Кои са виновниците за положението на националния отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- sweetchinmusic
- Контакти:
Re: Защо България не може?!
XMMMMMM....
Основната причина ли ? Баджанака , зетя , сватята и т.н те там са се събрали цялото семейство , чудят се как да се оправдаят след мача за поредната загуба ти ми говориш каква е причината ? 

- The Sailor Man
federer90 написа:Бяха много доволни от загубата от Русия.Иначе още се живее със случайноста от 1994 г.
Когато някой заяви бодро,че ако сме паднели 2:0 сме щели да се радваме,но защото било 4:0,затова сме били тъжни е ясно накъде тръгваме...е,не е нагоре нали?Това мислене проваля България.Пораженческото.И отказът да поемеш мъжки отговорност след провал,особено пък пред лицето на целия народ.Един пред друг гледат да се спасяват,да се клепат,да се отърват....и тези ще правят футбола ни по-добър?1994 не беше случайност,но тогава те(дори двете коси) играеха,мислеха и живееха по друг начин.За България.Плешивеца отиде и го заби на Германия,там бъдето си вади хляба,но го заби право в немския заден дврор.А днес?Къде е бойният им дух?Къде?Удавен в разпивки,в банкети и плюскане?Пак ви казвам как работят японците при провал,защото ти като ръководител носиш бремето,не онзи там долу,ти си отговорния,ти трябва да изпитваш срама...а той?Миии приех оставката,мислим варианти...какво да му кажеш?Ако не беше хванал дузпите на Мексико заслужава да го псуват до безкрай

Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Re: Кои са виновниците за положението на националния отбор?
RAZPADA NA DARJAVA <VODI I DO RAZPADA I NA FOUTBAALL