A.C.A.B. написа:danko_lud написа:По кой канал ще ги дават?
ТВ+.
Някой да знае дали могат да се гледат по някоя HDTV?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ТВ+.
ТВ+.
ogrizko написа:искам да видя мицански титуляр
Red Warrior написа:Единственото, което ме притеснява е непрекъснатото налагане на недоразумението Гаджев
Nuke написа:Red Warrior написа:Единственото, което ме притеснява е непрекъснатото налагане на недоразумението Гаджев
Всичко друго ок, ама тук проговори фенщината у теб. По-точно анти-левскарщината. Жалко. Любо Пенев е човек със силен характер и няма да допусне някой да му нарежда кои футболисти да играят. Щом е преценил, че Гаджев е национал, значи има причина. Харесва ми работата на ЛП и му се доверявам в избора му на футболисти. Аз също не се радвам, че Бандата ще започне титуляр, защото Миневи се представиха много добре срещу Холандия, а Бандаловски е нервак, но треньорът решава.
Едно 3:1 за България ще ми дойде екстра.
Red Warrior написа:Nuke написа:Red Warrior написа:Единственото, което ме притеснява е непрекъснатото налагане на недоразумението Гаджев
Всичко друго ок, ама тук проговори фенщината у теб. По-точно анти-левскарщината. Жалко. Любо Пенев е човек със силен характер и няма да допусне някой да му нарежда кои футболисти да играят. Щом е преценил, че Гаджев е национал, значи има причина. Харесва ми работата на ЛП и му се доверявам в избора му на футболисти. Аз също не се радвам, че Бандата ще започне титуляр, защото Миневи се представиха много добре срещу Холандия, а Бандаловски е нервак, но треньорът решава.
Едно 3:1 за България ще ми дойде екстра.
Ако беше фенщина щях да питам защо нямаше нито един футболист на ЦСКА срещу Холандия, но аз съм реалист и си давам сметка, че в момента нямаме достатъчно класни футболисти за националния отбор. Между другото това е поредното доказателство колко добър треньор е Стойчо и с какъв материал за малко да стане шампион. Единствено Мораеш (който няма право) и Бандаловски (който така и не влезе във формата от първия полусезон), но изобщо не съм питал защо Галчев не е на мястото на Миланов, или Дяков например. Така че извинявай, но не е фенщина. Може би, ако ти свалиш сините очила ще се съгласиш, че Гаджев беше най-слабият на терена срещу Холандия. Да не се връщам, на един мач срещу Швейцария, че ще ми стане още по-тъпо.
B3ATS написа:Холандците са ни пуснали мача от суевериеНали през 1988 г. сме ги били с 2:1 с гол на Любо Пенев и след това са станали европейски шампиони. Сега Любо Пенев е треньор на България и отново предстои Европейско първенство. Поканили са ни на контрола преди турнира с цел , всичко да се повтори отново и затова са ни пуснали мача с 1:2
![]()
m_fuel написа:
Е,какво имаш против Дяков добре си игра момчето
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта