Каква е тази злоба?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Каква е тази злоба?

Мнениеот samobotev » 21 авг 2009 20:38

Към големите провали на синчето забравихте да споменете и онзи решителен мач с Белгйските младежи тука,когато му набутаха 3 левашки гола 2 от тях бяха след абсолютно анемични удари от поне 30-35 метра.Кръщелницата ми дето е на 2 години да бяха пуснали за вратар сигурно щеше да ги хване тия удари тогава

crazybat
Контакти:

Мнениеот crazybat » 21 авг 2009 21:09

Автора ти чувал ли си за:
Славия-Левски 2-2
Берое-Левски 4-4
Черно море-Левски 1-0(тук не съм много сигурен само знам че ни провали с некав смешен гол)
Швейцария-България 5-1
и естесвено познатото Левски-Бремен 0-3????
Направи един мач срещу Оксер и вече е звезда......Бегай не ми го хвали тоя

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 авг 2009 21:48

Аз съм слушал някога от левскари, че Стоичков не е никакъв футболист, ама червената мафия го е уредила да бъде титуляр в Барселона, та хич не съм изненадан, че и в Ливърпул имат връзки. А веднъж като се настроят хората срещу някого, много трудно е да си променят мнението. Според мен Ники не е лош вратар, ама често се разсейва и не го знаеш кога може да ноправи някоя простотия, нещо като Дейвид Джеймс, да речеме. И ако питате мен, откакто Джеймс го няма, Ливърпул взеха да итраят в ШЛ и напролет, че и до май месец.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 21 авг 2009 22:43

Излейте си злобата това е целта на темата.За 3 път ви казвам,че нито ви карам да го харесвате,нито пък аз съм много голям фен.Просто искате неискате ще го гледате дълго :mrgreen: .И ако може някой по-разбиращ да ми обясни,дали сме имали скоро вратар,който да е играл в силен отбор от силно първенство?И аз така си помислих.Който каквито връзки има на Малина и стигат да уреди сина си в славия,на Кольо да държи мишо лазаров в титулярния състав.Май има разлика м/у тримата?Може би таланта,може и да се бъркам. ;)

nadal_11
Контакти:

Мнениеот nadal_11 » 21 авг 2009 23:41

Какво да ги правиш келеметата по стадионите, освиркват, нямат си друга работа...

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 23 авг 2009 02:33

защо написа:Аз съм слушал някога от левскари, че Стоичков не е никакъв футболист, ама червената мафия го е уредила да бъде титуляр в Барселона, та хич не съм изненадан, че и в Ливърпул имат връзки. А веднъж като се настроят хората срещу някого, много трудно е да си променят мнението. Според мен Ники не е лош вратар, ама често се разсейва и не го знаеш кога може да ноправи някоя простотия, нещо като Дейвид Джеймс, да речеме. И ако питате мен, откакто Джеймс го няма, Ливърпул взеха да итраят в ШЛ и напролет, че и до май месец.

ЦСКА имат връзки и във "Франс Футбол" и така Стоичков е взел Златната топка :lol: :lol: :lol:
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 24 авг 2009 10:36

Като правихме "контрола" срещу Латвия,върнаха му 2 пъти и той изрита в тъч ...какво да говорим повече? а в България има толкова добри вратари,ама Мъри "специалния" ще вика Боби михайлов.Аз съм цесекар,но признавам че най-добрия в момента е вратаря на Левски -Гошо

Върни се в “Национален отбор”