдар с Велизар-играят на коренно различни позиции!
А Чавдар е СЛАБ футболист-не го ли разбрахте вече-дори и за Хановер не става.
Илиев е много по-добре от Самурая!За Тунчев да не говорим!
Изображение

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 24 авг 2009 18:07

unist_gp написа:Здрав Чавдар Янков е 100 пъти по-добре от скакауеца Вили. И като поглед в играта, и като борбеност и като завършващ удар. Димитров може да падне за дузпа, но е ясно,че срещу Италия няма кой да му я свири.
Дали ще е Ники Мих. или Г.Петков няма голямо значение, тъй като ще пази Иванков. ако взмеме,че се класираме на световното,то тогава в отбора ще е и Петков.

Е сега ако кажеш, че и Телкийски е по-добър от Вили и че е в по-добра форма от него ще ме разплачеш от смях, сериозно ;)

Потребителски аватар
sf_west
Контакти:

Мнениеот sf_west » 24 авг 2009 18:08

незнам само кой заслужава повече Илиян Стоянов или Валентин Илиев който играе все пак в руското първенство и е водещ играч незнам кви конфликти имат там какви търкания.Другия футболист който може да се пробва и по скоро трябваше да се пробва беше Веско Минев но тва си е мое мнение. Стоилов си знае работата.Да критикуваме когато свършат квалификациите даже трябва след следващите но както и да е сега трябва да го оставим да работи.И Капело изненадва много често с решения и налагане на футболисти като Хески, Джерард го пуска в ляво но има резултат и хората мълчат тва е
Levski or death

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 24 авг 2009 18:11

Е сега ако кажеш, че и Телкийски е по-добър от Вили и че е в по-добра форма от него ще ме разплачеш от смях, сериозно

Телкиев и димитров са еднакво слаби, прави си! ;) Иначе Димитров играе в ромба в средата на терена и затова го сравнявам с Янков. При наличие на Бербатов, Мартин, Рангелов, Божинов, Домовчийски да не искаш да играе нападател ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 авг 2009 18:11

sf_west написа:незнам само кой заслужава повече Илиян Стоянов или Валентин Илиев който играе все пак в руското първенство и е водещ играч незнам кви конфликти имат там какви търкания.Другия футболист който може да се пробва и по скоро трябваше да се пробва беше Веско Минев но тва си е мое мнение. Стоилов си знае работата.Да критикуваме когато свършат квалификациите даже трябва след следващите но както и да е сега трябва да го оставим да работи.И Капело изненадва много често с решения и налагане на футболисти като Хески, Джерард го пуска в ляво но има резултат и хората мълчат тва е

Какво работи-бе стига-ако стане чудо и се класираме ще е благодарение на Бербо,Марто,Стилян,Иванков и т.н.
Този тренъор е пълно недоразумение-отпадна от Тампере,загуби от ЦСКА с 16т.,направи най-слабия сезон с Литекс откакто съществува отбора,сега пак се дънят,нищо не прави и с националния.К'во го харесвате толкова незнам.Некадърен е и това ще се види!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 авг 2009 18:12

unist_gp написа:Е сега ако кажеш, че и Телкийски е по-добър от Вили и че е в по-добра форма от него ще ме разплачеш от смях, сериозно

Телкиев и димитров са еднакво слаби, прави си! ;) Иначе Димитров играе в ромба в средата на терена и затова го сравнявам с Янков. При наличие на Бербатов, Мартин, Рангелов, Божинов, Домовчийски да не искаш да играе нападател ;)

Янков е дефанзивен халф,а Вили играе на крилото или като втори нападател- ;) ;)
Изображение

Върни се в “Национален отбор”