Доколкото помня, новите екипи бяха добре приети от повечето фенове в началото, пък и сега не срещам много възражения. Мен обаче още от първото им представяне много ме дразнят. Да, вярно е, че не екипите играят на терена, но в моите фенски очи това си е важен детайл

. Не знам каква е точната причина Kappa да облича отбора (май беше финансова), но мисля, че този избор е меко казано неподходящ. Никак не ни отиват и не ни прилягат, всякаш не гледам България. Тия емблеми на Kappa, огромните номера и имена отзад, някави вталени... хич не ми харесват. Да не говорим, че самата марка не е от най-добрите и популярни в момента и с нея приличаме на някакъв нискоразряден отбор (без шеги

). Откакто гледам футбол и съм фен на отбора (1994) това са най-неподходящите и НЕотиващи ни екипи, както казах, все едно не гледам България. Как може отбори като Гърция, Латвия и т.н. да могат да си позволят да са с adidas, а ние не. Puma и adidas са марките за нашия отбор! С тях наложихме нашия екип като отличаващ се и разпознаваем.