Най-сетне намерихме нападател в лицето на Мицански

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Най-сетне намерихме нападател в лицето на Мицански

Мнениеот south_division » 27 май 2012 10:42

Ние в България за това сме на този хал, като паднем трагедията е пълна, все едно не сме изгубили мач, а е имало потоп. Сега бихме един мач и вече станахме голям отбор, във всички медии само хвалби - чудесни, прекрасни, невероятни, новото лице, не знам си какво. Ако не съм наясно кога, с кой и за какво са играли, може човек да си помисли, че отново сме станали четвърти в света. Сега видиш ли Мицански с един гол стана най големия, новия Герд Мюлер. Много ще ми е интересно, какво ще се пише след мача с Турция.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Най-сетне намерихме нападател?!

Мнениеот james » 27 май 2012 16:03

T&T написа:Как искате да се пише за Мицански след като не е преминал нито през ЦСКА, нито през Левски, а на всичкото отгоре мениджърът му не нито Данчев, нито Танев. Всезнайна тайна е, че журналистите в България пишат за тези които си плащат под някаква форма - било чрез преки подкупи, било чрез безплатно возене по чартъри и безплатно настаняване по хотели в Анталия, Израел, Австрия и къде ли не още. Според мен е престъпление нападател, който играе редовно в реномирано европейско първенство и често бележи голове да не бъде налаган и в националния отбор при липсата на Бербатов. Дано Любо Пенев постъпи наистина мъжки и не робува на мениджърски интереси, защото съм сигурен че това момче ще му се отблагодари подобаващо.

Ти каза всичко което може да се каже по темата,най-лошото е че това се отнася и за други кадърни Български футболисти.

Върни се в “Национален отбор”