Дискусия относно екипите Kappa на Националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

baywatchfan
Контакти:

Дискусия относно екипите Kappa на Националния отбор

Мнениеот baywatchfan » 27 май 2012 20:27

Доколкото помня, новите екипи бяха добре приети от повечето фенове в началото, пък и сега не срещам много възражения. Мен обаче още от първото им представяне много ме дразнят. Да, вярно е, че не екипите играят на терена, но в моите фенски очи това си е важен детайл ;) . Не знам каква е точната причина Kappa да облича отбора (май беше финансова), но мисля, че този избор е меко казано неподходящ. Никак не ни отиват и не ни прилягат, всякаш не гледам България. Тия емблеми на Kappa, огромните номера и имена отзад, някави вталени... хич не ми харесват. Да не говорим, че самата марка не е от най-добрите и популярни в момента и с нея приличаме на някакъв нискоразряден отбор (без шеги :mrgreen: ). Откакто гледам футбол и съм фен на отбора (1994) това са най-неподходящите и НЕотиващи ни екипи, както казах, все едно не гледам България. Как може отбори като Гърция, Латвия и т.н. да могат да си позволят да са с adidas, а ние не. Puma и adidas са марките за нашия отбор! С тях наложихме нашия екип като отличаващ се и разпознаваем.
Последна промяна от baywatchfan на 27 май 2012 20:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Екипите

Мнениеот turbogena » 27 май 2012 20:28

И на мен не ми харесва Kappa ,ама какво да правим...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

kom6ito
Контакти:

Re: Екипите

Мнениеот kom6ito » 27 май 2012 20:47

Сега с капа се различаваме още повече :) .Но като цяло не са лоши и са далеч по-добре от улшспорт.Адидас нямат голяма файда да са ни спонсор,а капа явно са дали някой лев.До колкото си спомням договора ни с тях е за 2 години,една вече мина,да се надяваме,че ако си вдигнем нивото може поне пума да се навият да се върнат(за адидас едвали можем да си мечтаем в скоро време).

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Re: Дискусия относно екипите Kappa на Националния отбор

Мнениеот kirchaka » 27 май 2012 21:50

искам адидас....
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 май 2012 21:51

Тениската е много добра, казвам ви го от личен опит, въпреки че и аз бях скептично настроен. Аз имам такава, Рангелов ми я подари след мача с Уелс и си я нося редовно. Супер удобна, много прилична материя, изобщо съм много доволен ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 27 май 2012 22:11

На мен пък екипите ми харесват - доста са изчистени и като цветове, и като дизайн, така че всичко опира до личен вкус. Аз лично не съм голям фен на фланелките на Адидас с характерните 3 черти на ръкава и не бих искал да видя националите облечени в тях.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 27 май 2012 22:17

Капа са супер марка. Качеството на екипите е наистина високо. Имам екипа на Румен Трифонов от една контрола - материята е страхотна.
Кройката също ми допада, единствено дизайна с големите емблеми на Капа на ръкавите е спорен. Но като цяло екипа е много красив. Аз лично харесвам повече старият екип на Капа със зелените емблеми а не сегашния с черните но както и да е.
А Капа си е много сериозна марка, Рома играе с тях от доста години.
Пума правят уникални боклуци напоследък. Адидас правят красиви екипи само за топ отборите като Испания, Германия, Аржентина. Ако ние минем към тях ще имаме най ниската линия с отвратително качество.
Така че с Капа сме си добре!

baywatchfan
Контакти:

Мнениеот baywatchfan » 27 май 2012 22:42

Като качество, нямам представа, аз говорех за външния вид и впечатлението, което оставят. Не знам, на мен така ми приличаме на някакъв клубен отбор от втора бундеслига, примерно (или на Вердер Бремен :) ), а не националния отбор на България. Проблемът главно ми е с емблемите на Капа, надписът Капа и огромните имена отзад. Puma наистина напоследък не правят хубави екипи, но пък с Адидас сме били дълги години, 90-те, 80-те, 70-те, за 60-те не съм сигурен. А и не винаги екипите им са от познатия стереотип с трите ленти. Ето това са ми любимите:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 27 май 2012 23:32

Ако с тези екипи ще постигаме още такива победи като тази над Холандия - ми няма проблем да ги носим, дори и да са най-грозните на света.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 27 май 2012 23:50

baywatchfan
Този екип на Адидас ти е любим защото го свързваш със спомените от лудото американско лято. Другия модел на Пума пук беше от първото ни участие на европейско първенство (и то доста успешно участие).
В момента Пума не правят хубави екипи с изключение може би на африканските които са по интересни като дизайн.
Иначе погледни клубните ни отбори - Литекс играе с Адидас, Левски си Найк. И двата модела са от най евтината линия на марките и нямат нищо общо с качеството на фанелките на Реал и Барселона примерно. Така че ако заиграем с Адидас не очаквай нищо по различно от екипа на Литекс примерно.
За мен Капа е страхотна марка!

Върни се в “Национален отбор”