Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
aloha^guy написа:
Къде е Гошо Петков - Това питам аз ?!?!? Къде е ?????
unist_gp написа:Здрав Чавдар Янков е 100 пъти по-добре от скакауеца Вили. И като поглед в играта, и като борбеност и като завършващ удар. Димитров може да падне за дузпа, но е ясно,че срещу Италия няма кой да му я свири.
Тунчев за мен е също много спорен играч. Освен че ми е антипатичен още за автогола срещу Болтън, трябва да се отбележи,че бързото изнасяне на топката при контраатака е черна магия за Тунчев, което винаги ни е правилно много бавен отбор.
Нож с две остриета е и Вал.Илиев. Понякога е супер, вкарва голове, друг път прецаква тотално отбора - видяха се и двете му страни в последните 5 мача на Терек.
Дали ще е Ники Мих. или Г.Петков няма голямо значение, тъй като ще пази Иванков. ако взмеме,че се класираме на световното,то тогава в отбора ще е и Петков.
Лошото е,че викат японеца, който за мен е един много слаб играч, но явно Мъри няма друга алтернатива.
Моята прогноза е равен с Черна Гора и победа над Италия.
unist_gp написа:Здрав Чавдар Янков е 100 пъти по-добре от скакауеца Вили. И като поглед в играта, и като борбеност и като завършващ удар. Димитров може да падне за дузпа, но е ясно,че срещу Италия няма кой да му я свири.
Тунчев за мен е също много спорен играч. Освен че ми е антипатичен още за автогола срещу Болтън, трябва да се отбележи,че бързото изнасяне на топката при контраатака е черна магия за Тунчев, което винаги ни е правилно много бавен отбор.
Нож с две остриета е и Вал.Илиев. Понякога е супер, вкарва голове, друг път прецаква тотално отбора - видяха се и двете му страни в последните 5 мача на Терек.
Дали ще е Ники Мих. или Г.Петков няма голямо значение, тъй като ще пази Иванков. ако взмеме,че се класираме на световното,то тогава в отбора ще е и Петков.
Лошото е,че викат японеца, който за мен е един много слаб играч, но явно Мъри няма друга алтернатива.
Моята прогноза е равен с Черна Гора и победа над Италия.
sf_west написа:незнам само кой заслужава повече Илиян Стоянов или Валентин Илиев който играе все пак в руското първенство и е водещ играч незнам кви конфликти имат там какви търкания.Другия футболист който може да се пробва и по скоро трябваше да се пробва беше Веско Минев но тва си е мое мнение. Стоилов си знае работата.Да критикуваме когато свършат квалификациите даже трябва след следващите но както и да е сега трябва да го оставим да работи.И Капело изненадва много често с решения и налагане на футболисти като Хески, Джерард го пуска в ляво но има резултат и хората мълчат тва е
unist_gp написа:Е сега ако кажеш, че и Телкийски е по-добър от Вили и че е в по-добра форма от него ще ме разплачеш от смях, сериозно
Телкиев и димитров са еднакво слаби, прави си!Иначе Димитров играе в ромба в средата на терена и затова го сравнявам с Янков. При наличие на Бербатов, Мартин, Рангелов, Божинов, Домовчийски да не искаш да играе нападател
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта